Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לחברת כלמוביל בחיפוש אחר רכב יד-שנייה. הציעו לי רכב ואמרו לי מההתחלה שהוא עבר תאונה. בהתחלה ניסו להניא אותי מלקחת אותו והציעו לי רכב אחר, יקר יותר, בצבע שאני לא אוהב. החלטתי ללכת על הרכב המדובר ולבדוק אותו. לא כתוב מה התאונה אולם הובטח לי שכלמוביל לא לוקחים רכב עם נזק לשלדה. סגרנו על מחיר (שאני עדיין לא ממש מרוצה ממנו, אבל ניחא). לאחר שהזמנתי את הרכב לבדיקה ושמתי שיק פיקדון גיליתי שהרכב עבר יותר מתאונה אחת.

אני תוהה לעצמי. האם יכול להיות שהנציג לא מודע לעובדה שהרכב עבר שתי תאונות ולא אחת? או שהוא ניסה "להחליק" את העניין בזה שציין שהוא "עבר תאונה" באופן כללי?

פורסם

אני חושב שישנו פתגם בערבית שמאוד מתאים לסיטואציה שתיארת: "אילי ביעמל באידו- אללה יזידו".

שמשמעותו: מי שבמו ידיו הורס- אז כמובן האל יוסיף וההרס יהיה גדול יותר.

אתה שומע שמדובר ברכב שעבר תאונה- תברח, חסרות מכוניות במגרשים?

הלוחות מפוצצים ברכבים יד ראשונה בעלות פרטית, מגרשי הליסינג מפוצצים ברכבים שבחלקם לא עברו תאונות, אז ללכת דווקא על רכב שעבר תאונה, ועוד לשים עליו פקדון?

נשמע לי הזוי, אבל כל אחד ושיקוליו שלו.

פורסם

איך אתה יודע שהזנק נגרם בשתי תאונות שונות?

חוץ מזה, נראה שהודיעו לך מראש שהרכב דפוק ושלא כדאי לקנות אותו. אז למה ללכת דווקא עם הראש בקיר?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
איך אתה יודע שהזנק נגרם בשתי תאונות שונות?

חוץ מזה, נראה שהודיעו לך מראש שהרכב דפוק ושלא כדאי לקנות אותו. אז למה ללכת דווקא עם הראש בקיר?

לפעמים שווה לקנות רכב דפוק, אם המחיר אטרקטיבי מאוד. לכל סיר יש מכסה וכו' וכו'...

• תוכן חדש...