Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי שלט פנייה ימינה בלבד ולא ראיתי, המשכתי שמאלה בתוך רחוב חשוך, בא לי רכב ממול ואומר לי תעשה עכשיו פרסה אתה מצולם, אמרתי לו בסדר הוא נסע, והמשכתי בדרכי.

הוא יכול לעשות משהו אם המידע הזה?

(כמו הסירטוני DVR שיש כאן בפורום)

תודה.

פורסם

הוא תמיד יכול לעשות.

האם הוא יעשה את זה? האם יטפלו בזה? אי אפשר לדעת. לכן, אל תשבור את הראש, כי תשובה חד משמעית אף אחד לא יכול לתת לך. פשוט תחיה את חייך, ואם תקבל דו"ח, אז גש לשלם אותו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תרגע. אם לא מדובר בשוטר תנועה שאינו בתפקיד הוא יכול להגיש תלונה במשטרה, אבל לאור הטרחה הכרוכה בכך (לגשת לתחנת המשטרה, להגיש תלונה, ובהמשך לבוא להעיד במשפט אם יודש נגדך אישום) - הסבירות השדבר יקרה נמוכה מאוד. לדעתי לכל היותר יפרסם את הסרטון בפייסבוק או בשרשור הידוע ב-CF, ובמקרה השני אתה מוזמן להודות בפני חברי הפורום שיעשו לך נו-נו-נו.

אם מדובר בשוטר תנועה הוא יוכל להגיש נגדת דו"ח ויהיה עליך להתמדוד אתו. אבל הסבירות שזה המצב נמוכה ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
היה לי שלט פנייה ימינה בלבד ולא ראיתי, המשכתי שמאלה בתוך רחוב חשוך, בא לי רכב ממול ואומר לי תעשה עכשיו פרסה אתה מצולם, אמרתי לו בסדר הוא נסע, והמשכתי בדרכי.

הוא יכול לעשות משהו אם המידע הזה?

(כמו הסירטוני DVR שיש כאן בפורום)

תודה.

כולם היום מצלמים את הנסיעה.

אולי הוא יעלה את הסרטון לכאן או שישלח אותו למשטרה.

אל תדאג הכל בסדר, מכל דבר אפשר להתחמק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...