Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי ליאנה GL אוט' 1.6 שנת 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם משופר צורה חדשה מטופל במורשה, שמורה ללא תאונות ,יד 2, מטופל במוסך מורשה סוזוקי חיפה (ראיתי ספר טיפולים של הרכב עד ל96,000 ק"מ מטופל כמו שעון שוויצרי כל 15,000) הרכב עשה 106,000 ק"מ, 4 צמיגים חדשים, פנים הרכב נראה מדהים, ממש חדש, נמכר לסוכנות סוזוקי בעקבות שדרוג לרכב חדש....נדרש לעשות לו טיפול קטן+טסט ב03.14, מחיר אחרי שקלול של ק"מ וכו' ===>28,700 ש"ח, מחיר נדרש 25,000 ש"ח...

רציתי לדעת בגדול איך הדגם הנ"ל של סוזוקי והאם לדעתכם המחיר שווה את התמורה?

תודה.

פורסם

אין לי ניסיון עם הדגם שלאחר מתיחת הפנים, יש כבר כמעט שנה וחצי אצל אשתי את הדגם הראשון, האצ'בק.

בגדול - העמסה נוחה, נפח מטען מספק. בפנים - מאחור צר לשלושה, מספיק לשניים. אם יש שני כסאות תינוק מאחור, צריך להיות מבוגר(ת) מאד מיניאטורי(ת) כדי להיכנס ביניהם, וגם אז זה יהיה על גבול ההתעללות. נוחות בינונית מינוס, התנהגות בינונית. ביצועים סבירים, מנוע-גיר יפני 16V גס וטיפוסי.

אמינות מושלמת, אחזקה זולה. מאד קלה ונוחה לתפעול. המזגן מעולה, גם החימום. קוטר סיבוב מצוין. צריכת דלק - בסביבות 8.5 ק"מ/ל' בעיר (עיר הררית), בסביבות 11-11.5 ק"מ/ל' בינעירוני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תודה על התגובה המהירה,

אם אני מבין נכון הרכב הוא די בינוני....האם לדעתך הוא יכול להתאים כרכב משפחתי ל3 ילדים ?ובגדול איך המחיר, כדאי לדעתך ?

פורסם

שלושה ילדים? השאלה בני איזה גיל. אצלי היו שתי ליאנות (סדאן) בליסינג, אם כי מהדגם המאוחר (2007), ואת השימוש במושבי בטיחות סיימתי לפני קרוב ל-15 שנה. בהחלט מספקת להובלת המשפחה - כאמור, 3 "ילדים" בני עשר. וגרסת הסדאן בעלת תא מטען עצום.

כרכב למשפחה המעבר למאזדה 3 היה בבחינת ירידה משמעותית בנוחות.

מבחינת אמינות הסוזוקי מצויינת. מבחינת סחיבה - המנוע מצריך סבלנות, לוקח לו זמן להגיב ללחיצה, תמיד תהיה אחרון ברמזור, אבל כעבור 100 מ' תסביק את כולם. צריכת הדלק אצלנו היתה גבוהה יחסית אבל זה נובע מאופי הנהיגה - מרביתה בתוך חיפה כאשר הנהגת העיקרית היא אשתי שדי חסרת חוש טכני ורגש לדוושות, ואליה הצטרף הבן הבכור שנהג עצפוי מבן 17 (אם כי מהמרוסנים בבני גילו).

לא מפתיע אותי שמצאת רכב שמקורו באדם ששדרג מסוזוקי לסוזוקי - גם אני פיתחתי נאמנות למותג, וזה נגזר משביעות הרצון שלי מכמה מכוניות מתוצרת זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שאמר sperial, תלוי באיזה גיל הילדים. שני כסאות תינוק או כסא + סל-קל מחסלים את המושב האחורי לחלוטין. לעומת זאת, אם אין שימוש בכסאות ילדים - אין בעיה עם שלושה ילדים לדעתי.

אגב, אני לא מסכים לעניין האחרון ברמזור - אם לוחצים אפשר להפיק תאוצה לא רעה, במחיר של רעש מגעיל וחזק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...