Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר מתחיל ליהיות לי מסורבל להוריד 3 קומות גרניק,שואב אבק,חומרים ליישום לאחר השטיפה,מגבות,כבל מאריך,ולבסוף עוד 2 דליים,בסוף השכנים יזמינו לי את ההסעות של הברבנאל ישר למחלקה של "הסופניים"

מציק לי הרבה זמן שאני שוטף את הרכב ובסוף מגלה שאני שוטף בצורה שמשאירה סווילרים על הפח,אז אם זה כרוך בלשטוף עוד 5 דקות עם דלי אחד זה לא כזה קריטי,אני לוקח בחשבון את חודשי הקיץ החמים ואני לא מתכנן לשבת שעות ולנקות את הרכב כמו שאני משקיע בחורף שלא חם,מה דעתכם הפתרון הגבהה לדלי יחליף את שיטת ה2 דליים?

m7kj.jpg
פורסם

הקטע הוא היגיון,אם הכפפה מלוכלכת ואני טובל אותה בדלי עם מים נקיים מספר פעמים,מי אמר שהלכלוך שיש במים ה"נקיים" אינו חוזר לכפפה כאשר מערבבים וסוחטים אותה בתוך הדלי?

במה שונה הדלי עם המים ללא השמפו מהמים עם השמפו?

אם כבר רוצים לעשות כמו שצריך אז צריך להחליף את המים הנקיים בכל פעם שטובלים את הכפפה בדלי לאחר יישום על הרכב...

m7kj.jpg
פורסם

לא. מהסיבה הפשוטה שהלכלוך לא באמת שוקע בכזאת קלות.

אני נוטה להחליף את המים בדלי המים הנקיים מדיי פעם. בדרך כלל דלי אחד מספיק על כל האוטו לפני שהוא מתחיל אפילו להפוך לאפור. (אבל אני מנקה פעם בשבועיים, ומכסה את האוטו, לכן יש מעט אבק ולכלוך יחסית)

מה שכן, הסיבה שאתה טובל את הכפפה בדלי המים לפני דלי הסבון זה בשביל להוריד מהכפפה כמה שיותר לכלוך. ולא, הוא לא חוזר באותה קלות שהוא יוצא. סמוך עליי, זה עוזר. תעשה ניסוי. קח 2 דליים של מים. תנגב אבק עם הכפפה שלך, טבול אותה בדלי 1. לאחר מכן אחרי שאתה טובל בדלי 1 ומנער את הכפפה קצת (ולא סתם שם ומוציא, מנקה בדלי כמו שצריך) ואז טובל בדלי 2, אחרי כמה חזרות כאלו אתה תשים לב שדלי 2 לא מתלכלך באותה המהירות.

והרי אם אתה טובל את הכפפה המלוכלכת במים הנקיים, אתה לכלכת את המים הנקיים סתם ככה. ועכשיו ככל שהם מלולכים יותר, ככה אתה בעצם מחזיר יותר לכלוך לאוטו מהלכלוך שחוזר לכפפה מהדלי הנקי. (כמו שאמרתי, יש, אבל יש פחות)

שמעתי גם שאם אתה משתמש בOPT אתה יכול באמת לוותר על הדלי השני כי החומר הזה פשוט מתחבר ללכלוך ושוקע איתו מצויין. שם הGritGuard באמת יכול לעזור.

פורסם
לא. מהסיבה הפשוטה שהלכלוך לא באמת שוקע בכזאת קלות.

אני נוטה להחליף את המים בדלי המים הנקיים מדיי פעם. בדרך כלל דלי אחד מספיק על כל האוטו לפני שהוא מתחיל אפילו להפוך לאפור. (אבל אני מנקה פעם בשבועיים, ומכסה את האוטו, לכן יש מעט אבק ולכלוך יחסית)

מה שכן, הסיבה שאתה טובל את הכפפה בדלי המים לפני דלי הסבון זה בשביל להוריד מהכפפה כמה שיותר לכלוך. ולא, הוא לא חוזר באותה קלות שהוא יוצא. סמוך עליי, זה עוזר. תעשה ניסוי. קח 2 דליים של מים. תנגב אבק עם הכפפה שלך, טבול אותה בדלי 1. לאחר מכן אחרי שאתה טובל בדלי 1 ומנער את הכפפה קצת (ולא סתם שם ומוציא, מנקה בדלי כמו שצריך) ואז טובל בדלי 2, אחרי כמה חזרות כאלו אתה תשים לב שדלי 2 לא מתלכלך באותה המהירות.

והרי אם אתה טובל את הכפפה המלוכלכת במים הנקיים, אתה לכלכת את המים הנקיים סתם ככה. ועכשיו ככל שהם מלולכים יותר, ככה אתה בעצם מחזיר יותר לכלוך לאוטו מהלכלוך שחוזר לכפפה מהדלי הנקי. (כמו שאמרתי, יש, אבל יש פחות)

שמעתי גם שאם אתה משתמש בOPT אתה יכול באמת לוותר על הדלי השני כי החומר הזה פשוט מתחבר ללכלוך ושוקע איתו מצויין. שם הGritGuard באמת יכול לעזור.

אחלה אני כנראה אלך על האופציה שהצעת,תודה רבה!

m7kj.jpg
פורסם

מבחינה טכנית, כל דלי שאתה טובל לתוכו את הכפפה, צריך את הגריט גארד הזה.

לא משנה אם יש שם מים או סבון.

אם אתה רוצה לקנות גריט גארד אחד בלבד קודם כל קח בחשבון שהוא גדול יחסית, דבר שני הכפפה המלוכלכת אחרי שעברת על הרכב עוברת קודם כל לדלי עם המים הנקיים אז עדיף שהוא יהיה שם כי שם כנראה שיהיה רוב הלכלוך.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

בלי קשר, כדי להמנע מסווילרים תנסה להוריד כמה שיותר לכלוך עם צינור מים לפני שאתה נוגע ברכב.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

תהליך השטיפה אצלי הוא

אקדח קצף ישר על הרכב מבלי להרטיב לפני את הפח,

הורדת הסבון עם גרניק

ומעכשיו גם שמפו גולד של מגס' עם כפפת מיקרופייבר בשיטת הGrit Guard

Murzilka-http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%94%D7%94-%D7%9C

%D7%93%D7%9C%D7%99-Meguiar-s-Grit-Guard.html

זהו חברים אני סיימתי את הקניות של הציוד והחומרים,יצרתי לי נבחרת שאני שבע רצון ממנה,ההרגשה לנסוע באוטו נקי רוב הזמן ולדעת שאני הגורם לכך זה ממש כיף ומספק,גם עניין של חיסכון בכסף לטווח הארוך וגם לשמור על הרכב בצורה מקצועית בתוספת של חומרים איכותיים,תודה לכם על השיתוף,מקווה להחכים ולעזור במה שאוכל כמו שעוזרים לי,אחלה סופ"ש לכל עם ישראל!

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...