Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 29.12.2013 בשעה 13:06, דור-ל כתב:

איך קשור הגומייה של הבגאז' לזה שניכנסים אדים לתוך הבקלית האחורית?

אפשר להקפיץ את השרשור?

אולי תוכלו לעזור לי עם בעיה דומה. יש לי בחורף האחרון נזילה בבגאז' מאזדה 3, בחלק האחורי מימין. ניסיתי הרבה פתרונות ובסוף מצאתי את מקור הנזילה, רק אינני יודע כיצד לבטלה.

בצד ימין , בערך מתחת לפתח של הדלק, יש כמו ריבוע פלסטיק שחור (נגיד 20*20 ס''מ) שנראה כאילו נועד לכניסה של אויר לבגאז'. או משהו דומה לזה. כשאני שופך בקבוק מים על הטמבון מבחוץ, נכנס דרך הפלסטיק השחור הזה הרבה מים פנימה. 

אשמח לעזרתכם להבין מה תפקיד החלק הזה וכיצד לבטל את הנזילה. נראה שאין גישה אליו בלא לפרק את הטמבון.

תודה מראש!

פורסם

זה תריס סירקולציה.

הייתה לי את אותה הבעיה בלאנטיס, אטמתי עם סיליקון את כל המסגרת והבעיה נפתרה.

עם השנים הגומי או הספוג שאמור להגן על כניסת מים ואבק מתייבש.

פורסם

אטמתי בפנים, ממש על המסגרת שבא במגע עם הפח.

התריסים נפתחים בזווית מסויימת(לדוגמא, בזמן סגירת דלת הלחץ בחלל הרכב משתחרר דרך התריסים) ובניהים יש עוד חתיכת גומי להגנה.

• תוכן חדש...