Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום, אז אחרי כמה ימים של גשם ללא הפסקה וברד היום יצא לי לפתוח את הבגאז', השטיח רטוב מעט בצד השמאלי של הבגאז' הרמתי את השטיח ונדהמתי לגלות בריכה איפה שיושב הגלגל הרזרבי.

כמובן שהוצאתי את המים וייבשתי טוב טוב, אבל את החורף לא סיימנו ואני ממש לא רוצה לגלות שוב שחדרו מים .

* לפני בערך חודש עשיתי תיקון אצל פחח לטמבון האחורי, כשהרכב חזר שמתי לב שבצד העליון של הבגאז' (בצד השמאלי) הגומיה יצאה, החזרתי את הגומיה למקום אבל עדין נראה שאין אטימה.

אני יכל לפנות לפחח ולדרוש ממנו לסדר זאת? ( באותו יום הודעתי לו על זה ונאמר לי להחזיר אותה למקום ) .

* אז אחרי שהכל יבש, יש סיכוי לחלודה עתידית באזור?, בנוסף שמתי לב שיש בפנס האחורי השמאלי אדים זה קשור אחד לשני? .

תודה לכולם, והמשך ערב מצויין .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

תחזור לפחח שיבדוק מה לא במקום. ולגבי הפנס אין קשר לדעתי כי כמעט כל מזדה שנייה שאני רואה נוסעת עם אדים בפנסים האחוריים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הייתי אצל הפחח והוא אמר שזה לא קשור אליו והוא לא נגע בגומיה, החלטתי לסדר זאת לבד.

אני רוצה להדביק את הגומיה מחדש, באיזה דבק אני צריך להשתמש?, סילקון שקוף יעשה את העבודה? .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

סיליקון נהיה שחור מעובש אחרי תקופה כשהוא בא במגע עם מים, אני הייתי מדביק עם דבק 3 שניות (בהנחה שהגומיה תקינה) או סופר 7 שחור (שהוא גם חומר אטימה).

מעבר לכך, אל תהיה בטוח שזאת רק הגומיה, אחרי הקיבוע שלה תבדוק שוב שאין נזילות, שמישהו יהיה מבחוץ וישפוך מים ואתה תהיה מבפנים ותסתכל אם יש חדירת מים. אני עברתי ייסורים עד שהצלחתי למצוא את מקור הכניסה אצלי (האיטום נסדק בפח הרכב מאחורי הפגוש).

לגבי חלודה, יהיה לך חלודה אם המים הצטברו במקום כלשהוא חוץ מתא המטען, אצלי זה גלש לרצפה דרך המושב האחורי.

פורסם
סיליקון נהיה שחור מעובש אחרי תקופה כשהוא בא במגע עם מים, אני הייתי מדביק עם דבק 3 שניות (בהנחה שהגומיה תקינה) או סופר 7 שחור (שהוא גם חומר אטימה).

מעבר לכך, אל תהיה בטוח שזאת רק הגומיה, אחרי הקיבוע שלה תבדוק שוב שאין נזילות, שמישהו יהיה מבחוץ וישפוך מים ואתה תהיה מבפנים ותסתכל אם יש חדירת מים. אני עברתי ייסורים עד שהצלחתי למצוא את מקור הכניסה אצלי (האיטום נסדק בפח הרכב מאחורי הפגוש).

לגבי חלודה, יהיה לך חלודה אם המים הצטברו במקום כלשהוא חוץ מתא המטען, אצלי זה גלש לרצפה דרך המושב האחורי.

אז אתה אומר לא להשתמש בסיליקון, דבק 3 שניות נראה לי פשוט מדי למשימה לא? , כנראה אלך לקנות סופר 7 .

רק בעיה אחת, החומר של סופר 7 הוא שחור ואני רוצה עבודה נקייה.

יש עוד חומרים מומלצים?, במידה ואני כן קונה סופר 7, פשוט להוריד את הגומיה לנקות טוב ולשים חומר ואז להדביק אותה מחדש?.

תודה לכולם :) .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

לגבי הפנסים זה מחלה במזדה 3, צריך לפרק את הפנס ולאטום את החיבורים שלו עם סיליקון, סופר7 שקוף יעשה את העבודה.

אתמול רכשתי ספיריט ובתכנון לעשות זאת כשיהיה קצת זמן

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לגבי הפנסים זה מחלה במזדה 3, צריך לפרק את הפנס ולאטום את החיבורים שלו עם סיליקון, סופר7 שקוף יעשה את העבודה.

אתמול רכשתי ספיריט ובתכנון לעשות זאת כשיהיה קצת זמן

אשמח לתמונות והסבר כשתעשה את זה,או לחלופין להצטרף אלייך לפרוייקט כזה,אצלי גליתי גם אדים בפנס האחורי וזה מאוד מעצבן,במידה ויש כבר אדים איך ניתן להוציא אותם ולבצע את התיקון שאתה מדבר עליו?

m7kj.jpg
פורסם

אם אתה צריך רק להדביק - דבק 3 שניות, הוא לא פשוט בכלל רק תקנה את המקורי - לוקטייט.

אם תרצה להוציא הדבר מספיק חזק ויכול לקרוע את הגומיה.

אם אתה צריך לאטום - כלומר הגומיה סדוקה ולא עושה את העבודה - קנה סופר 7

אני אטמתי וחידשתי גומיה סדוקה עם סופר 7 שחור, עבודה מאוד נקיה לא רואים כלום אם לא יודעים.

מריחה עם אצבע טבולה בסבון כלים וטיפה מים(לא נדבק לאצבע ומחליק את החומר).

אתה יכול גם לרסס על הגומיה ספריי סיליקון - אומרים שזה מחדש את הגומי ונותן לו שכבת הגנה, אני הייתי מרוצה מהתוצאה.

פורסם
אם אתה צריך רק להדביק - דבק 3 שניות, הוא לא פשוט בכלל רק תקנה את המקורי - לוקטייט.

אם תרצה להוציא הדבר מספיק חזק ויכול לקרוע את הגומיה.

אם אתה צריך לאטום - כלומר הגומיה סדוקה ולא עושה את העבודה - קנה סופר 7

אני אטמתי וחידשתי גומיה סדוקה עם סופר 7 שחור, עבודה מאוד נקיה לא רואים כלום אם לא יודעים.

מריחה עם אצבע טבולה בסבון כלים וטיפה מים(לא נדבק לאצבע ומחליק את החומר).

אתה יכול גם לרסס על הגומיה ספריי סיליקון - אומרים שזה מחדש את הגומי ונותן לו שכבת הגנה, אני הייתי מרוצה מהתוצאה.

יש מדריך מצולם של זה או סרטון שמסביר?

m7kj.jpg
פורסם

השתמשתי בסופר 7 שקוף, עשה את העבודה .

תודה לכולם .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם
תוכל בבקשה לפרט מה התהליך שעשית?

ממש פשוט, מפרקים את הגומיה (אצלי יצאה בקלות) מנקים את האזור שהיה נקי, במקרה שלי גירדתי את הסיליקון היבש, ממשיכים בניקוי בגומיה עצמה ועוברים למריחה של סופר 7 בשני הצדדים,מרכיבים בחזרה את הגומיה ונותנים לזה להתייבש.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

• תוכן חדש...