Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולה,

הגיע לידי גלקסי שעבר אתמול עדכון תוכנה OTA שלאחריו הוא לא מסיים איתחול. הוא נדלק, כותב Galaxy GT-i9500, ואחרי כמה שניות עובר למסך שמופיע עליו Samsung בלבן עם זוהר כחול שבא והולך.

ריקברי מוד בוצע, נמחק הCache, בוצע ריסטור מלא, כלום. בעליו טוען שהוא גם לא מתחבר לKies.

עצות על מה לעשות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הזיכרון שלי קצת חלש, יש אופציה להכנס ל Download Mode ולהוריד עם ODIN רום אחר? (רצוי מקורי)

וכמובן Clear Cache / Clear Dalvik ו Clear לכל מה שיש שם אם עדיין לא עובד?

פורסם
אולה,

הגיע לידי גלקסי שעבר אתמול עדכון תוכנה OTA שלאחריו הוא לא מסיים איתחול. הוא נדלק, כותב Galaxy GT-i9500, ואחרי כמה שניות עובר למסך שמופיע עליו Samsung בלבן עם זוהר כחול שבא והולך.

ריקברי מוד בוצע, נמחק הCache, בוצע ריסטור מלא, כלום. בעליו טוען שהוא גם לא מתחבר לKies.

עצות על מה לעשות?

GT-I9500 הוא גלקסי 4, ואילו בכותרת כתוב גלקסי 3. הותקן הרום הלא נכון?

פורסם

סתם לא התרכזתי, 9300 כל הדרך. אני אנסה את Odin

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הצליח האודין, הטלפון נדלק ומתפקד. דה עקא, לא מוכן לעשות יותר OTA.

איך אני מוצא מה הרום המקורי שלו? הטלפון נקנה בהונג קונג, ורום של הונג קונג לא פותר את הבעיה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

חפש בגוגל איך עושים שינוי csc, אם אני לא טועה אתה חייב לשנות את ה csc שיהיה מתאים להונג קונג.

כמובן אני ממליץ קודם לפני הכל לבצע גיבוי efs.

תנסה את זה

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgalaxy+s3+csc+change

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הסתדר בסוף בלי התעסקות, הייתי צריך לתת לטלפון לעשות את שלו, תודה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...