Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תעשיית הרכב בדרום אמריקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע התחלתי לטייל בדרום אמריקה, נחתתי בבואנוס איירס ובתור חובב רכב הכל נראה לי מוזר.

המון דגמים שכבר לא מיוצרים ממשיכים להיות מיוצרים כאן בצורות ״חדשות״ והמון דגמים שאפילו לא משווקים באירופה נמצאים כאן על הכביש בסיטונאות.

דגמים מוזרים כמו ״גול״(רק הורידו את ה-ף?), פולו בגירסאת טנדר, פיאט אונו בשנתונים מתקדמים ועוד דברים ממש מוזרים.

מישהו מכיר את זה? יודע מה הסיפור?

פורסם

רוב הזבל מיועד בעיקר לשוק הברזילאי.

זה שוק רכב גדול אבל עני עם דרישות תקן לא מחמירות.

אז כול היצרנים מוכרים מכוניות מיוחדות להם.

זה אחד השווקים הכי טובים של פיאט ויש להם מפעלים בברזיל שמייצרים זבל.

001.jpg

http://www.fiat.com.br/tablet/carros.html

פולקסוואגן עדיין מוכרים את זה

http://www.vw.com.br/pt/carros/Kombi/galeria.html

2013-Volkswagen-Kombi-Last-Edition-000.jpg

עכשיו אני בודק ואפילו יונדאי פותחים בברזיל מפעל עם רכבים באיכות נמוכה יותר

http://www.autoblog.com/2012/10/23/hyundai-shows-new-hb20x-softroader-in-brazil-production-starts/

אייל

פורסם

שכרתי בארגנטינה גול, מי הכלאה לא ברורה בין הגולף לפולו, בהתחלה חשבתי שפשוט נפלה ה f .

בכל אופן יש מפעל דיי גדול של פורד שם בבואנוס איירס, תראה אולי אפשר לעשות סיור, לצערי פיספסתי.

SCANSPEAK

פורסם

הפולקסוואגן נראת מדהימה.

מזכירה את הטרנספורטר הישנה , שהיא יצירה מוטורית מדהימה.

אגב, ראיצי בעבר סרטון על רכבים בקובה, יש שם רכב משפחתי שנראה כמו הפליימות הישנות :

50PlymouthSlantBack.JPG

קיצר, היא מדהימה .. מישהו יודע לאיזה רכב אני מתכוון? הבנתי שבקובה עוד יש כאלה שמיוצרות..

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
הפולקסוואגן נראת מדהימה.

מזכירה את הטרנספורטר הישנה , שהיא יצירה מוטורית מדהימה.

אגב, ראיתי בעבר סרטון על רכבים בקובה, יש שם רכב משפחתי שנראה כמו הפליימות הישנות :

קיצר, היא מדהימה .. מישהו יודע לאיזה רכב אני מתכוון? הבנתי שבקובה עוד יש כאלה שמיוצרות..

הפולקסוואגן היא הטרנספורטר הישנה עם שינויים קלים, עד לא מזמן גם החיפושית המקורית הייתה ביצור בדרום אמריקה.

המכוניות הישנות בקובה באמת ישנות

אייל

פורסם

הרבה יצרנים ככה.

אאל"ט, בדרום אפריקה עדיין מייצרים גולף 1 וקורולה משנות ה90.

בסין עדיין מיוצרת סיטרואן ZX, ג'טה דור 2, סיאט טולדו 1, ועוד הרבה.

באיראן עדיין יש את פז'ו 405 וסיטרואן קסנטיה

היום יש נטיה להחליף את הדגמים האלה בדגמים חדשים מוזלים, שתוכננו במיוחד לשווקים מתפתחים, יש את רנו לוגאן, פולקסוואגן פולו סדאן, דאטסון גו, מיצובישי ספייס סטאר סדאן, שברולט קובאלט, ואני חושב שיש עוד דגמים, שלא תמצא אותם בקטלוגים במדינות מערב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בדרום אפריקה הפסיקו לייצר את הגולף דור 1.

החליפה אותו "פולו ויוו" שהיא למעשה פולו דור קודם.

ה-ZX סדאן באופן מוזר עדין מיוצרת בסין, למרות שהוחלפה ע"י סיטרואן סי אליזה (שמוכרת גם בארץ).

הגולף הדרום אמריקאית היא עדין גולף דור 4.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה על ההערה הקונסטרוקטיבית.

אפילו מכונית כזאת עדיפה על ללכת ברגל (ובערים מסויימות זאת סכנת חיים של ממש) או להתנייד בתחבורה ציבורית מזעזעת שיש במדינות האלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...