Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעל רכב שאומר לך שלא שם לב ושכח לקחת את הרכב לטיפולים שוטפים,

תסיק מזה את המסקנות לגבי התחזוקה והיחס לרכב.

ומשהו קטן נוסף -

האם מעולם לא נתקלת באדם אחראי ששכח להכניס רכב לטיפול ?

:wink:

אני לא כזה אבל אני יכול להבין\לראות את זה קורה

שוב,

תודה!

אורי

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

גם כשהרכב הוא כלי עבודה עדיין צריך לטפל בו בצורה בסיסית כמו טיפולים כל 15 אלף ק"מ או מה שמומלץ עפ"י היצרן.

אז אולי יש 3 קבוצות, הקבוצה השנייה היא הרכב ככלי עבודה ומטפלים בו בצורה בסיסית ונורמלית,

והקבוצה השלישית של אלו שהרכב הוא כלי עבודה שעד שלא מתפגר אצלו משהו לחלוטין לא מתקנים

ולא שמים לב לטיפולים שוטפים.

אתה יכול לשכוח לטפל ולהזכר אחרי 1000-2000 ק"מ או חודש-חודשיים מהמועד,

אבל לדלג על 2 טיפולים נראה לי קצת יותר מידי, (בשבילי לפחות).

(כמו גם לנסוע עם שני אורות דרך שרופים!?)

so far so good so what

פורסם

epiphone אתה צודק !

מסכים איתך לגמרי אבל זו כנראה המציאות שיש כאלו ש"כל עוד עובד-אז למה לטפל".

השאלה עד כמה דילוג על טיפולים פוגע ברכב.

במוסך ידעו להגיד רק שהשלימו בטיפול אח"כ - רק לא ציינו מה המשמעות.

(הרי המלצת יצרן כל 15 ולא כל 30)

האם זו לא מטרת הבדיקה?

פורסם
ממה שראיתי בטיפול 90K שצירפת זה נע סביב האלפיים, נכון? כן.

תושבת מנוע - האם תהיה חלק מטיפול 90?לא מחליפים תושבת מנוע סתם ככה אלא רק אם הגיע זמנה.

לגבי תאורה - אם שמים נורה חדשה ותקין - האם יש מה לבדוק? לא צריך לבדוק שום דבר אבל תדאג שגם אורות החניה יסודרו ולא רק הדרך.

מצבר - ~700 ?

צמיגים קדמיים - מצריך גם כיוון פרונט,לא? בכמה מייקר? ממה שידוע לי לא צריך כיוון פרונט בהחלפת צמיגים אחוריים כיוון שכיוון פרונט עושים רק עם מתעסקים עם הפרונט :|

לגבי האחריות - זה מדהים עד כמה אף אחד לא יודע. שאלתי במורשה ואמרו שאין (נגמרה החודש), הבחור טוען ומראה לי חלק מספר רכב עם התחייבות ל7 שנים, ביררתי אצל ליסינג שביררו עם היבואן ולא הייתה תשובה ברורה.

מי אמור לדעת אם לא מוסך מורשה? היבואן? תנסה לפנות לשירות לקוחות של היבואן כי יכול להיות שבמוסך מנסים "לחפף " אותך.

תודה רבה!

(:

אורי

תשובות בכחול.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

GABIUBOGI - פעם נוספת תודה !

המחיר לטיפול 90 משום מה אינו אחיד בין המוסכים המורשים השונים - האם הגיוני?

בב"ש היה מחיר זהה (כ2000) ובת"א כ1300

צמיגים קדמיים - הגיוני 700 כולל כיוון פרונט?

מצבר - 60 אמפר\שעה - 500 ?

לגבי אחריות - גם היבואן לא היה החלטי ובסוף נאמר לי שעל בעל הרכב לפנות ישירות והם יבררו מולו.

השאלה האם דילוג על טיפולים פוגע באחריות?

תושבת מנוע - בבדיקה נאמר לי שיש צורך להחליף תושבת עליונה ( תושבת גמורה אחת מפילה עומס על האחרות ותגרור אותן איתה לכן להחליף מהר ורצוי אם ניתן כלכלית להחליף את כולן. ראה שרשור - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=63665 ) האם יש צורך להחליף גם נוספות?

ושוב תודה לכל העונים - בעיקר על הזמן !

כנראה מחר סוגר סופית . .

:mm_yeah:

פורסם
GABIUBOGI - פעם נוספת תודה !

המחיר לטיפול 90 משום מה אינו אחיד בין המוסכים המורשים השונים - האם הגיוני?

בב"ש היה מחיר זהה (כ2000) ובת"א כ1300-תבדוק מה כולל הטיפול בתל אביב,די מוזר הפרש מחיר שכזה.

צמיגים קדמיים - הגיוני 700 כולל כיוון פרונט? הגיוני.

מצבר - 60 אמפר\שעה - 500 ?

לגבי אחריות - גם היבואן לא היה החלטי ובסוף נאמר לי שעל בעל הרכב לפנות ישירות והם יבררו מולו.

השאלה האם דילוג על טיפולים פוגע באחריות? יכול להיות שכן כי תחשבו על זה ככה שהיום בן אדם לא יטפל ברכב שלו,לאחר 80 אלף ילך קיבנימט המנוע שלו ואז הוא יבוא לחברה בטענות שהם מכרו לו רכב דפוק למרות שהשמן שלו לא הוחלף אף פעם.( אני סתם מגזים)

תושבת מנוע - בבדיקה נאמר לי שיש צורך להחליף תושבת עליונה ( תושבת גמורה אחת מפילה עומס על האחרות ותגרור אותן איתה לכן להחליף מהר ורצוי אם ניתן כלכלית להחליף את כולן. ראה שרשור - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=63665 ) האם יש צורך להחליף גם נוספות? אם אתה יכול כלכלית והמוסך ממליץ אז תעשה זאת למרות שאני לא מבין איך זה יכול להיות שהרכב שלי עבר יותר מהרכב הזה והתושבות שלי במצב תקין.

ושוב תודה לכל העונים - בעיקר על הזמן !

כנראה מחר סוגר סופית . .

:mm_yeah:

בהצלחה מחר,מקווה שתשיג מחיר כמה שיותר טוב.

בכל שאלה ספציפית לרכב אתה יכול לשלוח לי בפרטי, אני כבר מכיר את הרכב כמו את כף ידי :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שני השקלים שלי בנושא -

לרכב דילגו על שני טיפולים, וממה שאני יודע - זה יכול לבטל לגמרי את האחריות, לפחות אצל יבואנים מסויימים, כי בעצם הרכב לא מתוחזק לפי הוראות יצרן.

תבדוק לעומק את העניין הזה.

פורסם

תודה לכל העונים והמסייעים!

ללא ספק - לימדתם אותי רבות ומקווה לסגור מחר על מחיר סביר.

איני מקל ראש בעניין האחריות - ואולי אבטל את העסקה ע"ס נתון בעייתי זה.

כמו שהוסכם - הרכב סביר אולם לא מציאה.

רוב תודות וליל מנוחה!

פורסם

בוקר טוב,

אני לא רואה שום דבר היסטרי בבדיקה הזו שבגללה צריך לוותר על הרכב.

ליתר בטחון הייתי לוקח את הרכב למוסך קיאה (אישית ממליץ ומטפל בקיאה יפו - רכטמן), ומבקש מהם חוו"ד על הרכב, על הבדיקה, ועל העלויות הצפויות של התיקונים (תושבת) והטיפולים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עדכון מצב:

1.המוכר הסכים ל59 א"ש.

2. עלויות תיקונים מסתכמות ביותר מ5 א"ש (טיפול 90 אלף 2000,מצבר 500 ,2 צמיגים קדמיים וכיוון 700, טסט 1600, ותושבת 1200 )

3. הלכו 500 שקל . .

:?

פורסם

אם המוכר לא בא לקראתך - הוא עושה טעות.

הוא יעביר לאוטו טסט, יתקן חלק מהליקויים, ימשיך לשלם ביטוח וטסט, המחירון ימשיך לרדת, ובסוף הוא ימכור את האוטו ב 52.0 או 55.0 אלף שקלים בעוד כמה חודשים.

השוק מוצף במכוניות ובמחיר של 60.0 אלף שקלים בקירוב יש המון אלטרנטיבות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הפסד שלו שהוא לא בא לקראתך.

תנסה לחפש עכשיו רכב יותר שמור, תשקול גם ללכת לאוטוסנטר כי נשארתי מאוד מרוצה מהם.

פורסם
אם המוכר לא בא לקראתך - הוא עושה טעות.

הוא יעביר לאוטו טסט, יתקן חלק מהליקויים, ימשיך לשלם ביטוח וטסט, המחירון ימשיך לרדת, ובסוף הוא ימכור את האוטו ב 52.0 או 55.0 אלף שקלים בעוד כמה חודשים.

השוק מוצף במכוניות ובמחיר של 60.0 אלף שקלים בקירוב יש המון אלטרנטיבות.

מהצד שלו הוא מחכה ומשלם רק על הטסט 1600 ומקסימום עוד 2 צמיגים וכיוון.

מצבר יכול ללכת כל יום ויכול להחזיק עד שימכור

טיפול יש לו עוד כמה אלפי ק"מ למשוך ואם דילג על טיפולים אני בספק אם זה מה שיעשה לו את ההבדל

לדבריו הציעו לו על האוטו 57 כשבדק בטרייד אין.

הוא מחשב לפי מחירון של 67 א"ש ובכלל רוצה לקנות חדש.

שיהיה לו לבריאות ומה שבטוח - כל עכבה לטובה

:wink:

• תוכן חדש...