Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריצת רכב לשם גרירתו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירים וללא מכירים, קיים טריק כיצד לא לשלם עבור חניית רכב בנתב"ג בעת איסוף השבים ארצה. הטריק אומר לעלות לקומת טיסות יוצאות ולהחנות שם את הרכב לזמן קצר. אומנם המדרכה מסומנת באדום-לבן, אך קיימת תנועה ערה של אנשים בכל שעות היום ורכב עומד לא נראה חריג.

ולעניין של דבר, בעודי ממתין לאיסוף אדם, הגיע גרר (שכנראה שייך לרשות שדות התעופה) וגרר רכב שעמד ללא השגחה זמן רב. אך שלא כמו הגררים בערים, שם הגרר מרים את הרכב לאוויר, הגרר שאותו ראיתי היה גרר רגיל שמושך את הרכב מגלגליו הקדמיים. אך כדי לשחרר את נעילת בלם היד, נהג הגרר פרץ לרכב במשך כרבע שעה בעזרת לומים וחוטי ברזל שונים.

האם הדבר חוקי (פריצה לרכב)? באם נהג הגרר גרם נזק, האם ניתן לתבוע פיצוי?

אני מבין שבעצם הכניסה לשטח, אתה נאלץ להסכים לאיזה קובץ חוקים שאתה לא יודע, אך בכל זאת מדובר ברכוש פרטי של אדם שנגרר לעיתים תוך רשלנות וגרימת נזק!

דעת המבינים?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב ללא נהג בכניסה לטרמינל מהווה סכנה בטחונית ויכול להיות חשוד ולכן לכוחות הביטחון מותר לסלק כל גורם חשוד ולא לשאת בתוצאות הנזק במעטה הסכנה הבטחונית

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לפי דעתי יפעילו את הסעיף הרגיל של " רשות שדה התעופה אינה אחראית בגין גנבה או נזק שיגרם לרכב חונה" לפי דעתי זה עונה לשאלה. ניתן אולי לתבוע את הגרר על שימוש לא סביר וגם כאן אני לא בטוח שאפשרי מבחינה חוקית.

החיים הם כמו....

פורסם

נמל התעופה בן גוריון מהווה מקום רגיש מאוד מבחינה בטחונית.

כל רכב ללא השגחה יגרר מהמקום,

אני משערת שלשדה ישנו כיסוי על גרימת נזק.

נהג צריך להיות אחראי לרכבו במקום מהסוג הזה, אנחנו עדיין לא חיים בשוויץ,

אם הנהג רצה לחסוך כסף יכל היה להואיל בטובו ולהמתין לנוסעים שחוזרים בסמוך לרכב,

ולא לאסוף אותם ביציאה מתוך הטרמינל.

מכירה את "הטריק" הזה השתמשתי בו בעצמי כאשר הסעתי חברים מהנמל,

אף איש ביטחון ולא גרר התקרבו אל הרכב כי הייתי כל הזמן בסמוך אליו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני ממש לא חושב שמדובר על ביטחון. הרכבים חנו יחסית רחוק מהכניסה לטרמינל. מה גם שגרירה ע"י פריצת הרכב לא תעזור במקרה של רכב ממולכד.

לדעתי מדובר בהכנסות החניון נטו. מה שנקרא "קידום מכירות".

פורסם

אני העמדתי שם כמה פעמים את הרכב שלי, עם 4 וינקרים, הגיעו הגוררים ושאלו אם הרכב שלי (אני נוסע לנתב"ג לצלם מטוסים, גם בשרוולים עצמם), אמרתי שכן ואמרו סבבה וזהו.

אם הרכב תחת השגחה אין בעיה, ואם יש מישהו ברכב אין בעיה. הבעיה זה להחנות אותו וללכת, ותכלס - חניה באדום לבן, יש להם זכות לגרור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תבקש ממי שלימד אותך את הטריק לקחת אחריות ולשלם לך את הנזק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תבקש ממי שלימד אותך את הטריק לקחת אחריות ולשלם לך את הנזק.

בעודי ממתין לאיסוף אדם, הגיע גרר (שכנראה שייך לרשות שדות התעופה) וגרר רכב שעמד ללא השגחה זמן רב.

לא נראה לי שהרכב שלו.

ולעניין, מעמיד רכב בצורה לא חוקית במקום רגיש כמו נתב״ג - שלא יתלונן אח״כ על פגיעה ברכב.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אז למה לא לגרור בעזרת גרר כמו בתל אביב שלא פוגע ברכוש? לנצל את ההיבט הבטחוני לגרירה רשלנית לשם עידוד תשלום על חנייה?

או שאני היחיד שחושב שזה לא מן הראוי לפרוץ לרכבים?

פורסם
אני ממש לא חושב שמדובר על ביטחון. הרכבים חנו יחסית רחוק מהכניסה לטרמינל. מה גם שגרירה ע"י פריצת הרכב לא תעזור במקרה של רכב ממולכד.

לדעתי מדובר בהכנסות החניון נטו. מה שנקרא "קידום מכירות".

מדובר בבטחון נטו,

הטבח בנמל התעופה בן גוריון :arrow:

לא לוקחים סיכונים במקומות מהסוג הזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למה להתקמצן על 12 שקל? את החיבוקים והנשיקות אתה יכול לעשות כאשר האורחים והחברים מגיעים לאוטו.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
אז למה לא לגרור בעזרת גרר כמו בתל אביב שלא פוגע ברכוש? לנצל את ההיבט הבטחוני לגרירה רשלנית לשם עידוד תשלום על חנייה?

או שאני היחיד שחושב שזה לא מן הראוי לפרוץ לרכבים?

אני אודיע למנכ"ל שדות התעופה שבפעם הבאה שהם יחפשו יועץ להתקשר אלייך כדי שתתן להם מפרט כיצד לגרור רכבים.

ברור שזה לא הכרחי אבל אתה הוא היחיד שיכל למנוע את האירוע הזה.

סוף מעשה במחשבה תחילה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
למה להתקמצן על 12 שקל? את החיבוקים והנשיקות אתה יכול לעשות כאשר האורחים והחברים מגיעים לאוטו.

14 שקל. ;-)

טוב, נו, ישראלים, גם על 5 שקל הם מוכנים להסתכן ולסכן את הרכוש שלהם.

ליילל זה ספורט לאומי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רק על מנת להיות מדוייקים זה 18₪ ל-15 דקות הראשונות. :)

אני על בסיס חודשי אוסף קרובי משפחה ומנסה להגיע לקראת הנחיתה וחונה בחניון של עד 24 שעות. רק שאני עד היום לא יודע איך הם יודעים במקרה שהרכב יחנה 3 ימים?! :confused:

החיים הם כמו....

פורסם

לא יודע אם ראית אבל כל הרכבים שעומדים ללא השגחה נבדקים על ידי אחד המאבטחים (שב״כ),לרוב מדביקים מדבקות אפילו על הגלגל בכדי שידעו שזה רכב שנבדק ואין בו משהו חשוד למראית העין. בכל מקרה בגרר בדרך כלל יש גם שוטר שמאפשר לפרוץ לרכב החשוד.

דרך אגב לא יקרה כלום אם אנשים יעמדו ליד הרכב שלהם בכדי לקבל את הבאים לארץ.

• תוכן חדש...