Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

מחפש עצות והכוונה לקניית רכב אוטומטי בתקציב של 65K .

הרכב ישמש גם אותי וגם את אשתי לנסיעות בעיקר בתוך העיר.

שיקולים חשובים בבחירת הרכב:

חסכוני (דלק ,טיפולים,אחזקה,ביטוח),

בטיחות (ABS,כריות אויר,ׁׂׂׂESP),

מה שיותר איבזור.

ההמלצות שקיבלתי מדברות על כיוון של:

TOYOTA COROLA GLI

MG 350

MITZUBISHI LANCER

SUZUKI SX4

אשמח לשמוע את דעתכם על הרכבים הנ"ל ועל רכבים אחרים מומלצים בכלל.

פורסם

בשביל לנסוע בעיר לא צריך רכב משפחתי, זה לא חסכוני, יותר קשה למצוא מקומות חניה, ואגב אם מדברים על בטיחות - הרכבים האלו לא חזקים בתחום הזה.

אני מצטרף להמלצה על i20. היא חסכונית יחסית, אמינה, טיפולים זולים גם במורשה, יותר קל למצוא איתה מקומות חניה, מאובזרת לא רע בכלל וכמובן בטיחותית (5/5 כוכבים במבחני ריסוק)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כמה שיותר בכמה שפחות...

לפי מה שהצעת כנראה שאתה רוצה עם בגאז' הטויוטה קורולה עונה הכי הרבה על הדרישה במשפט שפתחתי, הסינית יש לה יותר אבזור אך לא הייתי ממליץ, יש לי חבר שאוכל קש מסינית...

בהצלחה

פורסם

הפיקנטו תתאים מאוד רכב מאובזר ברמה גבוהה חסכוני מאוד בדגם הידני ומתאים בעיקר לנסיעות עירוניות.

בהצלחה!

• תוכן חדש...