Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב של JL-AUDIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
www.ebay.com

תבדוק

טוב אני עורך פעם שלישית את ההודעה שלי.

זה דיי אידיוטי לשלוח מישהו לבדוק מחיר של מוצר באתר שלא בארץ ובקושי מוכר מוצרים חדשים, אבל אני לא מוצא מקום בארץ לבדוק מחיר, אז כשאני אמצא אני אוסיף לינק :p

פורסם

בדקתי ואין את הדגם הנ"ל בזאפ אחרת הייתי שולח אותו לשם מההתחלה.

וב- Ebay אפשר לקבל מושג כללי על המחיר של הסאב לפחות.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם
בדקתי ואין את הדגם הנ"ל בזאפ אחרת הייתי שולח אותו לשם מההתחלה.

וב- Ebay אפשר לקבל מושג כללי על המחיר של הסאב לפחות.

אולי זה עדיף מכלום ( למרות שלא תמיד )

אבל יש לי הרגשה שאם הבאדם בא וביקש את הסאב הזה אז הוא יודע מה הוא טווח המחירים הוא פשוט מחפש את המקום הכי זול

פורסם

לא משהו... עדיף לשלוח אותו ל- www.bizrate.com שיתן לו חנויות באינטרנט שמוכרות את הסאב וטווח מחירים הגיוני. וכמו שאמרתי - למחיר בחו"ל צריך להוסיף 35% מכס (כולל מע"מ) + עוד כמה אחוזים רווח של המוכר/יבואן/חנות.

פורסם
לא משהו... עדיף לשלוח אותו ל- www.bizrate.com שיתן לו חנויות באינטרנט שמוכרות את הסאב וטווח מחירים הגיוני. וכמו שאמרתי - למחיר בחו"ל צריך להוסיף 35% מכס (כולל מע"מ) + עוד כמה אחוזים רווח של המוכר/יבואן/חנות.
כמה אחוזים ?

כמה עשרות אחוזים !!!

פורסם

טוב גם ב-Bizrate אין להם חנויות שמוכרות את זה, אז בדקתי באיזה חנות אקראית באינטרנט (בחו"ל), והמחיר ההגיוני לדעתי הוא 1500-1600 שקל עם תיבה, ושים לב שהתיבה מקורית של JL Audio!

פורסם

אני קניתי סאב כזה בדיוק לפני חודש בארה"ב בלי תיבה עלה לי 150 $

הוא עדיין לא מותקן כי אני מחפש תיבה אורגינלית של הסאב בארץ עדיין

אי מקווה שהסאב באמת טוב כמו שאני מצפה

• תוכן חדש...