Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב של JL-AUDIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

100 דולר זה לא רחוק מהמחיר שוק שלו, וכמו שאמרתי שם אפשר לקבל מושג כללי על המחיר.

אף אחד לא ימכור לך סאב שעולה 3 אלף דולר לדוגמא, במאתיים דולר, אז המחירים שם בסדר גמור.

כמו שאמר הבחור למעלה הוא קנה אותו מחנות בארה"ב ללא תיבה במאה חמישים דולר, מה שאומר שבארץ

הוא אמור לעלות בלי תיבה בסביבות ה-1500 שקל פה בארץ.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

אני לא ממהר עם הבניה של התיבה כי אני חושב מצד שני אולי לעשות בניה לכל התא מטען ולהכניס התכנון גם את התיבה לסאב רק שאני מחכה לרעיונות משורטטים מאנשים כאן כי אין לי מושג

פורסם
אני לא ממהר עם הבניה של התיבה כי אני חושב מצד שני אולי לעשות בניה לכל התא מטען ולהכניס התכנון גם את התיבה לסאב רק שאני מחכה לרעיונות משורטטים מאנשים כאן כי אין לי מושג

אריק, עזוב אותך תא מטען, בניות, סאבים וכל מה שקשור...

מנצחים היום את סכנין? זה יותר חשוב!

אגב, ברצינות, דבר איתי ומתישהו יום אחד תבוא לקרית חיים נבנה לך אחלה תיבה שבעולם.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

מנצים את סכנין? לא יודע מה להגיד לך שאל את אייל.

בוא נחזור לעיניין אני רוצה לבנות משהו יפה שיחזיק לשנתיים וישאיר את הבגאז' עדיין עם הרבה מקום

• תוכן חדש...