Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן הוחלף חיישן למבדה ? חזור אליו שיבדוק את הרכב שוב.

אם החלפת לבד,יתכן שחיישן תחליפי אינו מתאים לרכב הזה ולא כתבת באיזו דייהטסו מדובר.

לי הייתה אפלאוז 97 ועד שלא הוחלף החיישן למקורי (לא במורשה היבואן) לא נפתרה הסאגה.

לדעתי,עדיף לפנות למכון להזרקות דלק כמ אורי מלמד בחיפה,הם לא פחות מקצועיים מהמורשים.

הוא נמצא ברחוב יפו 100 מול הסיטי סנטר בחיפה.

אם אתה עדיין מתעקש על מורשים אז:

1.מוסך סוזוקי המרכזי- חיפה רחוב יפו קצת אחרי השווארמות מצד ימין.(לבאים מצומת דולפין).

2.מוסך הצפון- רחוב החרושת אזה"ת של ק.ביאליק.

3.מוסך שבתאי שמר- רח' מרקוני 4 איזור צ'ק פוסט.

4.מוסך אוטו טק- רחוב האשלג-כאשר נכנסים ברמזור שמאלה מול לב המפרץ, תראה משמאלך סוכנות סוזוקי ספיד קאר,אתה ממשיך ישר ,במעגל הראשון ימינה,עוד קצת ישר ובמקום ימינה למכון הבדיקה קומפיוטסט אתה פונה שמאלה.

5.מוסך אופיר- כאשר יוצאים ממשרד הרישוי בצומת וולקן שמאלה,מצד שמאל,היה פעם מורשה דייהטסו בלבד היום גם מורשה סובארו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

1.מוסך סוזוקי המרכזי- חיפה רחוב יפו קצת אחרי השווארמות מצד ימין.(לבאים מצומת דולפין).

4.מוסך אוטו טק- רחוב האשלג-כאשר נכנסים ברמזור שמאלה מול לב המפרץ, תראה משמאלך סוכנות סוזוקי ספיד קאר,אתה ממשיך ישר ,במעגל הראשון ימינה,עוד קצת ישר ובמקום ימינה למכון הבדיקה קומפיוטסט אתה פונה שמאלה.

אלה מורשי סוזוקי, לא?

פורסם
היכן הוחלף חיישן למבדה ? חזור אליו שיבדוק את הרכב שוב.

אם החלפת לבד,יתכן שחיישן תחליפי אינו מתאים לרכב הזה ולא כתבת באיזו דייהטסו מדובר.

לי הייתה אפלאוז 97 ועד שלא הוחלף החיישן למקורי (לא במורשה היבואן) לא נפתרה הסאגה.

לדעתי,עדיף לפנות למכון להזרקות דלק כמ אורי מלמד בחיפה,הם לא פחות מקצועיים מהמורשים.

הוא נמצא ברחוב יפו 100 מול הסיטי סנטר בחיפה.

5.מוסך אופיר- כאשר יוצאים ממשרד הרישוי בצומת וולקן שמאלה,מצד שמאל,היה פעם מורשה דייהטסו בלבד היום גם מורשה סובארו.

החלפתי למבדה למקורית חדשה עם אוטו קוד.

• תוכן חדש...