Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שעברו כמה חודשים מאז ששדרגתי את המערכת יש לי כמה שאלות.

שמתי לב שבמגבר החדש-ישן (LRX4.1K), הכיוון של הGAIN יכול לעלות הרבה יחסית לפני "עיוות" כלשהו, כזה ששמיע לפחות.

עשיתי הכל לפי הספר שמתי את החיתוך על 100HZ בערך לקומפוננט, הנמכתי את ה-GAIN עד הסוף והגברתי את הווליום ב-HU ל75% מהעוצמה המרבית. התחלתי להרים את ה-GAIN למעלה, בערך 80% ללא עיוות כלשהו, אמרתי בסדר והמשכתי לקרוס, הורדתי אותו כמעט ל70HZ ושוב ללא עיוות כלשהו הנשמע לאוזן.

במגבר הקודם (JBL 1004) הייתי מגביר את ה-GAIN טיפה מעל לחצי וכבר היה נשמע עיוות ברור.

כנ"ל עם ה-GAIN של הסאב.

זה נשמע לכם תקין? העוצמה היא חד משמעית יותר גבוהה, בהרבה יותר גבוהה, ושוב ללא עיוות כלשהו.

הרמקולים הם PS165 של פוקל שמוצהרים על יכולת ספיגה של 80W RMS.

כמו כן העוצמה של הסאב לא מספקת אותי מספיק.

הוא נמצא בתוך תיבה אטומה קטנה יחסית (אין לי מושג כמה ליטר), החלפת תיבה לתיבה פתוחה תפתור את הבעיה?

הסאב הוא HX300D, ולמען הסר ספק הוא מחובר ב-2 אוהם.

תודה מראש,

עומרי.

HU: Pioneer AVH-Z5050BT + Mosconi AMAS-LD4C DSP: Mosconi Gladen 6to8 AEROSPACE Amp1: Mosconi AS200.4 Amp2: Mosconi AS100.4 Front: Gladen AEROSPACE 165.3 ACTIVE Sub: DOUBLE Gladen Zero Pro 10

פורסם

זה הגיוני לחלוטין לכל גיין יש רגישות שונה מעבר לזה האודיסון הוא מגבר חזק ואיכותי משמעותית מה-JBL

לא מדובר על מגברים באותה רמה ,בנוגע לסאב אז כן אם תעבור לתיבה מתאימה עם פורט

אתה תקבל תוצאה חזקה יותר.

פורסם

הבנתי, אז אם הגיין פתוח כל כך הרבה אין לי צורך לדאוג כל עוד שאני לא שומע עייות?

HU: Pioneer AVH-Z5050BT + Mosconi AMAS-LD4C DSP: Mosconi Gladen 6to8 AEROSPACE Amp1: Mosconi AS200.4 Amp2: Mosconi AS100.4 Front: Gladen AEROSPACE 165.3 ACTIVE Sub: DOUBLE Gladen Zero Pro 10

פורסם

עיוות יכול להופיע גם שהוא לא שמיע לאוזן,צריך מיכשור מיוחד על מנת למדוד,יש כזה אצל rezo

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

החלפתי היום תיבה לסאב, בלי יותר מידי חקירות ובלי מדידת ליטרים. תיבה גדולה עם פורט גדול וזהו.

התוצאה לא משהו.. לא משהו בכלל למען האמת.. מה הפתרון? תיבה בהוראות היצרן וזהו?

פורסם

כן תיבה לפי הוראות יצרן, אם אתה לא יודע את נתוני התיבה זה לא טוב וקח בחשבון שאתה יכול לגרום נזק לסאב אם הוא בתיבה לא מתאימה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נזק לסאב? איך זה קשור לתיבה?

פורסם

תיבה גדולה מידי לא תייצר התנגדות מספיקה לסאב ובמקום לדחוף אוויר הוא יגרום לעצמו נזק עקב חוסר התנגדות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הבנתי. תודה.

מאיפה אני משיג תיבה נכונה?

פורסם

עברתי על זה בערך 10 פעמים..

בשביל ביצועים אני צריך תיבה של 34.88L, עם פורט.

יש למישהו כח לחשב לי את זה? כמה אורךXגובהXעומק אני צריך? ואיפה אמור להיות ממוקם הפורט? ומה רוחבו?

אני פשוט ארשום את הנתונים ואלך לנגר שלי שיעשה לי את זה.

פורסם

34.88L אני מבין שזה נפח נקי , אז ככה שאתה צריך בערך 40 ליטר ברוטו (להוסיף נפח של הסאב ופורט) .

אתה רוצה לבנות בצורה של טרפז או מלבן ?

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

• תוכן חדש...