Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,אני בקרוב הולך לעשות ניקוי ריפודים לשני רכבים של המשפחה.

ראיתי פה כמה פרויקטים של ניקוי ריפודים ועלו לי מס' שאלות.

1.בהנחה שאין לי קיטור זה כל כך נורא? מה הקיטור מצליח להוריד שהחומרים השונים לא מצליח?

2.איך בדיוק מנקים את הריפודים? סדר שלבים וכו'.

3.יש לי שואב אבק יבש\רטוב של קרשר ראיתי סרטונים ביוטיוב שיש חלק שנראה כמו מגב שמתחבר לצינור השואב יש לכם מושג לגבי החלק? איפה אפשר להשיג?

4.מה השלבים של הניקוי עם השואב?

5.כמה זמן בערך לוקח עבודה רק על הריפודים?

6.איזה חומר אתם ממליצים להשתמש? (עדיפות לחומר זול וטוב עד כמה שאפשר) בנתיים שמעתי על APC של שופרסל.

7.איזה מברשות עדיף להשתמש לניקוי הריפודים? (לאו דווקא יעודיות כמה כאלה שאפשר לקנות בחנויות ניקיון לבית)

8.האם באותה שיטה אפשר לנקות גם את גג הרכב?

9.במידה ויש לי פולישר זה יכול לעזור בתהליך? (חיבור מברשת לראש נראה לי - ראיתי סרטון ביוטיוב)

סליחה על החפירה ועל המיליון שאלות אני פשוט לא רוצה להתחיל לנקות ולהתבאס...אשמח לתשובות תודה :-D

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אם הריפוד במצב סביר אז apc מדולל ומטלית מיקרופייבר יעשו עבודה לא רעה. במקרה של כתמים עקשניים רצוי שתיקח מברשת עם שיערות רכות (כמו של הנעליים...רק חדשה ;) ) ותתיז נקודתית ותעבור עם המברשת נקודתית.

חומרים יעודיים אולי יתנו לך תוצאות טובות יותר, בקרוב אפרסם אשכול של ניקוי פנימי של הרכב כולל ניקוי ריפודים עם אוטוגלים-שמפו לפנים הרכב.

זה במידה והריפוד במצב סביר.

כשהמצב גרוע אז כנראה שתצטרך עבודה עם מוצרים חשמליים כגון קיטוריות ושואבים רטובים/יבשים כדי להכיל את כמות העבודה הרבה והכתמים העיקשים

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...