Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך שחור מחשב נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

מרגע הדלקת המחשב המסך עולה שחור, המחשב עובד רגיל, יש צלילים שמגיע למסך כניסה לווינדוס,

חיברתי למסך חיצוני עובד רגיל.

ניסיתי כיבוי וההדלקה אך התקלה נשארת.

מחשב של acer aspire בן שלוש וחצי בערך עובד על בסיס קבוע , המסך סגור בזמן שהמחשב לא בשימוש .

ידוע לי שרק במעבדה נמצא פתרון אך לאיפה יש לכוון מבחינת מחירים? ואילו רכיבים עלולים להיות בהם התקלה?

המשך יום טוב

פורסם
תאיר עם פנס על המסך השחור בזמן שהמחשב עובד ולא מחובר אליו מסך חיצוני ותראה אם אתה רואה עליו תמונה חלשה.

מוזר שאתה מעלה את זה, זה בדיוק מה שקרה לי יום אחד.

שחזור הגדרות לנק' זמן קודמת פתר את זה.

למה זה קורה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

השחזור לא קשור לבעיה הספציפית הזאת, זה היה כפי הנראה במקרה.

פאנלי LCD רק מייצרים את התמונה, הם לא פולטים אור, ולכן הם תלויים בתאורה שתאיר את הפאנל מאחורה (ולכן היא נקראת "תאורה אחורית"), אפשר ליישם את זה באמצעות מנורה פלורסנטית ודיפיוזר או באמצעות סטריפ של נורות LED ודיפיוזר (ולכן, אין "טלוויזיות LED" או "מסך LED" יש מסך או טלווזיה LCD עם תאורה אחורית LED).

אם מערכת התאורה האחורית לא פועלת, אתה עדיין תראה תמונה (כי הפאנל שאחראי על ייצורה עדיין עובד) אבל היא תהיה חשוכה מאוד.

זו תקלה פיזית ולכן סיכוי קטן ששיחזור מערכת או כל דבר אחר בצד התוכנה יפתור את זה.

פורסם

תפעיל את המחשב במצב בטוח (נדמה לי לחיצה על F5 מרגע העליה שלו), לאחר מכן שיעלה, תגדיר את המסך שיעבוד מהמובנה ולא מהחיצוני. לאחר מכן שמור את הכל, כבה והדלק מחדש.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...