Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עברו שבועיים מאז שיישמתי את הווקס של קולינייט, במהלך השבוע האפקט שלו רק הלך והתגבר.

השבוע הצטבר על הרכב אבק, מכיוון שהלכלוך לא היה הארדקור החלטתי לנסות רק מים.

בד"כ אני משלב הקצפה של Kercher.

והתוצאות מדהימות, הלכלוך גלש מהרכב יחד עם המים והאפקט שהווקס "מנדף" את המים מהפח זה פשוט מדהים!

לא אשכח לציין את השותפה התותחית שלי שבלעדיה הייתי שורף עוד חצי שעה בכיף, מגבת ה- Uber האהובה.

נראה לי שרק אחרי 2 כביסות היא פועלת במלוא עוצמתה, בשטיפה הראשונה היא לא סחבה להיט, ועכשיו היא לא מפסיקה לשתות!

מחר אני אעלה תמונות באור יום..

את כל התמונות והסרטונים צילמתי דרך ה-HTC החדש שלי, מקווה שיצא טוב 8)

y4y4cowywtmd.jpg

jko4ymg2imnj.jpg

חדי העין ישימו לב שהחומה מאחורה לא ממשיכה עד למטה, הווקס משמש כמראה לחומה.

mdroizj1ykmy.jpg

tmmqz2jnay1l.jpg

את הסרטונים אני ממליץ לפתוח ביוטיוב עצמו ולא בנגן הקטן, הם 1080P.

מים גולשים:

http://www.youtube.com/watch?v=IFqWMPs0w7E דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אפקט מראה:

http://www.youtube.com/watch?v=qJXA4SmGhvY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נראה סוף, יש לך את האחת הלנדקרוזר הכי מטופחות בארץ, בטח אין מצב שאתה יורד איתה לשטח אחרי הווקס :lol:

למען האמת היא של אמא שלי, כשאני חוזר מהבסיס ויש לי זמן אני מטפח אותה.

התחלתי כמו צעיר משמפו רצפות של Ajax ומטאטא, היום אם זה לא ייעודי זה לא מתקרב - והתמונות מדברות.

היא רואה שטח, בוץ ודברים רכים :wink:

היישום של הקולינייט היה כ"כ קל שאין לי בעיה לבצע אותו אחת לחודש.

פורסם

עבודה מעולה, נראה יפה....גם לי יש את הווקס הזה ואני מחכה שיתפוגג לו האופטי סיל כדי להתחיל להשתמש בו.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

תודה לכולם :biggrin2:

עבודה מעולה, נראה יפה....גם לי יש את הווקס הזה ואני מחכה שיתפוגג לו האופטי סיל כדי להתחיל להשתמש בו.

מה זה אופטי סיל?

כמה זמן לקח לך למרוח את הווקס על כל המפלצת?

בגלל שזה פעם ראשונה ולא ידעתי איך זה צריך להיות בנוגע לכמות חומר ועבודה לקח לי שעה וחצי, היום אם אני עושה את העבודה אני מעריך שאני גומר את כולו (מריחה ייבוש והסרה) בסביבות שעה.

שוב תודה לכולם, כיף לשמוע מחמאות :bday:

פורסם

גם אני לאחר מספר רב של ווקסים למיניהם (עוד לא התנסיתי באוטם אם לומר את האמת) על רכב אדום (audi a3)

החלטתי להפסיק את המרדף אחר הווקס המושלם כי הגעתי כבר אליו (collinite 845 כמובן8) )

וההישתדרגות\התנסות הבאה תהיה אוטם.

עפ"י קריאה באינטרנט מומלץ לשים את הבקבוק בשמש או בדלי עם מים חמים למשך כמה דקות על מנת שהמוצר

יהפוך להיות נוזלי (יש לו מרקם של חומוס מבלי חימום חחחח) ולאחר מכן ליישם על הרכב (יש הדואגים להשתמש באפליקטור מעט ספוג במים)

אני קונה את הווקס באיביי ממשתמש בשם esquier כבר שלוש קניות, לא כי נגמר, לאח שלי ולחבר קרוב.

יש לו 100% פידבק חיובי נכון לכתיבת הודעה זו והוא נותן שירות מעולה.

כל 3 חודשים פק"ל תזכורת בלוח שנה אני מיישם אותו ומעולם הוא לא התמוסס לפני שעברו להם 3 חודשים ומבחינתי זה דיי ויותר עבורי

אישית, כל שישי בבוקר שאני שוטף את הרכב אני לא מפסיק להשתמש במים רק מההתלהבות של הבידינג המטורף של הווקס שנראה כמו פארק מים על הרכב:-)

פורסם
נראה ממש טוב כול הכבוד !

תוכל להעלות קישור לווקס ?

בבקשה: קישור

גם אני לאחר מספר רב של ווקסים למיניהם (עוד לא התנסיתי באוטם אם לומר את האמת) על רכב אדום (audi a3)

החלטתי להפסיק את המרדף אחר הווקס המושלם כי הגעתי כבר אליו (collinite 845 כמובן8) )

וההישתדרגות\התנסות הבאה תהיה אוטם.

עפ"י קריאה באינטרנט מומלץ לשים את הבקבוק בשמש או בדלי עם מים חמים למשך כמה דקות על מנת שהמוצר

יהפוך להיות נוזלי (יש לו מרקם של חומוס מבלי חימום חחחח) ולאחר מכן ליישם על הרכב (יש הדואגים להשתמש באפליקטור מעט ספוג במים)

אני קונה את הווקס באיביי ממשתמש בשם esquier כבר שלוש קניות, לא כי נגמר, לאח שלי ולחבר קרוב.

יש לו 100% פידבק חיובי נכון לכתיבת הודעה זו והוא נותן שירות מעולה.

כל 3 חודשים פק"ל תזכורת בלוח שנה אני מיישם אותו ומעולם הוא לא התמוסס לפני שעברו להם 3 חודשים ומבחינתי זה דיי ויותר עבורי

אישית, כל שישי בבוקר שאני שוטף את הרכב אני לא מפסיק להשתמש במים רק מההתלהבות של הבידינג המטורף של הווקס שנראה כמו פארק מים על הרכב:-)

אני קונה אותו מ I4D, הקטע הכי מטורף פה שפתאום שטיפה קלילה עם מים זה מספיק!!

• תוכן חדש...