Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע מצוין.

אני יעשה השוואת מחירים בינו לבין אתר ישראלי (ששכחתי את שמו אך יותר זול מאוטוסטור).

Tnx

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה טוב מאוד!

הווקס הזה מתאים לצבע מטאלי ורגיל כאחד?

והבנתי שאין מה לדאוג לכתמים לבנים על הגומי/פלסטיק האם זה נכון?

ושאלה אחרונה.. אם אני יעבוד עם החומר הנ"ל על הפנסים/בקליות (הם לא דהויים) האם אני יקבל אפקט של ברק ויגן על החלק הנ"ל או שאני יכול לגרום נזק?

פורסם
נראה טוב מאוד!

הווקס הזה מתאים לצבע מטאלי ורגיל כאחד?

והבנתי שאין מה לדאוג לכתמים לבנים על הגומי/פלסטיק האם זה נכון?

ושאלה אחרונה.. אם אני יעבוד עם החומר הנ"ל על הפנסים/בקליות (הם לא דהויים) האם אני יקבל אפקט של ברק ויגן על החלק הנ"ל או שאני יכול לגרום נזק?

הווקס מתאים לצבע מטאלי ורגיל! (נאמר לי שהכל בולשיט ושאין דבר כזה וקס מותאם לצבע מטאלי, כל הוקסים מתאימים לכל הצבעים)

בנוגע לכתמים אני לא סגור על זה, עליתי עם קצת חומר על הגומי אטימה של החלון ושמתי לב לזה רק בסוף וזה לא היה כזה קשה להוריד אותו, קצת כוח..

ולגבי השאלה האחרונה אני לא יודע :?:

פורסם

תודה על התגובה!

לפי מה שהבנתי החומר מאוד קל להסרה ולא משאיר כתמים לבנים על הגומי.

עם ווקס פשוט (כזה שמסתובב ברשתות בארץ) גם במגע הכי קצר עם גומי/פלסטיק היה משאיר לך כתם לבן.

ככה שאני חושב ש845 עשה אצלך עבודה נאמנה.

ולא עברת עם הווקס על הבקליות או על הפנסים?

פורסם
תודה על התגובה!

לפי מה שהבנתי החומר מאוד קל להסרה ולא משאיר כתמים לבנים על הגומי.

עם ווקס פשוט (כזה שמסתובב ברשתות בארץ) גם במגע הכי קצר עם גומי/פלסטיק היה משאיר לך כתם לבן.

ככה שאני חושב ש845 עשה אצלך עבודה נאמנה.

ולא עברת עם הווקס על הבקליות או על הפנסים?

רק על הפח

פורסם

כבר מזמן שמתי עין על הוקס הזה. אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי מה ההבדל בין הגירסא הזו בבקבוק לגירסא של הקולונייט שמגיע בקופסה עגולה של וקס? יש הבדל ביישום? בחומר?

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם
כבר מזמן שמתי עין על הוקס הזה. אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי מה ההבדל בין הגירסא הזו בבקבוק לגירסא של הקולונייט שמגיע בקופסה עגולה של וקס? יש הבדל ביישום? בחומר?

לא ידעתי שהוא מגיע בקופסא בכלל :|

פורסם

אופס תיקון, ה476 מגיע בקופסא, וה845 מגיע בבקבוק. למישהו יש ניסיון או ידע מה ההבדל ביניהם, גם ביישום עצמו? זאת תהיה פעם ראשונה שלי ביישום ווקס וחשוב שיהיה נוח ולא מסובך לשימוש. הרכב הוא פולו אדום, תודה

PAST - POLO 16V , 2000

פורסם
אופס תיקון, ה476 מגיע בקופסא, וה845 מגיע בבקבוק. למישהו יש ניסיון או ידע מה ההבדל ביניהם, גם ביישום עצמו? זאת תהיה פעם ראשונה שלי ביישום ווקס וחשוב שיהיה נוח ולא מסובך לשימוש. הרכב הוא פולו אדום, תודה

גם אצלי זאת הייתה הפעם הראשונה ותן לי לומר לך, זה היה קל.

לפי ההיגיון חושבים שווקס נוזלי בבקבוק נגמר מהר יותר כי הוא נוזלי והמשחה יותר בעלת ניצול.

זה שטויות לפי דעתי, החומר מרוכז מאוד וצריך ממש מעט ממנו כדי לכסות את כל האוטו.

אני חושב שהבקבוק שלי יספיק לי לפחות לעוד 8 פעמים, וזה עוד לנד קרוזר לא i10.

פורסם

מעולה, אז אחפש לי 845, נוזלי נשמע לי יותר נוח מראש, לא ידעתי שיש כזה. קודם נחזור לארץ (נופש בתאילנד ;-)

PAST - POLO 16V , 2000

פורסם
מעולה, אז אחפש לי 845, נוזלי נשמע לי יותר נוח מראש, לא ידעתי שיש כזה. קודם נחזור לארץ (נופש בתאילנד ;-)

יש לך ב I4D, או שתמצא ב MBK.

• תוכן חדש...