Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנהלים 2.0

IdobI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
BMW - תודה רבה על הרעיון! פרט לכך שזו הוצאה נוספת (והבאר כבר יבשה למדי) הרעיון מעולה...

ד"א, כבעליה של מזדה 6, אשמח אם תוכל להביע את דעתך עליה ובפרט: איזה ציון היית נותן לה מבחינת נוחות ואיך היא עוברת את "מבחן" המהמורות בכביש...כי בכל אספקט אחר היא נראית לי די מושלמת (בעיקר ביחס תמורה למחיר).

שוב תודה!

בשמחה...

לפני הקנייה הייתה התלבטות קשה בין ה-6 לאקורד ולמונדיאו.

האקורד הייתה הראשונה שנוסתה והיא נפסלה מיידית לאחר נסיעת המבחן.

אבא שלי חיפש אוטו רך ונעים והאקרוד הייתה אגרסיבית ונוקשה מידיי (שם דווקא הורגשו מאוד המהמורות בכביש).

על המונדיאו לא ביצענו נסיעת מבחן (לא יודע למה, פשוט אחרי הנסיעה ב-6 אבא שלי רץ לשלם:-) )

עכשיו ה-6:

למאזדה ישנם 3 נקודות חסרון:

1-רעשי הדרך במהירות תלת ספרתית לא חוקית (120 ומעלה) נשמעים בחוזקה יתרה!! (אין סינון רעשים ראוי מתא המנוע)

2-המושבים נוחים אך לא תומכים בצידי הגוף מספיק...ישנה הרגשה שחסרה קצת תמיכה.

3-בשל החתך הנמוך יש הרגשה מועטה של מהמורות בכביש- אך זה בגדר נסבל ונסלח. (לא משהו שמורגש בגב, והמאזדה מגהצת לא רע את כשלי מע"צ)

אתה שואל לגבי ציון בנוחות? אני מוצא אותה נוחה מאוד, מרווחת, הנסיעה שלה חלקה מאוד בצורה מרשימה ובסך-הכל הרגשת הנהיגה נעימה נינוחה ומהנה.

אני בטוח שבדגם ה-אקזקיוטיב, שהוא מגיע עם חתך נורמלי יותר, הנוחות במהמורות טובה יותר!!

אני ממליץ בחום על ה-6 (ולא כי אני משוחד), אני מאוד מרוצה מהקנייה ואני חושב שה-6 משתלמת מאוד ומצדיקה את קנייתה ומחירה.

אך בגלל שלא נהגתי במונדיאו, קשה לומר שה-6 משתלמת באופן כללי יותר מהמונדיאו.(וכנ"ל לגבי ה-B4)

אמיר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקיצור AWD -4X4 לכביש,מושבים נוחים וספורטיביים,ביטוח זול,מנוע בוקסר,טיפטרוניק,מרווחת,ועוד ועוד...

בקיצור לך על הB4 לא תצטער-אני בדקתי את האקורד והמונדיאו-לא מגיעות אליה ברמה!

בצרפתיות שלא תעיז לגעת אלא אם יש לך עצבי ברזל,ארנק פתוח,והרבה זמן פנוי לבלות במוסכי לובינסקי ה"נחמדים" וה"מקצוענים"! :twisted:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
יכול מאוד להיות שזה רק אני אבל שכחת מתחרה מאוד רצינית - הונדה אקורד.

יקרה ואבזור קצת קמצני(לא משהו בלתי נסבל) אבל אוטו כיפי ונוח בצורה שלא תתואר . אם הייתי במקומך(ולצערי אני לא ) הייתי מתלבט קשות בינה לבין המונדאו שאני חולה על ההגה שלה וההתנהגות המדהימה .

מה שלא יהיה הרבה בהצלחה ושבת שלום לכולם

חנוכה

שלום חנוכה,

אתה נסעת?נהגת באקורד?

אני נסעתי ונהגתי בה.

המושבים הקדמיים שלה עדיפים על של המאזדה 6,המושב אחורי של האקורד פשוט גרוע!

כיפי?כן...הוא אוטו די כיפי...אבל בוא לא ניסחף שהוא כיפי בצורה שלא תתואר...

נוח?הוא לא נוח לעומת המתחרות.

• תוכן חדש...