Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה יש לטפל בנגרר? זאת שלדת ברזל עם 8 מנורות וסרן עם בלמי תוף.

צמיגים/ציריות/קפיצים/בלמים/בולמים (לא יודע אם יש)/מנגנון היגוי (אם יש)/חשמל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש משהו במה ש-sorvall אומר לגבי משקלים.

יוצא לי לראות את המשאיות שמובילות פוספטים מים המלח לאילת על בסיס כמעט יומי ועל כל משאית רשום משקל מורשה.

העגלה של הסמי מורשית להוביל 33 טון והפול מוביל כ-40 טון (18 במשאית ו-22 בנגרר).

בגלל זה רואים בקו הזה יותר פול מאשר סמי, יוצאים דופן זה הרכבות כביש של מפעלי תובלה (מובילים 66 טון עם שני נגררים של סמי) וחברת ת.י.ר שמובילה כ-50 טון (סמיטריילר עם עוד נגרר של פול).

חוץ מזה שלרוב נהגי המשאיות יש קו קבוע של הובלה זה פחות רלוונטי הפונקציונליות של המשאית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רגע, ויש משאיות בארץ שסוחובות גם 100 טון+ באופן חוקי?

אני לא מתכוון למטען חורג וסגירת כבישים מתי שמעמיסים פעם ב.. איזה ארובה לתחנת כוח

פורסם

מה שיותר מעניין אותי, זה האם ישראל מפגרת בתחום של משאיות חדשות?

פרט לוולוו FH החדשה שכבר התחלתי לראות כמה משאיות כאלה על הכביש, יש עוד הרבה דגמי משאיות חדשים שטרם הגיעו לארץ ועדין מוכרים בארץ את הדגמים הישנים.

כמה דוגמאות:

מרצדס אקטרוס החדשה: (הוצגה ב-2011)

1024_845584_1569120_3307_2201_11C705_194.jpg

דאף XF 95/105: (הוצגה ב-2012)

New-XF_DAF_6201.jpg

מאן:

0009d.jpg

רנו:

image-02-renault-trucks-T-euro-6.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...