Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואיי איזה אוטו פשוט אגדה.. לא ידעתי שיש כאלה בארץ..

לא באמת מה רציתה שנגיד לך על פיאט אונו רגילה לחלוטין שכל אחד פה רואה מיליון פעם ביום ברחובות?

אם קניתה רכב חדש סבבה תתחדש והכול אבל סתם לפרסם תמונות של האוטו ה"נדיר"..

פורסם
ואיי איזה אוטו פשוט אגדה.. לא ידעתי שיש כאלה בארץ..

לא באמת מה רציתה שנגיד לך על פיאט אונו רגילה לחלוטין שכל אחד פה רואה מיליון פעם ביום ברחובות?

אם קניתה רכב חדש סבבה תתחדש והכול אבל סתם לפרסם תמונות של האוטו ה"נדיר"..

יפה אמרת. "שכל אחד רואה מיליון פעם ברחובות". אבל טעית בפרט קטן אחד.. כל אחד רואה מליון פעם ברחובות מכוניות כאלה שמוזנחות, עם מכות פח וכתמי חלודה, דשבורד סדוק ושבור ואבל זאת לא. אני טועה???:wink:

פורסם

נמחקו תשובות עוינות בשרשור.

STIO, תתחדש ותהנה מהרכב.

לכל אלו שכבר ראו בחייהם פיאט אונו ולא מתלהבים מהתמונות - במקום להעליב בלי צורך, פשוט אל תגיבו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
נמחקו תשובות עוינות בשרשור.

STIO, תתחדש ותהנה מהרכב.

לכל אלו שכבר ראו בחייהם פיאט אונו ולא מתלהבים מהתמונות - במקום להעליב בלי צורך, פשוט אל תגיבו.

ואני בטוח שגבר גבר ואתה לא אחים שלי תופינים...

לא

כי כל אחד מעלה פה שרשורים על האוטו-סובארו-שיואו-אחותי-איזה-פחחות יש לי בטמבון, ככה שבאמת אוטו נדיר-אש יוקרתי-כמו-פרוות-מינק ומושך כמו צהבת נגיפית זוכה לקבל שירשור....

לא ככה?

לפחות תהיה עקבי. היו פה שרשורים על הרבה פחות מזה שנמחקו כמו גדולים.

שרשורי תמונות ראויים לדברים קצת יותר שווים מתמונות של פיאט אונו (ובאמת שראיתי אונואים הרבה יותר שמורות) אז ברצינות....

רון.

-ואם לא ככה, אני מחר מצלם איזה 50 מגה של פיאט אונו טורבו מטופחת שמורה, אחת משתיים שעוד נוסעות בארצנו הקטנטונת ומעלה לפה (פותחת מול הרנו שלי ואוכלת רכבות-אח-שלי-תילתן)-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לא

כי כל אחד מעלה פה שרשורים על האוטו-סובארו-שיואו-אחותי-איזה-פחחות יש לי בטמבון, ככה שבאמת אוטו נדיר-אש יוקרתי-כמו-פרוות-מינק ומושך כמו צהבת נגיפית זוכה לקבל שירשור....

לא ככה?

שרשורי תמונות ראויים לדברים קצת יותר שווים מתמונות של פיאט אונו (ובאמת שראיתי אונואים הרבה יותר שמורות) אז ברצינות....

רון.

-ואם לא ככה, אני מחר מצלם איזה 50 מגה של פיאט אונו טורבו מטופחת שמורה, אחת משתיים שעוד נוסעות בארצנו הקטנטונת ומעלה לפה (פותחת מול הרנו שלי ואוכלת רכבות-אח-שלי-תילתן)-

:lol:

ואין לי מה להוסיף.

אגב, צפו מחר לקריסת השרת עקב מסת התמונות של הלאנטיס והבאלנו המדהימות של השכנים שלי.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

לא

לא ככה?

רון.

הם נמחקו כי הם הפכו לקירקס של תגובות עויינות. לא בא לכם על הרכב ? פשוט אל תגיבו.

פורסם

מחקתי בשרשור תגובות שנועדו להעליב.

אם אתם לא ממש מתלהבים מתמונה של אונו, או שכבר יצא לכם לראות אחת כזו - במציאות, פשוט אל תגיבו, ואז השרשור יידחק למטה.

דרך אגב - הודעות בסגנון "אחים שלי, כנסו כנסו, שימו לב לתמונות של הכונס והמדבקות שהבאתי לאונו" נמחקות.

הודעה צנועה כמו זו לא נמחקה.

STIO גאה ברכב שלו, והעלה לינק לתמונות.

רוצים - תגידו לו תתחדש.

לא רוצים - אל תגיבו בכלל והשרשור יידחק לתחתית הדף.

אם למישהו יש משהו חשוב להוסיף לשרשור - שיוסיף.

אם לא - תנו לו לגווע.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

אם אתם לא ממש מתלהבים מתמונה של אונו, או שכבר יצא לכם לראות אחת כזו - במציאות, פשוט אל תגיבו, ואז השרשור יידחק למטה.

דרך אגב - הודעות בסגנון "אחים שלי, כנסו כנסו, שימו לב לתמונות של הכונס והמדבקות שהבאתי לאונו" נמחקות.

רוצים - תגידו לו תתחדש.

אם לא - תנו לו לגווע.

צודק מיליון אחוז.

רון- אני לא מבין על מה אתה בוכה פה בעצם?!

עדיף הודעות רגועות וחסרי חשיבות (בשבילי חסר חשיבות, אין כוונה לפגוע בכותב השרשור שיזכה לחיים בריאים)

מאשר אותם הודעות של :"אחים שלי", "אח שלו","איך משפרים הונדה סיוויק שתגיע ל-600 כ"ס עם 7 טורבויים".....

רז הוציא לי את המילים מהפה.

פשוט אל תגיבו, וזהו.סטו.פוינט.נקודה.סוף פסוק. רות סוף.

אמיר.

פורסם

רוצים - תגידו לו תתחדש.

אם לא - תנו לו לגווע.

על מה בדיוק להגיד תתחדש ???.. 2 תמונות הם מ 2002... איפה בדיוק רכב חדש ?

חדש זה לא... פרט לכך שכל נוד כאן יתחיל לפרסם תמונה של הרכב שלו זה לא יהיה כל כך נעים אתה לא חושב כך ? אלא אם זה רכב חדש שהוא אכן קנה אז וואלה, לברך על הקניה.. אבל סתם ביום בהיר לפרסם תמונה של רכב שאתה בבעלות שלו כבר שנתיים... ועוד סתם פיאט.

ושלא לדבר על התוכן המדהים של ההודעה... "מה דעתכם?..."

תסלח לי אבל זה כבר מעבר למיותר!, סתם הודעה נוספת שתופסת מקום ותגובות נזעמות של גולשים שכמוני חושבים שהיא מיותר מאוד לכלל הפורום הזה ומורידה הודעות טיפ טיפה יותר מעניינות.

פורסם

joker2k כתב:

סתם הודעה נוספת שתופסת מקום ותגובות נזעמות של גולשים שכמוני חושבים שהיא מיותר מאוד לכלל הפורום הזה ומורידה הודעות טיפ טיפה יותר מעניינות.

כשאתה מגיב להודעה כזו - אתה מקפיץ אותה לראש הדף.

קרא את זה שוב:

אם לא - תנו לו לגווע.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

• תוכן חדש...