Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בהצעה הזו שנראית על פניה כמאד אטרקטיבית (הנחה מוצהרת של למעלה מ- 20K ש"ח), כאשר מדובר בדגם דינאמיק. כפסימיסט ידוע חיפשתי את הקאץ', אולם לא מצאתי. דעתכם?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה נרשם כיד II ברישיון. יש המון הצעות כאלה, לא רק למזדה 2. אם תמכור את הרכב אחרי 5 שנים לא תהיה לך בעיה. אם תמכור אחרי שנתיים הקונה שלך יהיה יד III לרכב בן שנתיים וקצת, ואז תצטרך לגלגל אליו את ההנחה שקיבלת.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אתה נרשם כיד II ברישיון. יש המון הצעות כאלה, לא רק למזדה 2. אם תמכור את הרכב אחרי 5 שנים לא תהיה לך בעיה. אם תמכור אחרי שנתיים הקונה שלך יהיה יד III לרכב בן שנתיים וקצת, ואז תצטרך לגלגל אליו את ההנחה שקיבלת.

אם זה ההבדל היחיד (אליו אני מודע), ואני אכן מחזיק רכב מספר שנים, אז זו עדיין (לדעתי) נראית עסקה כדאית. האם יש משמעויות נוספות? האם אני מפספס משהו, אולי בפער הכספי בין שתי האלטרנטיבות (חדש מיבואן מול ליסינג)?

פורסם

יש רכבים שבהם האחריות קצרה יותר כשקונים יד ראשונה מליסינג.

תבדוק, אך למיטב ידיעתי, מזדה נותנת את אותה אחריות של שלוש שנים.

פורסם

אם יש גם מימון בתנאים טובים זו נשמעת עסקה מצויינת, במיוחד למשך החזקה ארוך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
שלום יוסי,

ברישום הקודם שיופיע ברישיון הרכב יהיה כתוב "החכר/השכרה", ותופיע כיד 2.

בעת מכירת הרכב תצטרך להוריד את המחיר על פי הפרמטרים הנ"ל.

היי ש.,

בוודאי שתהיה ירידה מסויימת במכירה (למרות שלא מדובר בהשכרה, וניתן להראות שהעברת הבעלות נעשתה בזמן אפס). השאלה בסופו של דבר היא האם החיסכון היום מצדיק את ההפסד המסויים במכירה. אם היתה לי תשובה חד משמעית לא הייתי מעלה את הסוגיה לפורום.

פורסם
שלום יוסי,

ברישום הקודם שיופיע ברישיון הרכב יהיה כתוב "החכר/השכרה", ותופיע כיד 2.

בעת מכירת הרכב תצטרך להוריד את המחיר על פי הפרמטרים הנ"ל.

וכמובן, ברוך הבא לפורום !

אני חושב שנוכחות של נציגי היבואנים בפורום, בגילוי נאות ולא תחת שמות בדויים, מבורכת!

פורסם

אי אפשר לדעת מה יהיה עוד 5 שנים. אבל באופן כללי, במדינה בה המחירים כל הזמן עולים, ברור ש 20000 ש"ח היום שווים יותר מ 20000 ש"ח עוד 5 שנים. (אבל כמו שכתבתי לא ידוע מה יהיה עוד 5 שנים, בתקופת מיתון אנשים לא ממהרים להוציא סכומי כסף גבוהים, כמו שכתבת, אין תשובה חד משמעית, סוג של הימור).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בכללי, יש המון אלטרנטיבות הרבה יותר טובות ממאזדה 2. במיוחד לאור העובדה שהרכב נמכר בתצורה הנוכחית מ2007.

בעצם אאל"ט מדובר על הסופרמיני הכי ישנה בהיצע המקומי.

אם הייתי מחפש משהו קטן ואוטומטי בתקציב של 85K, ספק אם היא בכלל הייתה עולה על הפרק.

having that said, ישנו מסלול ליסינג-פרטי שבו אתה משלם רק את ירידת הערך של הרכב ב3 שנים ובסוף התקופה קונה אותו במחירון (של אותו יום) או פשוט מחזיר לחברת הליסינג.

חבר הפורום Aino קנה לאחרונה מאזדה 2 בפורמט הזה, רשמיו כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=498035

אולי זו אופציה ששווה לחשוב עליה, כי המאזדה 2 ממש לפני החלפה, וזה ממש לא יעשה טוב למחירון של הדגם הישן.

בהצלחה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נראה שמוטודיל, האתר האינטרנטי שעוסק במכירת רכבי 0 ק"מ, עדיין לא מאורגן בלתת שירות טלפוני. ניסיונות להתקשר אליהם מובילים למרכז לקבלת הודעות, שעושה רושם של תחנה סופית.

פורסם
בכללי, יש המון אלטרנטיבות הרבה יותר טובות ממאזדה 2. במיוחד לאור העובדה שהרכב נמכר בתצורה הנוכחית מ2007.

אם הייתי מחפש משהו קטן ואוטומטי בתקציב של 85K, ספק אם היא בכלל הייתה עולה על הפרק.

having that said, ישנו מסלול ליסינג-פרטי שבו אתה משלם רק את ירידת הערך של הרכב ב3 שנים ובסוף התקופה קונה אותו במחירון (של אותו יום) או פשוט מחזיר לחברת הליסינג.

חבר הפורום Aino קנה לאחרונה מאזדה 2 בפורמט הזה, רשמיו כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=498035

אולי זו אופציה ששווה לחשוב עליה, כי המאזדה 2 ממש לפני החלפה, וזה ממש לא יעשה טוב למחירון של הדגם הישן.

בהצלחה.

לא מסכים איתך כל כך. נכון שהרכב נמכר כך מ 2007 אך הוא רכב קטן ונמרץ ביחס לשאר, גיר אוטומטי מלא רגיל (חשוב למי שכן פוחד מהאלטרנטיבות, ויש סיבה...) וסך הכל מציע חבילה טובה. בזמנו מכרו גם את הפיאסטה החדשה (1.6) בצורה הזאת וכנראה עסקה יותר טובה אבל לעומת המבצע שהיה לגבי ניסאן מיקרה, המזדה עדיפה.

פורסם

יוסי ,

על פניו ההצעה נראית הוגנת . אין פה קאטצ' .

יתכן מאוד שהרכב עומד לשנות צורה או לעבור מתיחת פנים ולכן

הם יוצאים במבצעים.

פורסם

בהצלחה.

בבסיס אתה צודק, אבל כאשר הרכב יתעדכן מחירו יקפוץ חזרה לאיזור ה100K (בכל מקרה נראה לי שה2 הזאת עדיפה על הספייס סטאר לדוגמא), מה שאומר שבמחירו היום הוא מציג תמורה נאה לכסף (שוב לא לכולם יש את היכולת למתוח את התקציב עוד קצת).

פורסם

אם אתה תשאיר אותה ל5 שנים הקרובות זכיתה בנכס לדעתי

אם אתה לא חושב להשאיר אותה אתה תפסיד עליה אתה הנחה שאתה מקבל.

שיקול שלך.

בכללי עסקה מצוינת לטעמי.

• תוכן חדש...