Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה שוללים את שברולט קרוז?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כל אחד שאני אומר לו שברולט קרוז אומר לי חרא אוטו, כשאני שואל למה? לאף אחד אין תשובה חוץ מזה שהיא עגלה והמנוע לא סוחב וכל זה, השיפור במנוע ב2010 לא השפיע?

חוץ מזה לאף אחד לא הייתה באמת תשובה למה הרכב הזה לא טוב, לפי מה שאני יודע הוא בין המרווחים בסגמנט, אבזור לא רע, בטיחות טובה נראית לא רע, והמחיר שלה אטרקטיבי

למישהו יש תשובה אמיתית וכנה למה בעצם שברולט קרוז לא טובה? או שיצא לה שם של מכונית לא טובה.

שבת שלום!

פורסם

מיחידת המנוע אתה מצפה ליותר אבל אתה לא באמת מקבל את זה.

השישה הילוכים לא משתלבים טוב עם המנוע, זה ממש זוועה - גם מזה ציפיתי ליותר.

שוק? נו באמת.. תסתכל מה קרה לאופטרה בזמנו וזה בדיוק אותו הדבר.

אני קיבלתי את הרכב לשלושה ימים, האמת להגיד לך, עליתי עליו עם המון ציפיות אחרי 10 דק' התאכזבתי..

Polo 2012

• אחראי פורום
פורסם

לשלילה: איכות בינונית, מנוע עצלן, גיר גרוע, הגה קל מאוד, רועשת.

לחיוב: נוחה מאוד, מושבים מצויינים.

מדבר על שני הדגמים (מנוע קודם וחדש).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כיום הבעיה הכי גדולה של הקרוז היא המתחרה מבית GM, האופל אסטרה. היא עושה הכל טוב יותר מהקרוז, ובחלקו גם יותר מהמתחרות (ונדמה לי שאף יותר זולה מהקרוז). אז למה לקנות קרוז? בשביל העיניים היפות של UMI?

פורסם

האסטרה לא הרבה יותר טובה מהקרוז, אם אנחנו מדברים על דגם ה 1.6.

מרגישים היטב את זהות המיכללים, וגם כך שניהן אינן מהנות לנהיגה, אזי לפחות הקרוז מציעה נוחות נסיעה עדיפה.

המוצלח בדגמי הקרוז הוא כמובן הטורבו, רק חבל שמחירו מופקע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קרוז טורבו שהייתה פה ב 2012 ,(גרסה אמריקאית לכל דבר )

מנוע טורבו חזק 1.4 ליטר עם 140 כ''ס בזמנו הרכב המשפחתי החזק בישראל

10 כריות אויר, פשוט מאליבו בגרסה קטנה שווה לך לנסות ,רכב אמריקאי טוב .

היא יותר טובה מכל הקרוז הקוראיניות שאין להן שוק. 2013 עם המתיחת פנים נשארה אותו דבר מאז 2009.

פורסם

נמכרת היום באתר MOTODEAL

0 ק"מ, 2013, חדשה בנילונים.

95K ש"ח. 30K פחות ממחיר המחירון.

אין באמור המלצה לרכוש את הרכב, ממש לא.

אני מניח שלפי שוק הרכבים שלנו היא תהיה שווה בעוד 4 שנים

משהו כמו 30K. (אני מכרתי אופטרה בת 4 בפחות מזה, וגם אז כמעט ולא היו טלפונים).

פורסם

בMOTODEAL

קרוז חדשה ב95000 ש"ח

עיסקה פשוט מעולה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

בתקופת השקתה, הייתה הקרוז המשפחתית המומלצת בארץ. הבעיה העיקרית שהייתה לה היא האופטרה שהשאירה חותם לא חיובי על המשפחתיות של שברולט ( למרות שאני הייתי מאוד מרוצה משלי ).

מה גם שמאז עברו הרבה מים בירדן, והמתחרות נעשו טובות יותר ויותר, מה שהשאיר את הקרוז מאחור מבחינת ביצועים, מרווח ואיכות חומרים.

פורסם
האסטרה לא הרבה יותר טובה מהקרוז, אם אנחנו מדברים על דגם ה 1.6.

מרגישים היטב את זהות המיכללים, וגם כך שניהן אינן מהנות לנהיגה, אזי לפחות הקרוז מציעה נוחות נסיעה עדיפה.

המוצלח בדגמי הקרוז הוא כמובן הטורבו, רק חבל שמחירו מופקע.

מדובר כמובן על הטורבו; 1.6 לא שווה הרבה ממילא (אולי אם היתה ידנית). בתור אחד שעבר לא-מעט קילומטרים על שתיהן, לגבי נוחות הנסיעה אני חולק עליך. אין לי מושג מדוע השתרשה התפיסה הזו שקרוז נוחה יותר מהאסטרה.

וסופו של דבר, אם אכן מכניסים את המחיר למשוואה, הבחירה בין השתיים ברורה.

פורסם

הקרוז לא מכונית רעה בכלל, אבל היא לא ממש גם הצליחה לטשטש את הטראומה ואת הרושם הרע שהשאירו כאן הדגמים שקדמו לה מבית שברולט קוריאה (דייהו).

אני רואה בקרוז רכישה די כדאית במחירים הנמוכים יחסית שהיא נמכרת בהן כיד שנייה. בסך הכל מכונית נוחה, די מרווחת, לא ממש רועשת, שימושית, מאובזרת ובטיחותית. לרעתה חייב להזכיר שאיכות החומרים ירודה יחסית, התנהגות כביש מהפחות טובות בקבוצה (מעבר לזה שהאחיזה עצמה באמת גבוהה יחסית), אמינות שנויה במחלוקת (בעיקר בדגמים הראשונים עם ה-112 כ"ס והתיבה לפני העדכון) צריכת הדלק גבוהה וביצועים חלשים (במנועים 1.6 וה-1.8). ה-1.4 פתרה את 2 הבעיות האחרונות. חלקית.

הקרוז בגרסאות הקוריאניות היא מכונית משפחתית סבירה ומשתלמת כיד שנייה, אבל אף פעם היא לא ממש הייתה מצטיינת הקבוצה ורוב המתחרות מרגישות "בשלות" ושלמות יותר ממנה (משום מה בקרוז יש תחושה מפוספסת משהו). בקיצור מכונית שטובה בהרבה מהשם שיצא לה.

פורסם

אגב בסוכנויות שברולט עצמם מציעים את הקרוז כליסינג 0 קמ, ב94 עם מולטימדיה. מה שנראה לי כעסקה כדאית מאוד ביחס למחירים של המתחרות.

וזה שטמר שעוד 4 שנים יהיה ב30 אלף, לפי מה שאני רואה שנת 2009 כיום לא עולות פחות מ50 אלא אם הן ליסינג ובמצב לא טוב.

בכל מקרה אני מסכים שבמחירון שלה האסטרה או כל אחרת עדיפה אבל ב94 רכב חדש בסגמנט הזה?עם תוספת מולטימדיה, לא מוצא סיבה שזה לא כדאי.

פורסם

נתחיל מהסוף: השברולט קרוז זה חרא של אוטו!!!! מכל הבחינות. (אולי חוזץ מהפוזה שיש לו וגם זה עניין של טעם)

הנסיון שיש לי איתו הוא מהעבודה הקודמת שכשהיו לי נסיעות זה הרכב היחיד שהיו נותנים לי, אז למה הוא מחורבן?

1. בממוצע פעם בחודש היו צריכים להזמין לו גרר כי הוא החליט שלא מתאים לו לנסוע וזה בטח לא נעים כשזה קורה באמצע בכביש 5. (רוב הבעיות היו בעיות מחשב או מצבר שמתרוקן מהר).

2. הרכב עגלה, לא סוחב ועושה פדיחות ביציאה מרמזורים, ללא ספק תיבת ההילוכים שלו דופקת את כל העסק והרבה פעמים ע"מ שהרכב יעביר הילוך צריך להדביק את דבשת הגז לריצפת הרכב.

3. נוחות נסיעה גרועה- הרכב לא נוח בנסיעות ארוכות, שדה הראיה האחורי מוגבל בגלל שהגג של הרכב נמוך בחלקו האחורי, הדשבורד (המצועצע) בולט ויוצא לתוך הקבינה , דבר שנותן תחושת צפיפות לנהג.

כל הנסיון הנ"ל הוא אחרי שני רכבים שונים של קרוז

היתרונות: בגלל שהרכב היה הרבה במוסך יצא לי להתנסות בהרבה רכבים אחרים (חלופיים):lol:

• תוכן חדש...