Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה אני מקבל התרעות לייזר שווא רבות, בעקבות לזירה שמתקבלת ממערכות למדידת טווח, המותקנת ברכבים חדשים (מאזדה 6 החדשה למשל).

בכל נסיעה של רכב עם מערכת לייזר בנתיב הנגדי לי מתקבלת התרעה.

המצב מתחיל להפוך לבלתי הסבל, האם למישהו פתרון לבעיה?

אשמח אם תשתפו.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אני סובל בשקט כבר כמה חודשים גם כן.

לפני כשבוע נסעה לידי סיטיגו בפקק, זה היה בלתי נסבל, ולבסוף כיביתי את המכשיר.

אולי הורדת הרגישות של המכשיר תעזור, לא ניסיתי, אז לא בטוח. אבל אני בספק אם יש פתרון לבעיה. אחרי הכל, זה סוג של ממל״ז המערכות האלה, אז המכשיר יתריע עליהן בכל מקרה.

!AWDSOME

פורסם

אוסיף לכם, בטיול אבארט'ים לדרום, באמצע שומקום הולנטיין התחיל לתת התראות שווא מידי כמה דקות.

לקח זמן אבל בסוף הבנו שהוא נותן התראות שווא בתגובה למד פוקוס של מצלמת סטילס משוכללת שכנראה משדרת משהו החוצה.

פורסם

הוולנטיין ממילא לא מועיל באמת נגד ממל"ז, כי זה מאוחר מדי ברוב המקרים.

אני כיביתי את התראות הלייזר בכלל, ובא לציון גואל. אגב - גם מתחת לכל גשר בקרה בכביש 6 יש התראת לייזר.

אותי זה הטריף. בשביל לייזר יש אמצעים אחרים.. (גם שם אני מקבל התראות שווא מדי פעם לאחרונה, אבל אפשר לחיות עם זה).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני שם לב לתופעה הזו כבר קרוב לשנתיים (זה התחיל עם וולוואים עם בקרת שיוט אדפטיבית).

מה שמעצבן זה שהוולנטיין יודע שזה לא ממל״ז ונותן על כך אינדיקציה שזו שגיאה (הוא כותב משהו כמו האות E ולא ספרה שמציינת את מספר האותות שהוא קולט).

אז למה הוא בכלל מתריע על כך??

פורסם
חכו שהמאזדה 3 החדשה תעלה לכביש ושבכל דגמיה יש מערכת לייזר קידמית ותראו איזה דיסקו יהיה בוולנטיין.

ממש תענוג, רק קניתי ועשית לי חשק להחליף :|

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
חכו שהמאזדה 3 החדשה תעלה לכביש ושבכל דגמיה יש מערכת לייזר קידמית ותראו איזה דיסקו יהיה בוולנטיין.

הוצאת לי את המילים מהפה.

misterb, באיזה תחליף אתה משתמש מול לייזר?

פורסם
אגב - גם מתחת לכל גשר בקרה בכביש 6 יש התראת לייזר.

מסכים בהחלט, אך לפחות זהו דבר צפוי.

כנגד התרעות השווא המתקבלות מתחת לגשרי הבקרה יש פתרון בדמות שדרוג של הוולנטיין (שינוי חומרה).

מופיע באתר היצרן.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
מסכים בהחלט, אך לפחות זהו דבר צפוי.

כנגד התרעות השווא המתקבלות מתחת לגשרי הבקרה יש פתרון בדמות שדרוג של הוולנטיין (שינוי חומרה).

מופיע באתר היצרן.

אולי השדרוג הזה כולל גם את המכוניות החדשות? די הגיוני, לא?

פורסם

כתבתי על זה לפני יותר משנתיים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=395236

המצב הולך ומחמיר כמו שחזיתי. אולי הגיע הזמן לפנות ליצרן?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אם המכוניות החדישות משדרות גם לייזר לבדיקת טווח ומשגעות את הולנטיין, האם הם לא משגעות גם את ה ממלז עצמו?

זה יכול להיות משבש אקטבי חוקי :)

• תוכן חדש...