Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

רכשתי מצלמה לרכב, ואני מעוניין להתקין אותה אבל אני לא מעוניין שכבלים יתנדנדו לי מול הפרצוף.

איך אפשר להתקין בצורה כזאת שהכבל יהיה נסתר?

קראתי שאפשר לחבר ישירות למצבר או משהו כזה..

אגב, זאת מצלמת מראה אם זה משנה.

תודה

פורסם

אני ממש לא מבין בחשמל רכב. ואני לא מתכוון להתחיל להתעסק עם האוטו מבחינת פירוקים והרכבות. מפחיד מידי.

אמרתי אולי יש איזה מקום שמתעסק בהתקנות כאלה..

פורסם

זה שטויות אתה לא צריך לפרק כלום, רק תרים מעט (בעדינות) את הפלסטיקים ותכניס פנימה את הכבל.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אם אתה לא רוצה להתעסק עם ההתקנה אתה יכול ללכת לכל מקום שעוסק בהתקנות של מכשירי רדיו וכולי, הם יתקינו זאת בשבילך. רק שים עין בזמן העבודה שהם עושים הכל לשביעות רצונך.

פורסם

תמצא רווחים בין הדיפונים ותשחיל שם את הכבל.

אני העברתי את הכבל מהמצת, מתחת לשטיחי הנוסע, לאורך הקורה הקדמית ימנית, וצמוד לשמשה עד המצלמה שנמצאת במקום גבוה מאחורי המראה המרכזית. אותו התהליך ב3 רכבים שונים.

אני מקווה שהכבל שלך יספיק כי כבר נתקלתי במצלמות עם כבלים קצרים.

פורסם

בעיקרון זה אוטו חדש ואני לא רוצה להתעסק איתו יותר מידי.

אני איישם את ההצעה ואלך למתקין. פשוט לא הייתי בטוח שמתקינים מתעסקים עם זה.

פורסם

במצלמה לרכב אין מה להתקין. סך הכל צריך להעביר כבל מסביב לחלון ולדחוף אותו מתחת לפלסטיקים (כמו שrupni כתב). לא צריך בשביל זה לשלוח את הרכב ליצרן, ללכת למתקין או מכונאי. כל אחד יכול לעשות את זה לבד.

אני לא ממליץ להתעסק עם חיבור חשמל למקום אחר, חבל לחתוך חוטים, המצלמה גם ככה תתפגר בעוד חצי שנה ותשימו חדשה - חברו לשקע מצית.

את המצלמה כדאי לשים מאחורי או ממש מתחת למראה בסאלון. ככה לא תסתיר שדה הראייה ולה יהיה שדה ראייה הטוב ביותר. גם במצב כזה קשה ליראות אותה מבחוץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי, אז הלכתי למתקין שהתקין את המצלמה עם חיבור לבית פיוזים.

מה שמוזר פה, שהמצלמה נכבית לי כל פעם אחרי חצי דקה בגלל שהבטרייה ריקה.

עכשיו אני לא יודע מה הבעיה. כי מצד אחד המצלמה מחוברת לחשמל הרכב ויש נורית חיווי אדומה שדולקת בזמן שהכבל מחובר, אבל מצד שני המצלמה נכבית כל הזמן! אני חשבתי שחיבור לחשמל הרכב יטעין או יבטל את פעולת הבטרייה.

אני מפספס פה משהו?!

פורסם

בחרת בהתקנה אצל מתקין, חזור אליו לבדיקה. נשמע כמו התקנה לקוייה, אולי מצלמה מקבלת לא מספיק חשמל, או מתאם שמחובר לבית פיוזים לקוי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממש הזוי. כי הנורית חיווי כן דולקת. בעיקרון החיבור לחשמל אמור לבטל את הסוללה של המצלמה או שזה פשוט אמור להטעין אותה כל פעם מחדש שהאוטו מותנע?

פורסם

חיבור חשמל לא מבטל סוללה.

• תוכן חדש...