Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום תפס אותי שוטר על נסיעה בשוליים.

מכיוון שאין לי עברות ב-5 שנים האחרונות השתכנעתי להודות ולקבל אזהרה (אני יודע שעשיתי טעות).

כאשר בדקתי שוב, ראיתי כי השוטר לא יכול להיות בקשר עין עם הרכב בזמן ביצוע העבירה מכיוון שיש עצים שמסתירים את הכביש.

חזרתי למקום וצילמתי את הזווית וגם את השוטר עצמו ומיקומו.

כאשר התווכחתי איתו הוא איים לתת לי קנס וכו' ותוך 5 דקות ברח כי "יש לו אירוע דחוף".

שאלה :

1. בדברי הנהג רשום "אתה צודק, יש שם פקק ארוך" - לכאורה הודיתי שיש פקק , האם ניתן לערער?

2. השוטרים נמצאים שם כמעט כל יום, האם ניתן להתלונן על השוטרים ? (אוליי זה ישכנע אותם לוותר )

תודה לעונים.

פורסם

לא רק לכאורה, הודית בעבירה, הדרך שלך לזיכוי מהעבירה הפך מקשה לקרוב לבלתי אפשרי.

דבריך לאחר שראית כי אין קשר עין נקראים דברים כבושים (לאחר שהיה לך זמן לחשוב), ומשקלם במהלך משפט הוא משקל נמוך יחסית לדברי הנהג (אלא אם כן תעלה ספק סביר בפני השופט שמה שכתוב בדברי הנהג זה לא מה שאמרת - אבל זה לא המקרה שלך).

אתה בטוח שאין קשר עין כלשהו (אפילו דרך העצים)?

בד"כ השוטרים אוהבים להתמקם במקומות שבהם יש להם זווית ראייה נוחה לתפיסת עבריינים רבים ככל האפשר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

צירפתי תמונה מהנקודה שהשוטר עמד בה.

אני באתי מכיוון הכביש שמוסתר ופניתי ימינה.

ניתו לראות בבירור שאין קשר עין, זה פשוט בלתי אפשרי!

IMG_20131030_085300.jpg

פורסם

אז מה היה לנו שמה?

איש שנוסע בכיף שלו על השוליים, לא מתחשב באחרים ומסכן אותם.

שוטר רשע, כי מי שמרחם על רשעים ורק מזהיר פוגע בחפים מפשע.

ובהמשך מה היה?

איש חצוף שניצל מדו"ח מוצדק לאללה אבל עכשיו גם אזהרה זה מוגזם לדעתו. אם לא רודפים אותן הוא רודף אחרים.

שוטר שיש לו "ארוע דחוף" חוצפן שכמותו. באיזה זכות הוא בורח לך ככה?

ועוד מאיים? שלטון הרוע ממש?

עכשיו תגיד ברצינות מה אתה מדבר. קיבלת אזהרה כי נסעת בשוליים. איך השוטר יודע? כי אלוהים לחש לו בחלום. או שהוא פשוט ראה אותך וזהו.

אני אומר שתערער וגם תתלונן על השוטר. לפי דעתי את עבודתו הוא לא עשה.

אני גם מציע שתחזור על המעשים שלך מחר ומחרתיים רק כדי שיתפסו אותך שוב ותראה להם מה זה. בהצלחה שיהיה.

פורסם

שלום לך.

ציינת שהודתה בעבירה שלך מול השוטר,דבר שני אתה מציין שאן לך 5 שנים עבירות תנועה,

אי לכך אל תשבור את הראש,פנה במכתב למיפנ"א או תיתקשר *9666,ולפי תעודת זהוי שלך יבררו אם אתה יכול לקבל דוח אזהרה,

לפי התמונה שהעלתה לא כל כך מובן היכן השוטר עמד.

פורסם
צירפתי תמונה מהנקודה שהשוטר עמד בה.

אני באתי מכיוון הכביש שמוסתר ופניתי ימינה.

ניתו לראות בבירור שאין קשר עין, זה פשוט בלתי אפשרי!

איך עצר אותך השוטר מהנקודה שצילמת? נראה שזה מחוץ לכביש והרבה מעבר.

הוא רץ וסימן לך לעצור בצד?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה פשוט. יש פקק ופתאום הוא קולט אותך נוסע כאשר התנועה עומדת ולכן זה ברור שנסעת בשוליים. מה כן שאתה באמת נסעת והודת אז אני לא מבין מה אתה רוצה ממנו? זה כמו שאני לא אעצור בתמרור ויתפוס אותי שוטר ולאחר דין ודברים יתן אזהרה. ואני הלך לצלם האם הוא יכל לראות או לא. קודם כל באמת נסעת וגם הודת ולכן אין כבר דרך חזרה, הבית משפט לא יקבל את הטיעון שלך חד משמעית.

החיים הם כמו....

פורסם

תגיש בקשה להשפט.

האזהרה תבוטל, תזומן למשפט, ושם תגיד את מה שיש לך לומר.

קח עורך דין טוב שלם לו את השכר שמגיע לו וימחקו לך את האזהרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תגיש בקשה להשפט.

האזהרה תבוטל, תזומן למשפט, ושם תגיד את מה שיש לך לומר.

קח עורך דין טוב שלם לו את השכר שמגיע לו וימחקו לך את האזהרה.

ל'

כשמקבלים דוח אזהרה אי אפשר להגיש בקשה להישפט.

פורסם

התמונה צולמה מהנקודה שבה עמד השוטר. כמו שניתן לראות יש עצים שחוסמים את שדה הראייה.

אני קיבלתי אזהרה, אבל עדיין האם ניתן לעשות משהו? והאם ניתן להגיש קבילה/תלונה נגד השוטר, אני לא הייתי היחיד שם והוא עובר על החוק בדיוק כמוני ! החוק מחייב אותו לשמור על קשר עין רציף.

תודה לעונים לשאלה ולא לדוברי משטרת ישראל (שעדיין לא תפסה את הגנב שפרץ לי 4 פעמים לבית ונותנת דוחות רק לאלו שעוד מתייחסים לחוק)

פורסם

תודה לעונים לשאלה ולא לדוברי משטרת ישראל (שעדיין לא תפסה את הגנב שפרץ לי 4 פעמים לבית ונותנת דוחות רק לאלו שעוד מתייחסים לחוק)

"אלו שעוד מתייחסים לחוק" זה אתה שנוסע על השוליים?

:turn-l:
פורסם

סע לאילת ותראה איך משטרת ישראל מתייחסת לנהגים שיוצאים מדרכי העפר בצדדים ופשוט לא מכירים בקיומה.

אני מחכה לשוטר שיכנס לכפר ערבי ויחלק דוחות.

אנחנו היחידים שעוד מתייחסים לחוק.

זאת העבירה הראשונה שלי ב-20 שנה האחרונות. אז לצערי עוד לא חיברו לי כנפיים ואני לא מלאך.

תראו את פרוייקט המצלמות, זה לא קנס זה מס!

פורסם
סע לאילת ותראה איך משטרת ישראל מתייחסת לנהגים שיוצאים מדרכי העפר בצדדים ופשוט לא מכירים בקיומה.

אני מחכה לשוטר שיכנס לכפר ערבי ויחלק דוחות.

אנחנו היחידים שעוד מתייחסים לחוק.

זאת העבירה הראשונה שלי ב-20 שנה האחרונות. אז לצערי עוד לא חיברו לי כנפיים ואני לא מלאך.

תראו את פרוייקט המצלמות, זה לא קנס זה מס!

מה הקשר בין מה שכתבת לבין תחילת השרשור?

תעשה לעצמך טובה ותבקר בבית הדין לתעבורה.

תקשיב לכמה משפטים ותראה שלצערך הסיכוי לצאת זכאי בדיון תעבורתי הוא קטן ביותר.

מה גם שהשופט אינו כבול לקנס המקורי והיו דברים מעולם שהקנס הוכפל.

אתה שואל מה לעשות? אומר לך את שאני אומר לכל נהג שמקבל ממני דוח אזהרה: תתלה על המראה היכן שאתה מתגלח כל בוקר ותאמר לעצמך, במשך 5 השנים הבאות: איזה אידיוט הייתי, מזל שיצאתי בזול.

• תוכן חדש...