Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן , למרות הגשם שירד הצלחתי להמשיך בפרוייקט .

בעצתו של רני נבנה מתקן שווארמה לבודי , פשוט ויציב .

פירזול הדלתות פורק והדלתות ( למעט אחת ) נראות מצויין .

נרכשה מצלמה חדשה ומחר נערוך ניסוי כלים .

אילן

פורסם

הושלמה בניית המיתקן לבודי .

לרצפה הישנה ריתכתי פרופילים על מנת לשמור על מיקום החורים שתהיה אפשרות להעתיק לרצפה החדשה .

כל הרצפה יחד עם חלק מקיר האש נותקה ופינתה מקום לפח רענן ומגולוון .

כעת יש לנקות בשוליים את הקורוזיה , לחתוך את הפחים החדשים ( הם כבר מקופלים לצורת הרצפה ) ולהתאים סופית .

צילמתי את כל התהליך אולם המצלמה החדשה עדיין לא מובנת לי ( קשה הבנה - אין מה לעשות - גם כדורים מתאימים לא עורים ), לכן אנסה להעלות תמונות בקרוב .

אילן

פורסם

אכן המכונית הזאת נמצאת במצב מיכאני וחיצוני יוצא מהכלל - בהתחשב ב:49 שנותיה .

כפי שראיתם השלדה סבלה מחלודה קשה רק בחלקה הקדמי , ואילו מאחור לא היו אפילו כתמי חלודה .

רצפת תא הנוסעים נרקבה כתוצאה מתיקון חובבני שעברה ( סימרור פח עם פופ ניטים ) , ואילו מצב הפח ממש קרוב למושלם .

גם המנוע והגיר אינם צריכים טיפול כלשהו .

הכסאות עדיין עם הריפוד המקורי ובמצב חדש ( רק דהויי במקצת ) .

הכנפיים ומכסה מנוע גם כן נראים כחדשים , ללא חומר פחחים או תיקון כלשהו .

במשך היום קצת התפרנסתי , ואילו אחר הצהריים פשוט קפאאאא לי החשק להוציא את הידיים מהכיס .

לפי התחזית כנראה שהפרוייקט ימתין עד תחילת השבוע ( אף שממש , אבל ממש מדגדג לי להתקין את הרצפה החדשה )

תודה לבניי : אלעד - שעזר לי בהעלאת תמונות , ועידו - שעוזר לי לא מעט במהלך השיפוץ ( אני ממש לא מכריח אותו ) ..

אילן

פורסם

נראה יופי של מתקן .

שאלה: האם יש אפשרות לקבע את הבודי בזוית מסוימת כדי שיהיה נוח לעבוד

או שהוא מתנדנד ?

בהצלחה רבה בהמשך. נראה כי אתה לא חוסך משאבים ורעיונות לפתרונות .

מעניין ומרתק !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

דרור , אכן ישנה אפשרות לקבע את הבודי באיזה מצב שנדרש .

הרגליים של המתקן נלקחו מהמתקן אשר בניתי לבודי של הסיקס , ולכן הגובה שלהם קצת נמוך ( בודי הסיקס סובב לרוחב ואילו כאן הסיבוב לאורך ) , אולם כרגע כל עוד אני עובד על הרצפה וקיר האש , הגובה פשוט מצויין , אם ארצה בעתיד להגביה פשוט אוסיף עוד זוג בוקסות במיקום גבוה יותר .

לגבי משאבים = אינני חוסך כלום , למשל רק לשיפוץ הזה רכשתי רתכת CO2 נוספת מכיוון שמה שיש לי אגרסיבי מידי לפח הדק , גם מכשיר לחיתוך פלסמה רכשתי - חבל שלא רכשתי אותו מזמן !!!

לגבי השיפוץ - כבר ציינתי שאני משתדל לשפץ חלקים קיימים אך ברי שיפוץ , מאשר לרכוש חדשים ( זמין על המדף ולא יקר ) , לדעתי זה מהות השיפוץ .

אילן

פורסם
דרור , אכן ישנה אפשרות לקבע את הבודי באיזה מצב שנדרש .

הרגליים של המתקן נלקחו מהמתקן אשר בניתי לבודי של הסיקס , ולכן הגובה שלהם קצת נמוך ( בודי הסיקס סובב לרוחב ואילו כאן הסיבוב לאורך ) , אולם כרגע כל עוד אני עובד על הרצפה וקיר האש , הגובה פשוט מצויין , אם ארצה בעתיד להגביה פשוט אוסיף עוד זוג בוקסות במיקום גבוה יותר .

לגבי משאבים = אינני חוסך כלום , למשל רק לשיפוץ הזה רכשתי רתכת CO2 נוספת מכיוון שמה שיש לי אגרסיבי מידי לפח הדק , גם מכשיר לחיתוך פלסמה רכשתי - חבל שלא רכשתי אותו מזמן !!!

לגבי השיפוץ - כבר ציינתי שאני משתדל לשפץ חלקים קיימים אך ברי שיפוץ , מאשר לרכוש חדשים ( זמין על המדף ולא יקר ) , לדעתי זה מהות השיפוץ .

אילן

"לגבי השיפוץ - כבר ציינתי שאני משתדל לשפץ חלקים קיימים אך ברי שיפוץ , מאשר לרכוש חדשים ( זמין על המדף ולא יקר ) , לדעתי זה מהות השיפוץ "

אכן - זה מהות כל השיפוץ ! שיפוץ !

בהצלחה רבה ,

עוקב בהנאה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

הגשם והקור שנחתו עלינו השבוע ,מנעו ממני להמשיך פיזית בשיפוץ .

אך כולנו יודעים שמטרת השיפוץ ( העיקרית והלא מוצהרת ) היא ניסיונות ריפויי לחיידקים שונים הצצים בראשינו :lol: :lol: .

ולכן פטור בלא כלום - אי אפשר .

אספתי את הבנים והאחיין ויאאלה למדבר יהודה , לשיטפונות ( ברור , תרפיה מסוג אחר ) .

בהגיענו לירושלים ציפתה לנו חוויה , מיותר לציין שלמדבר לא הגענו .

בדרך חזרה אספתי מציפוי מספר חלקים .

תמונות קשות לצפייה - להנאתכם .

אילן

,תמונות שיפוץ הסיטרואן 271.jpg

,תמונות שיפוץ הסיטרואן 277.jpg

,תמונות שיפוץ הסיטרואן 290.jpg

,תמונות שיפוץ הסיטרואן 291.jpg

,תמונות שיפוץ הסיטרואן 296.jpg

,תמונות שיפוץ הסיטרואן 297.jpg

,תמונות שיפוץ הסיטרואן 298.jpg

,תמונות שיפוץ הסיטרואן 299.jpg

פורסם

אכן קשות, קשות מאוד לצפייה,

כל הכבוד על הנחישות, המחשבה, הביצוע, ובכלל. אדיר :mm_yeah::mm_yeah:

זאת תהייה הדה שבו הכי "ניקלית" שקיימת בארץ.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

קודם כל לפני הציפוי החלק אמור להיות חלק כי אם לא פשוט תראה את זה .

כל החלקים שצופו היו פשוט במצב חדש ללא כל מעיכות או רקבונות .

את הציפוי עשה לי רפי , שם העסק גלוונמטה נמצא בת"א ר"ח הרכב 9 .

בהתלט עבודה יפיפיה .

אילן

• תוכן חדש...