Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כל כך הבנתי אותך,

בכל מקרה כתבתי את שכתבתי בכוונה שהוא לא צריך את מצליח משום שהצדק איתו.לחלוטין.

ד"א-שמי תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן תומר

המלצת לבחור ללכת לבית המשפט ולטענתך הוא יזכה.

דמיין שאתה הוא זה שקיבל את הדו"ח , הולך עם הקייס לבית המשפט ואתה צריך לשכנע את השופט שהצדק איתך.

כיצד תעשה זאת ? מה יהיו טענותיך?

תתייחס לכל מה שכתוב על השלט בבקשה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

לדעתך התמרור ברור? האם הכתוב בו לא ניתן לפרשנות?

האם השימוש במונח "רשות" איננו מעורפל?

איך יודע הפקח שנתקבלה "רשות"? מי מנפק את ה"רשות" אם השטח הוא ציבורי האם גוף פרטי רשאי לנפק "רשות חניה" ולהפך אם השטח הוא פרטי, איזה זכות יש לפקח עיריה לחלק דו"ח חניה....

בלי להיות משפטן דגול, התמרור הזה לא פשוט להבנה ע"י האדם הסביר.

SORRY

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ישה,

שלטים אשר נועדו לקריאה מתוך רכב ותוך כדי נהיגה חייבים להיות פשוטים וקליטים ביותר.

השלט הזה פשוט מבלבל.

אם אני צריך לקבל החלטה כזו או אחרת על סמך הכתוב בשלט ישנו סיכוי סביר להתבלבל בשל הניסוח הדו משמעי.

חלקו התחתון אמנם נותן לך אינדיקציה יותר מפורטת אבל זה לא פותר את העירייה מהצבת שלט לא ברור.

אני בטוח ב 100% שאם אתה מדפיס את זה ומגיש את זה לשופט מבלי להוסיף שום הסבר גם לשופט ייקח כמה שניות לקלוט מה כתוב (והוא יושב על כסא באולם ואף אחד לא צופר לו שיתקדם)

אתה הבנת את הכתוב מיד?מצוין.

אם יש כאן מספר אנשים שהתבלבלו זה מצביע על בעיה מסוימת שאין להתעלם ממנה.

במחשבה שנייה,ייתכן שהשופט יחייב אותו בתשלום הקנס אבל אין מצב שהוא לא יורה לעירייה לשנות המלל למניעת הבלבול.

דבר נוסף-ייתכן שרכבו לא נגרר משום שהעירייה למודת לקח מהשלט הנ"ל.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

דבר נוסף-ייתכן שרכבו לא נגרר משום שהעירייה למודת לקח מהשלט הנ"ל.

ובא לא נשכח שהנהנית העיקרית מהשלט המבולבל הזה היא העיריה עצמה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מדובר בשלט שתפקידו לספק מידע שהתמרור אינו מסוגל לנפק.

לכן הוא מחייב קריאה יותר בניחותא ,אפילו אחרי שהחנית ואז תבדוק את הכתוב בו ללא הצפירות מאחור.

בתמונה ניתן לראות את הבנין ועליו הכיתוב מרכז ביכורי העיתים ובצד ימין בקטן אתה רואה גם שמדובר במרכז השייך לעירית תל אביב, ולא ברשות "השידור" או המצאה דומה לכך רשות מרכז ביקורי העיתים.

תנסה להתחכם עם השופט על המילה הזו ברשות כאילו מדובר בשם של המקום ולא כהוראה שפירושה באישור לא תצא בזול.

וכאמור הוא מפרט למי מותר להחנות ( סביר שלאלה עם רשות מהמרכז יש מדבקה המציינת זאת ) כאשר המרכז לא פעיל למי מותר לחנות, ובסוף למי לא מותר להחנות.

הדו"ח ניתן בשבת ואולי בימי חול כאשר בעלי האישור נזקקים לחניה מפעילים גרירה על החוטא.

כאמור מיציתי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, עזוב התפלפלויות והתפלספויות, השלט לא עומד באחת מאמות המידה הבסיסיות ביותר במשפט הישראלי, מבחן בוזגלו.

במקום יאפי מתוחכם אני אשלח לבית המשפט בסטיונר ממחנהיודה שסיים בכיתה ו את חוק לימודיו ואין סיכוי שהוא מורשע עם שלט שכזה.

הכל היה נפתר אם היו כותבים שם "החניה לבעלי אישורים בלבד", אבל הלכו והחליטו לסבך את הכל, על חשבון כל מיני נהגים שלא ממש מבינים מה השלט רוצה מהחיים שלהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה

אפילו בוזגלו מבין את מה שכתוב בשתי השורות האחרונות.

שלא כל אחד רשאי להחנות כאן !!

ואז הוא עולה במעלה השלט ורואה למי מותר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ישה,

לדעתך התמרור ברור? האם הכתוב בו לא ניתן לפרשנות?

האם השימוש במונח "רשות" איננו מעורפל?

איך יודע הפקח שנתקבלה "רשות"? מי מנפק את ה"רשות" אם השטח הוא ציבורי האם גוף פרטי רשאי לנפק "רשות חניה" ולהפך אם השטח הוא פרטי, איזה זכות יש לפקח עיריה לחלק דו"ח חניה....

בלי להיות משפטן דגול, התמרור הזה לא פשוט להבנה ע"י האדם הסביר.

SORRY

מרכז ביכורי העיתים שייך לעיריית ת"א, זה פותר לך את השאלה?

פורסם

גם השופט וגם התליין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מעריך שמרכז ביכורי העיתים סגור בשבת.

לפיכך בשבת החניה מותרת לבעלי תו איזורי 2 בלבד.

לדעתי אם ילך לבית המשפט גם יפסיד חצי יום עבודה וגם יתכן שיקבל תוספת לקנס בגלל טרחת בית המשפט.

אני הייתי משלם, ואז פונה לעירייה, מסב את תשומת ליבם לניסוח הלא מולח של השלט ועל הדרך מבקש את כספי בחזרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מדובר בשלט שתפקידו לספק מידע שהתמרור אינו מסוגל לנפק.

...והוא אינו עושה את זה בצורה דיי ברורה, כמו חלק ניכר משלטים דומים של הרשויות (אינך יכול לעמוד עם הרכב באמצע הכביש ע"מ "להבין" שלטים שגם אם הניסוח שלהם הוא בסופו של דבר "חד-חד ערכי", תצטרך את הפורום הזה...)

alfa 156 2.5.

פורסם

אני לא הבנתי מה הסתבכתם עם התמרור, הוא ברור כשמש.

וגם אני לא מבין למה להחנות שם כשיש לך חניון פתוח לרווחה בקפלן ממש מול מרכז ביכורי העיתים.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
...והוא אינו עושה את זה בצורה דיי ברורה, כמו חלק ניכר משלטים דומים של הרשויות (אינך יכול לעמוד עם הרכב באמצע הכביש ע"מ "להבין" שלטים שגם אם הניסוח שלהם הוא בסופו של דבר "חד-חד ערכי", תצטרך את הפורום הזה...)

כתבתי כבר בהודעה קודמת, חנית , לפני שתלך לענייניך קרא הפעם את השלט ותבין את משמעותו בלי לחץ, בלי צפירות מאחוריך ושאר תירוצים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אני לא הבנתי מה הסתבכתם עם התמרור, הוא ברור כשמש.

וגם אני לא מבין למה להחנות שם כשיש לך חניון פתוח לרווחה בקפלן ממש מול מרכז ביכורי העיתים.

השאלה שלך עונה על התשובה. אחרי שחניתי שם, ראיתי שיש עוד חניון בדיוק ממול, אבל קראתי את השלט והייתי בטוח שמותר לי לחנות שם, אז לא חשבתי לצאת ולחנות במקום אחר. אם לרגע הייתי חושב שיש בעיה שם אז ברור שלא הייתי חונה שם.

אני גר בת"א כבר כמעט 10 שנים והדו"ח חניה האחרון שקיבלתי היה לפני 20 שנה. אני לא נוהג לחנות היכן שאסור.

• תוכן חדש...