Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מצאתי את הרכב טויטה ראנקס שנת 2003 יד ראשונה, מנהגת, אוטומטית,

עם 85 אלף ק"מ!

רוצה עליה מחירון 36 אלף..

איך האוטו? מומלץ?

הבנתי שבשנים האלה היה לטויוטות בעיות של בוצה במנוע או משהו כזה..

ומה לגבי רצועת טיימינג? מתי אמורים להחליף?

תודה..

פורסם

בעיית הבוצה קיימת ברוב דגמי הקורולות 2001-2007, וכל עוד הרכב טופל באופן סדיר בשמנים איכותיים הסבירות לבעיה נמוכה, רמז לבעייה עשוי להיות עם פתיחת מכסה הכנסת שמן ועליו שכבה של חומר שחור דמוי גריז.

מעבר לכך זה רכב אמין ומהנה במיוחד ב RUNX עם הדלת האחורית הנפתחת והמיוצר באנגליה.

החל מ2001 אין רצועת טיימינג בקרולות ואין צורך להחליף (יש שרשרת טיימיניג פנימית שלא מוחלפת)

באופן אישי לא נתקלתי לאורך השנים בבעייית הבוצה ב- 8 קורולות /RUNX שהיו ויש לי.

פורסם

בעית הבוצה היתה יותר בדגמים ששווקו בשנים 2003-2004. ממליץ לוודא שהרכב מטופל במוסך מורשה. בכל מקרה, מדובר במחיר גבוה, יחסית לרכב בן 10. מדובר ברכב אמין מאוד.

פורסם

הייתה לי כזאת שנת 2003 עד לפני 4 חודשים, יד 1 עברה 170 אלף ק"מ, טופלה רק במורשה.נמכרה תוך יום אחד בלבד,הראשון שבא לראות לקח אותה, ביד 2.

מניסיון שלי עם הרכב הזה: שום תקלה מעבר לטיפול שוטף כל שנה, במשך 10 שנים . ו 170 אלף ק"מ, כלום לא התקלקל.היו לי כל הקבלות של כל ההוצאות על הרכב מיום עלייתו לכביש. אם כך, מה שמצאת גמע נניח 90 אלף...יש לך עוד 70 אלף של שקט נפשי. הרכב הזה פשוט בנוי טוב.

חזק וזריז, שילוב פנטסטי בין שילדה,מנוע וגיר.

אני יכול לומר לך שמי שקנה אותה הלכנו למורשה הוצאנו הסטוריה, עבר בדיקה במורשה, יצא שתקלת ממיר קיימת, צריך היה לעשות עדכון תוכנה ולבטל את התקלה, כמו כן טיפול גדול,איזה תושבת להחליף, בקיצור יישור קו של 8 אלף במורשה מעבר למחיר הקנייה. קח בחשבון.

אבל באמת זה אוטו מאוד מוצלח וטוב.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הרנקס היא מכונית טובה סה"כ. טבל תלוי מה אתה צריך מהרכב שלך, יכול להיות שיש מכונית יותר טובה בשבילך.

בכל אופן, ואיך שלא סובב את זה, 36 אלף ש"ח למכונית משפחתית בת 10-11 זה המון כסף.

תוכל למצוא מתחרות שלה, מאותן שנים (שלכל אחת חסרונות ויתרונות מול הטויוטה) ב30-50 אחוז פחות.

פורסם

זה רכב כל כך מבוקש שיש סיכוי שעד שתחליט, היא כבר תמכור אותו לאחר.

קח את הרכב לבדיקה כבר עכשיו בבוקר.

אחרי הבדיקה טני בטוח שיהיו ליקויים שיעזרו לך להוריד את המחיר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מוצדק בהחלט!

תנסה לגרד כמה אלפי שקלים ותוכל לקחת בשקט את הרכב,

המחירון של הטויטה אמנם לא פרורפוציונלי לשנתון (2004 ב-36 אלף שקלים),

שאתה קונה אופטרה 2010 יותר זולה..

אבל יחי ההבדל בין טויוטה לאופטרה.

רכב מאוד אמין,

אפס תקלות.

שקט נפשי לאורך זמן.

בהצלחה.

פורסם

אני מסכים עם עומר ב.

אולי הרכב עצמו מציאה אבל המחיר מאוד רחוק מזה.

במחיר של 36K אפשר לקנות (רשימה חלקית): דייהטסו סיריון 2007,גטס 2008-9,אקסנט 2008,ריאו 2008-9.

אם רוצים משפחתית יותר,אז מאזדה 3 2007-8 תיכנס יופי טופי בתקציב.

למה לשלם על רכב בן 11 כ"כ הרבה כסף ,רק בגלל הסמל של טויוטה ?

לפחות לדעתי,לא מוצדק אם כי מצד שני אני לא מקנא בבעלי הטויוטות הללו,ששילמו קרוב ל-130,000 ש"ח על רכב חדש והיום גם 30,000 קשה לקבל על המכוניות הללו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
טויוטה ראנקס 2003 יד ראשונה, מציאה?

מציאה? למוכר אם ישלמו לו סכום כזה, עם כל הכבוד שיהיה לרכב שהוא מוצלח וכו' המחיר מוגזם,

עדיף לעלות בשנתון, זו לפחות דעתי.

so far so good so what

פורסם

עם כל הכבוד לטויוטא (ויש כבוד), אותי לא תצליחו לשכנע, שטויוטא 2003 תהיה באופן מובהק אמינה יותר/תיתן תמורה טובה יותר מאופטרה 2010 או מגאן 2009 או מזדה 3 2008.

כמובן, בהנחה שכל הרכבים שמורים בצורה זהה עם הסטוריית טיפולים מסודרת ומוכחת.

אני לא רואה סיבה לשלם על משפחתית שנמצאת על הכביש 11 שנה, סכום של 36,000 ש"ח.

• תוכן חדש...