Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון עם קליאו כזאת , אל תחליף לבולמים תחליפיים זולים (למרות שהם עולים 40% פחות )

אצלי הבולמים האחוריים הוחלפו לזולים (איזו טעות) ואחרי 20K הציר האחורי מענה את הנוסעת מאחור

(הכלבה שלי) וממש מתפוצץ בבורות .

לדעתי מונרו הם אופציה הגיונית לרכב הזה , אשמח לשמוע דעות נוספות .

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

Sachs מייצרים ל Eibach את הבולמים

היבואן בארץ - מ.י.ח

חנות בת"א - PIT-STOP המסגר 11 03-6884836

ויש לך בולמים כמו שצריך (למה להתפשר כל כך על מונרו?)

דודי

פורסם
יש 2 מילים בעיברית שיש להם 2 משמעויות (ואת זה אמר לי אבשלום קור..)

1. לא (כשאת אומרת לא, למה את מיתכוונת...)

2.מכונאי - לרוב זה סנדלר פיקח שפתח מוסך כזה או אחר , ב 10% מהמיקרים יש לו תעודות אבל הם רלוונטיות לשנת 68..

בשאר המיקרים זה באמת אחד שהשם שלו הולך לפניו

זה שהיית אצלו זה אחד מהראשונים שהיזכרתי..

או קיי

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
יש 2 מילים בעיברית שיש להם 2 משמעויות (ואת זה אמר לי אבשלום קור..)

1. לא (כשאת אומרת לא, למה את מיתכוונת...)

2.מכונאי - לרוב זה סנדלר פיקח שפתח מוסך כזה או אחר , ב 10% מהמיקרים יש לו תעודות אבל הם רלוונטיות לשנת 68..

בשאר המיקרים זה באמת אחד שהשם שלו הולך לפניו

זה שהיית אצלו זה אחד מהראשונים שהיזכרתי..

חוסר ידע - זאת בורות. הפגנת חוסר ידע - זאת טיפשות.

ל BURZUM

1. לרוב כלי הרכב בעלי מתלה מסוג מקפירסון לא ניתן לבצע כוון פרונט. הזווית היחידה שניתן לכוון זו זוית ההתבדרות (כוון גלגלים). כך שהמכונאי שלך צדק.

2. אז מה עושים כאשר לא ניתן לכוון פרונט, ובכל זאת זוויות ההיגוי חורגות מהתחום? מכופפים את בסיס בולם הזעזועים.

וזאת כדי לחסוך את עלויות החלפת חלקים הדרושים החלפה, כדי להגיע למידות הפרונט הנכונות,כגון בולמים עקומים, יד סרן עקום או בית בולם עקום.

אז גם כאן מכון הפרונט לא שיקר שבישר לך "היה לך מזל שהצלחנו לכוון כי אולי היית צריך להחליף את הבולמים".

פורסם
חוסר ידע - זאת בורות. הפגנת חוסר ידע - זאת טיפשות.

ל BURZUM

1. לרוב כלי הרכב בעלי מתלה מסוג מקפירסון לא ניתן לבצע כוון פרונט. הזווית היחידה שניתן לכוון זו זוית ההתבדרות (כוון גלגלים). כך שהמכונאי שלך צדק.

2. אז מה עושים כאשר לא ניתן לכוון פרונט, ובכל זאת זוויות ההיגוי חורגות מהתחום? מכופפים את בסיס בולם הזעזועים.

וזאת כדי לחסוך את עלויות החלפת חלקים הדרושים החלפה, כדי להגיע למידות הפרונט הנכונות,כגון בולמים עקומים, יד סרן עקום או בית בולם עקום.

אז גם כאן מכון הפרונט לא שיקר שבישר לך "היה לך מזל שהצלחנו לכוון כי אולי היית צריך להחליף את הבולמים".

אחלה, תודה. אני לא מבין למה מישהו פה ניסה לרמוז שאני טיפש. זה בדיוק מה שחשבתי, אין כיוון פרונט באוטו הזה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...