Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך עדין לא העלו את FSTI CAR ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהיה מגניב זה בטוח רק חבל שעושים את זה בצפון. לי יעלה רק הדלק 200 +200 כניסה +100 אוכל ושתיה=500. לך תשכנע את אישתך שזה מחיר הוגן עבור לראות רכבים יפים ועוד עם שטיפה בבקיני.

החיים הם כמו....

פורסם
99 ש"ח?

Never mind...

אני לא בטוח שאני מבין. מה ההבדל בין 99 ש"ח ל 50 ש"ח? הרי ממילא מרבית ההוצאה הולכת על הדלק וארוחת הצהריים. סתם לשם החישוב: עם רכב חסכוני סביר שצורך כ 1\15 בבינעירוני יעלה כ:

חיפה - חוגה- וחזרה כ 150 ק"מ = 10 ליטר = 80 ש"ח לדלק (2 אנשים באוטו = 40ש"ח לאדם)

תל אביב כ 250 ק"מ = 17 ליטר * 8 ש"ח = 135 שקל דלק (2 אנשים באוטו = 77.5 ש"ח לאדם)

ירושלים כ 250 ק"מ = 17 ליטר * 8 ש"ח = 135 שקל דלק (2 אנשים באוטו = 77.5 ש"ח לאדם)

אם אני חובב רכב מושבע ואין המעות מצויות בכיסי (או עם משכנתא וילדים = היינו הך), לוקח סנדוויצ'ים מהבית עם שתייה קרה וצידנית מלאה בכל טוב, לוקח איתי מינימום חבר אחד או שניים שיתחלקו בדלק ומעביר לי יום בכיף, אז WTF יעשה ההבדל של עוד 50 ש"ח? זה הדלק שהאוטו יאכל לי בתוך העיר בנסיעות שעמום של שבת בצהריים.

שלא נדבר שכותב ההודעה עם אייקון של קליאו חדשה (מתנצל אם זו סתם הדבקה ולא הרכב במציאות), אז בלי לפגוע וללא יותר מידי ציניות, למה קונים רכב ב80 אלף שקל אם אין לך 100 שקל לדלק? לא הבנתי. לדעתי 150-200 ש"ח (לכל היותר) לבילוי ליום שלם זה אחלה סכום, מה גם שבאוטומוטור גבו את אותו סכום, לא כולל חניה והרכבים השווים עמדו מאחורי חומות ושומרים.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אני לא בטוח שאני מבין. מה ההבדל בין 99 ש"ח ל 50 ש"ח? הרי ממילא מרבית ההוצאה הולכת על הדלק וארוחת הצהריים. סתם לשם החישוב: עם רכב חסכוני סביר שצורך כ 1\15 בבינעירוני יעלה כ:

חיפה - חוגה- וחזרה כ 150 ק"מ = 10 ליטר = 80 ש"ח לדלק (2 אנשים באוטו = 40ש"ח לאדם)

תל אביב כ 250 ק"מ = 17 ליטר * 8 ש"ח = 135 שקל דלק (2 אנשים באוטו = 77.5 ש"ח לאדם)

ירושלים כ 250 ק"מ = 17 ליטר * 8 ש"ח = 135 שקל דלק (2 אנשים באוטו = 77.5 ש"ח לאדם)

אם אני חובב רכב מושבע ואין המעות מצויות בכיסי (או עם משכנתא וילדים = היינו הך), לוקח סנדוויצ'ים מהבית עם שתייה קרה וצידנית מלאה בכל טוב, לוקח איתי מינימום חבר אחד או שניים שיתחלקו בדלק ומעביר לי יום בכיף, אז WTF יעשה ההבדל של עוד 50 ש"ח? זה הדלק שהאוטו יאכל לי בתוך העיר בנסיעות שעמום של שבת בצהריים.

שלא נדבר שכותב ההודעה עם אייקון של קליאו חדשה (מתנצל אם זו סתם הדבקה ולא הרכב במציאות), אז בלי לפגוע וללא יותר מידי ציניות, למה קונים רכב ב80 אלף שקל אם אין לך 100 שקל לדלק? לא הבנתי. לדעתי 150-200 ש"ח (לכל היותר) לבילוי ליום שלם זה אחלה סכום, מה גם שבאוטומוטור גבו את אותו סכום, לא כולל חניה והרכבים השווים עמדו מאחורי חומות ושומרים.

החישוב טוב ויפה אתה צודק, זה לא הרבה כסף, אבל בשביל לראות רכבים ובחורות בביקיני זה הרבה,זה הכל.

Miata ND2

פורסם
החישוב טוב ויפה אתה צודק, זה לא הרבה כסף, אבל בשביל לראות רכבים ובחורות בביקיני זה הרבה,זה הכל.

בגילי, ביקיני בסוף אוקטובר שווה כל גרוש :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
מישהו מוכן להסביר מה זה הדבר הזה?

זה תחתון שבחלק האחורי שלו אין כיסוי מלא של הפלחים אלא התחתון עצמו נכנס לתוך הישבן.

יוסי, הרגת אותי :lol:

פורסם

רציתי לציין שאחרי שהלכתי מהפגש היו כמה מכוניות מהתערוכה שגם הלכו ואחד מהם פשוט עלה לי על העצבים. הוא עקף בטיסה וישר לחץ ברקס אני כמעט נכנסתי בו, אחרי שהוא עבר את המצלמה מהירות הוא ישר לחץ ועוד כמה "חבר'ה" שהיו איתו והם פשוט עפים על הכביש. מוזר שהם לא עקפו על פס לבן ציפיתי מהם למשהו כזה.

פורסם

הפסטי קאר היה אירוע מצויין ומאוד מוצלח.

העלות הייתה אולי קצת יקרה, אח אני חושב שלחוות סוג של מפגש מאוד גדול, הכולל מגוון רב של רכבים מכל המינים, ללא השתוללויות,, ללא בלאגן, ובאווירה שמזכירה קצת אירועים מחו"ל.

היה שוה.

האירוע הזה, יתן אני חושב מקפצה לעוד אירועים גדולים יותר.

אני אישית, מאלו שעשו שמה את השישי שבת, שילמתי 120 ש"ח ולא 90, הרכב שלי באחד המתחמי, ואני חושב שזה הוגן.

למי שלא מכיר גני חוגה זה מקום בסגנון של הסחנה, יש שמה בריכות שחיה, מקלחות ושירותים מסוגרים, אפילו מן מסעדונת קטנה שיש בה מאכלים במחירים סבירים, וכמבום שהמטרה שלו היא קמפינג, היה כמובן חשמל.

לכן אולי למי שבא ליום אחד, זה היה קצת פחות משתלם, אך המוצר הסופי שהמקום והאירוע הציעו, לדעתי היה שווה, הסופש הזה כולל האוכל, הדלק והדברים השונים מסביב עלה המון, אך לדעתי די השתלם בגלל ההרגשה של אחרי יום כזה.

רוב מי שיצא משמה, אמר שהיה אירוע יוצא דופן ממה שבדרך כלל יש בארץ

ובפעמים הבאות, משהו כזה או אוטומוטור, אני אשלם כפול מהאוטומוטור שוב בשביל עוד אירוע כזה.

שבת שלום.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...