Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה טורבו GT - תאונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום מישהיא נכנסה בי מאחורה ברכב שלי - אימפרזה טורבו GT שנת 2000.

אם אני ייקח את הרכב למוסך מורשה,כנראה שיורידו לי אותו מהכביש כי הנזק גדול מדי,אבל הנזק הוא רק פחחות ורדיאטור.

איפה כדאי לתקן את הרכב במוסך פרטי באזור המרכז,דרוש מוסך שיארגן לי שמאי שיוריד את הערך של הנזק.

תודה לעוזרים !

תמונות של הנזק :

d1z3yu2tnnqn.jpg

wgz5y5nqifat.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה חבל. כבר אין כאלו שנראות טוב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
כמה חבל. כבר אין כאלו שנראות טוב.

דמעות של דם יצאו לי בגלל הב* ז*נה הזאת.

מה לעשות כמה שלא תיסע זהיר ותשמור על הרכב שלך תמיד יהיו עוד נהגים שיחשבו שהכביש של אבא שלהם ויסעו איך שבא להם.

עזרה בבקשה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק מקרה כזה יש לי עכשיו בבית. דייהטסו אפלאוז ידנית במצב סופר- מטופל, הכל רק עם קבלות ומוסך מורשה בלבד, נוסעת מצויין, כל החשמל עובד- מראות חלונות ונעילה. מאיצה מצויין (יחסית לרכב כזה).

לפני 4 ימים חובש כיפה ברכב מלא ילדים, לא נתן לאבא שלי זכות קדימה בכיכר ושבר לו את כל הצד. הדלתות לא נפתחות בכלל.

עכשיו רוצים להשבית לנו את הרכב כי מחיר התיקון גבוה מדי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לפי המכה מאחורה יש בוודאות מכה רצינית בחלק האחורי של השלדה.

חוץ מתיקון יקר מאד וכנראה גם בלתי אפשרי עליל.

היות וגם אם תצליח בעלות לא גבוהה יחסית (6~7 אלף) להחזיר את המצב הקוסמטי,

במכה הבא הרכב יתקפל כמו פחית.

הרכב הזה הוא בגדר סכנה, לדעתי, מוטב שירד מהכביש, עם כל הצער.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

טמבון אחורי, דלת תא מטען, זוג פנסי חזית, גשר חזית קדמי, רדיאטור, זוג פנסי ערפל, מכסה מנוע, ספים של דלת תא מטען אחורית, ולהוסיף עבודת פירוק והרכבה וגם פחחות וצבע, זה נזק שלא פחות מ12,000.

אין מצב שלא ישביתו את הרכב לאש משנה.

בשביל ההרגשה הטובה והרגיעה שלך התייעץ עם אלי אמרן שהנו שמאי וחבר הפורום ובעל תשבוחות רבות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

רואים ליד הפנס האחורי ממש עיוות בפח וזה אומר שיש פגיעת שלדה שתדרוש מתיחה או חיתוך וריתוך.

עם כל הצער הרכב הזה כנראה עדיף במגרש פירוק ולא על הכביש.

משתתף בצערך.

פורסם

יש הרבה כאלה לפירוק, ומבחינת פנסים, תא מטען וטמבון אחורי תוכל להביא גם מאימפרזה 99 רגילה.

הטמבון הקדמי נראה בסדר.

פנסים לא יותר מ300 שח לפנס, טמבון באזור ה300. עלות החלקים לא גבוהה, עלות העבודה תהיה גבוהה יחסית.

לצערי יש לי נסיון בחוויה דומה, אל תוותר ואל תתן לפחחי בלאי להפחיד אותך ולנפח את העבודה.

אני העדפתי להביא בעצמי את החלקים, וחסכתי כמעט אלף שח בגלל זה.

לדעתי עם הכל ביחד, אתה לא תעבור את ה6K שח.

מבחינת הפחחות, אין מישהו שאני מכיר מאזור המרכז.

ממליץ לשמוע חוות דעות מכמה מקומות, יהיו כאלה שיפריזו וינסו לעשות קופה, תבחר בתבונה ולאחר קבלת המלצות בדוקות בלבד.

Honda civic EJ6

פורסם
רואים ליד הפנס האחורי ממש עיוות בפח וזה אומר שיש פגיעת שלדה שתדרוש מתיחה או חיתוך וריתוך.

עם כל הצער הרכב הזה כנראה עדיף במגרש פירוק ולא על הכביש.

משתתף בצערך.

הפגיעה הנ"ל זניחה, אין לה שום השפעה על התנהגות הרכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפי המכה מאחורה יש בוודאות מכה רצינית בחלק האחורי של השלדה.

הרכב הזה הוא בגדר סכנה, לדעתי, מוטב שירד מהכביש, עם כל הצער.

זה מדהים איך בזכות תמונה אחת אנשי האינטרנט הופכים למקצוענים מהשורה הראשונה בתחום הבטיחות.

אז נכון, בטופס בדיקה של מכון זה אולי ירשם תחת ליקוי בשלדה. אבל לטעון שנזק כזה הופך את הרכב לסכנה על הכביש?! גם מעיכה בסף הרכב בגלל שלא שמת את הג'ק כמו שצריך נחשבת כפגיעה בשלדה, אז מה?

צריך איש מקצוע שיבדוק את הרכב ולא לדכא את בעל הרכב עם מסקנות חפוזות באינטרנט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמה זמן הרכב אצלך? אם הרכב הולך להישאר אצלך עוד הרבה זמן הייתי מתקן את הנזק, אם אתה מתכוון למכור בקרוב עדיף שתוריד את הרכב מהכביש או שתמכור אותו שלם מבלי לתקן את הנזק מהתאונה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...