Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 סדאן בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו תמיד גם הפעם אני מביא לכם תמונות ראשונות של האודי A3 סדאן כבר בארץ, כל הפרטים יפורסמו רק במועד השקתה בינתיים ניתן לתמונות לדבר.

אודי 1.jpg

אודי 2.jpg

אודי 3.jpg

אודי 4.jpg

אודי 5.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לא מעט כאלה בכבישי גרמניה ואוסטריה - כנ"ל לגבי CLA. מדובר בשתי מכוניות מאוד נאות - במציאות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הבעיה של הרכבים האלו זה התמחור המוגזם בארץ. בגרמניה למשל הדגמים האלו מתומחרים מול המשפחתיות הגדולות ובארץ מחיר דגמי הבסיס שלהם מתומחרים כמו הגרסאות היקרות ביותר של המשפחתיות הגדולות.

פורסם

לא רע, מבחוץ ג׳טה יפה, מבפנים אני שונא את גלגל התפעול במקום לשים מסך מגע...

תודה על התמונות, נחמד לדעת שאאודי לא עומדות בחוץ כמו יתר העם :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נראה שהולך להיות להיט. מעניין מה יהיה התמחור. אם המחיר ישתלם, אין ספק שזה יגרע ממכירות ה A4. הרי לרוב רוכשי ה A4 לא מאכלסים את המושב האחורי כדרך קבע.

פורסם

לדעתי הסדאן הכי יפה של אאודי, בעצם היא חולקת את זה עם ה-A5/7.

יש לי רק הסתייגות מגג השמש הזה שכשהוא פתוח נראה כמו גגון.

פורסם
רכב נחמד אבל עדיין ה cla נראית טוב בהרבה

כמו שאתה יודע אני רציתי לקנות את הCLA.

לפי דעתי המחיר בארץ קצת הזוי.

הA3 אמורה לעלות סביב ה180-200 ל122DSG. ככה שמבחינת מחיר הסיפור שונה.

אני בכל אופן מחכה לQ50/X4/MECAN

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מסכים איתך שהמחיר של ה cla הזוי, מה עוד שהמחיר הוא ברזל ולא ניתן למיקוח, אפילו חיישני רוורס במתנה לא נותנים, אם האודי תעלה בסביבות המחירים שציינת בהחלט הרכב יהיה משתלם, אבל תסכים איתי שה cla כן יכולה לשחק בליגה של הגדולות, הן מבחינת האבור והן מבחינת המראה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
לא רע, מבחוץ ג׳טה יפה, מבפנים אני שונא את גלגל התפעול במקום לשים מסך מגע...

תודה על התמונות, נחמד לדעת שאאודי לא עומדות בחוץ כמו יתר העם :-)

זה לא גם גלגלת וגם מסך מגע?

• תוכן חדש...