Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גלקסי לא קורא את כרטיס הסים


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי גלקסי 1 עד היום לא היית כל בעיה עם המכשיר ביצעתי אתמול שחזור הגדרות יצרן למכשיר לצורך איפוס ומיד לאחר מכן המכשיר הפסיק לקרוא את כרטיס הסים ורושם שיחות חרום בלבד

מישהו מחברי הפורום מכיר את הבעיה ויכול לעזור?

 

תודה רבה

פורסם

תנסה סים אחר רצוי של חברה אחרת האם כן עובד?

תנסה גם לנקות את המגעים של הסים ולהכניס אותו שנית למכשיר.

 

ייתכן שה IMEI ננעל ע"י החברה המפעיל, תקיש בטלפון את הקוד :

כוכבית, סולמית, אפס, שש, אפס, סולמית - תקבל את המספר IMEI, תטלפן למפעיל שלך ותבדוק אם לא חסמו את המכשיר.

פורסם

בדקתי מספר סימים אחרים גם של מפעילים שונים והוא לא קורא את הסים

בדקתי עם החברה הסלולרית וIMEI ל אחסום

 

מה יכול להיות ?

 

תודה

פורסם

יש 2 אופציות:

א) במקרה הטוב בעיית מגעים כמו שכבר ציינו לפניי.

ב) במקרה הגרוע הלכה האנטנה. במקרה הזה לא כדאי לתקן, מכשיר כזה משומש עולה 400 ש"ח וזה בערך מה שיעלה לתקן את שלך (ואפילו יותר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הייתכן והמכשיר שלך נעול לסים של חברה מסויימת, היה פתוח, ואחרי האיפוס הנעילה חזרה?

 

נסה את זה:

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.galaxsimunlock&hl=en

 

תיקון:

 

לא ראיתי שזה בתשלום. בכל מקרה, אני רואה שיש הרבה אפליקציות כאלה בפליי סטור, אחת מהן אמורה לעבוד:

 

https://play.google.com/store/search?q=sim%20unlock&c=apps&hl=en

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כדאי להסביר בכל מקרה, גם אם עכשיו זה לא יהיה רלוונטי מחר זה יכול להיות רלוונטי למישהו אחר.

 

הקדמה לסיפור:

החלפתי מכשיר מאייפון 4 (מיקרו סים) לגלקסי 2 סקיירוקט (גרסה אמריקאית של AT&T שיצאה בין גלקסי 2 ל3 - בעלת סים רגיל "גדול")

---

למכשיר החדש שלי SIM TRAY המתאים לכרטיס סים רגיל, הגדול. בכל זאת השתמשתי בהצלחה במיקרו-סים למשך תקופה ארוכה יחסית, כ-3 חודשים. לפתע, ביום בהיר אחד הפלאפון לא זיהה לי את הסים שלי (פלאפון), חשבתי שהבעיה בסים הספציפי או הגבלת רשת (ביצעתי כמה FACTORY RESET וכו' וחשבתי שמשהו השתבש) אז ניסיתי עם מיקרו-סים של חברת אורנג', המכשיר סירב לזהות גם אותו (NO SIM-EMERGENCY CALLS ONLY).

במקרה בעבודה ביקשתי מחבר בעל כרטיס סים רגיל (גם הוא ברשת אורנג') לנסות עם הסים שלו - הפעלתי מחדש את המכשיר והסים זוהה. לאחר מכן הכנסתי את המיקרו-סים שלי ועבד למשך כשבוע כרגיל, עד שיום אחד זה שוב לא זיהה אותו - שיחות חירום בלבד - הכנס כרטיס סים.

ביקשתי שוב מהחבר את הסים שלו - ושוב זה עבד כרגיל.

במקרה היה אצלנו עוד עובד עם כרטיס מיקרו-סים של אורנג' שהפלאפון שלי גם לא זיהה - פה הבנתי שהבעיה הייתה בSIM TRAY שכנראה מסרב לזהות עוד מיקרו-סים.

"עטפתי" את המיקרו-סים שלי במסגרת שמגיעה עם כרטיסי הסים הנטענים והכנסתי לפלאפון את המיקרו-סים שלי - עובד יופי.

 

מקווה שהבנתם :)

שבוע טוב.

8)
פורסם

לפני כשבועיים נכנסו לביתי מכשירי המיקרו-סים הראשונים (נקוסוס 4, שניים הובאו מחו"ל תמורת 1700 ש"ח ביחד, חדשים מהחנות של גוגל). מתוך ראית הנולד הזזמנתי את המתאמים האלה. המחיר 5 ש"ח ל-4 מתאמים, הגיעו תוך שבוע. אמנם טרם ניסיתי אותם, אבל טוב שיהיה בבית אם יהיה צורך להעביר את הסים למכשיר עם מגש למיניסים (שזה שמו של הסים הסטנדרטי. הסים המקורי בתחילת שנות ה-90 היה בגודל כרטיס אשראי, אבל המיני סים החליף אותו מוקדם מאד).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...