Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי, להאמין לך או לא להאמין לך?

אני מצטרף לשאר החברים פה שחושבים חד משמעית, בחור בצבא לא צריך להחזיק רכב, ועוד מאזדה 3.

כל מכה שכואבת לבעל רכב, כואבת פי כמה וכמה כשאין לך מאיפה להוציא את זה במיוחד כשאתה לא חייב את זה.

לא תוכל לתבוע את הביטוח על שני המקרים כי הפגיעות ברכב הם במיקומים שונים.

לך לפירוקיה ומצא לך מראה.

סגור כבר את הסיפור עם בעל הוולוסטר ותשאיר את הטמבון כמו שהוא.

ואם יש לך שכל, מכור את הרכב ותקנה לך איזה פיאסטה 97 או משהו שלא ירושש אותך.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב חברים, קראתי והפנמתי את שני התגובות האחרונות.

אני חושב שאתם צודקים, אבל יש לי גם לחץ מצד ההורים שמתנגדים למכירה של הרכב ( הם עזרו בקניה ) .

בנוסף ההורים החליטו לעזור לי בהוצאות הרכב עד שיחרורי מצה"ל .

כרגע הוחלט לתקן את הנזק גם כדי לא למכור אותו בעתיד שיש לו את הנזק הקיים .

בנוגע למכה של הבחור ביונדאי - 350 ש"ח צביעה בתנור.

לא כלול במחיר - החלפה של הפנס הפגום ( אין לי מושג מהו מחיר הפנס ) .

המכה ברכב שלי - 400 ש"ח צביעה בתנור + תיקון המכה עצמה .

מראה - הפחח הביא לי מראה חלופית ( רק הזכוזית ) שלא ממש מתאימה מנגנון הזזה של המראה כמעט ולא זז , זהו פתרון זמני עד שאני אחליף למראה מפירוק .

בנוסף - אני רוצה יעוץ מכם, הציעו לי צביעה כללית לרכב בתנור ב -2400 ש"ח, מחיר משתלם?, מי שזוכר הרכב שלי עבר טראומה והמצב שלו לא הכי טוב ( סכין יפני בכל הצד השמאלי של הרכב + מכסה מנוע ) .

חשוב לי ציין כי הפחח חבר של אבא שלי , בגלל זה המחירים האלה ואין קשר לרמת העבודה שלו.

הדעה שלכם חשובה לי, תרגישו חופשי להגיב .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

זוג פנסים תחליפיים אפשר לייבא לרכב שלו בפחות מ500שח.

אם הוא יתעקש לקנות חדש מקורי מהיבואן (זכותו) כנראה יעלה יותר.

כל השאר נשמע לי סביר.

חוץ מהקטע של צביעה כללית לרכב שלך - תשאיר אותו כמו שהוא, חלאס לשרוף כסף שאין לך על דברים שאתה לא צריך. (זה במילים עדינות מה שניסו להגיד לך לפניי)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
זוג פנסים תחליפיים אפשר לייבא לרכב שלו בפחות מ500שח.

אם הוא יתעקש לקנות חדש מקורי מהיבואן (זכותו) כנראה יעלה יותר.

כל השאר נשמע לי סביר.

חוץ מהקטע של צביעה כללית לרכב שלך - תשאיר אותו כמו שהוא, חלאס לשרוף כסף שאין לך על דברים שאתה לא צריך. (זה במילים עדינות מה שניסו להגיד לך לפניי)

אני לא חושב שהוא יתעקש לפנס מקורי מהיבואן, השאלה מה ההבדלים בין הפנסים? משהו שחיצונית שמים לב? .

מאיפה אפשר לרכוש כאלה? .

בנוגע לצביעה כללית, אישית אני חושב כמוך, רק כתבתי את ההצעה שנתנו לי, את הצביעה הכללית אני העשה בעתיד שיתאפשר לי.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

בספק אם הוא ישים לב להבדל כלשהו. (במיוחד אם יחליף את שניהם ביחד)

כאן מצאתי לך ב420~שח עם משלוח חינם.. תחפור קצת באינטרנט אולי תמצא יותר זול.

לחלופין תנסה בחנויות חלפים, אולי אחד יעלה יותר זול בארץ, ותחסוך לעצמך את הטרטור.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קודם כל אני שמח לשמוע שמשהו מהדברים שלנו חלחל.

תחסוך לך ולהורים שלך את כל הכסף שאפשר.

לרכב בן 6, חד משמעית *כרגע* וותר לעצמך על הצביעה בתנור.

אתה לא צריך את זה, לא צביעה כללית ולא צביעה של הנזק שנגרם בתאונה.

תשאיר את הנזק כמו שהוא ותחסוך את הכסף שאין לך.

אני חוזר על מה שאמרתי קודם, אם יש לך קצת חוש טכני, פרק לבד את הטמבון ודחוף אותו החוצה, יראה יותר טוב מעכשיו ותחסוך כסף שאין לך.

**בעתיד** כשתרצה למכור את הרכב, בהנחה שעד אז כבר תשחרר מהצבא ויהיה לך יותר כסף, תוכל לתקן את המכה ואולי אם יבוא לך ו*יתאפשר לך כלכלית* תעשה צביעה כללית.

עוד משהו חשוב - ייתכן ויהיו לך פגיעות נוספות בעתיד, שריטות או יכנסו בך או שתכנס אתה במישהו, מיותר לתקן עכשיו כשאין כסף.

תיקון מכות ופגיעות ברכב ישן לא יחזור אליך כלכלית, גם ככה כשתרצה למכור יורידו אותך הרבה מתחת למחירון כי מאזדה 3 יש כמו זבל.

לגבי הפנסים - בדוק בחנויות חלפים, כשהייתי לפני שבוע ראיתי מישהו שקנה פנס, היה נראה שזה עולה גרושים - בכל מקרה שווה לנסות.

פורסם
בספק אם הוא ישים לב להבדל כלשהו. (במיוחד אם יחליף את שניהם ביחד)

כאן מצאתי לך ב420~שח עם משלוח חינם.. תחפור קצת באינטרנט אולי תמצא יותר זול.

לחלופין תנסה בחנויות חלפים, אולי אחד יעלה יותר זול בארץ, ותחסוך לעצמך את הטרטור.

קודם כל אני שמח לשמוע שמשהו מהדברים שלנו חלחל.

תחסוך לך ולהורים שלך את כל הכסף שאפשר.

לרכב בן 6, חד משמעית *כרגע* וותר לעצמך על הצביעה בתנור.

אתה לא צריך את זה, לא צביעה כללית ולא צביעה של הנזק שנגרם בתאונה.

תשאיר את הנזק כמו שהוא ותחסוך את הכסף שאין לך.

אני חוזר על מה שאמרתי קודם, אם יש לך קצת חוש טכני, פרק לבד את הטמבון ודחוף אותו החוצה, יראה יותר טוב מעכשיו ותחסוך כסף שאין לך.

**בעתיד** כשתרצה למכור את הרכב, בהנחה שעד אז כבר תשחרר מהצבא ויהיה לך יותר כסף, תוכל לתקן את המכה ואולי אם יבוא לך ו*יתאפשר לך כלכלית* תעשה צביעה כללית.

עוד משהו חשוב - ייתכן ויהיו לך פגיעות נוספות בעתיד, שריטות או יכנסו בך או שתכנס אתה במישהו, מיותר לתקן עכשיו כשאין כסף.

תיקון מכות ופגיעות ברכב ישן לא יחזור אליך כלכלית, גם ככה כשתרצה למכור יורידו אותך הרבה מתחת למחירון כי מאזדה 3 יש כמו זבל.

לגבי הפנסים - בדוק בחנויות חלפים, כשהייתי לפני שבוע ראיתי מישהו שקנה פנס, היה נראה שזה עולה גרושים - בכל מקרה שווה לנסות.

תודה רבה לכם ולכל חברי הפורום, אני כמובן העשה סקר שוק ואבדוק את מחיר הפנס כדי להשיג את הזול ביותר.

- שאלה קטנה, שאני פונה לחנות חלפים, מה אני אומר להם? מה שמו של החלק? .

הבחור גם לא לוחץ עלי לתקן זאת מיידית ואמר לי שיש לו את כל הזמן שבעולם ומבחינתו גם עוד שבועיים .

את הפגיעה בטמבון אני החלטתי לסדר, שהרכב יראה נורמלי וגם כדי שארגיש טוב עם עצמי ( תנסו להבין אותי ) .

שהיה לכולם המשך לילה טוב, ושוב תודה לכולם .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

כנראה שקוראים לזה 'פנס רפלקטור אחורי ימני ליונדאי ולוסטר' (או שזה היה שמאלי? מי זוכר..).

תנסה אצל החבר'ה האלה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=354865

נ.ב.

שים לב שהפנס שלו סדוק, חורף מתקרב.. גשם.. לא כדאי לעכב את זה.

פורסם
כנראה שקוראים לזה 'פנס רפלקטור אחורי ימני ליונדאי ולוסטר' (או שזה היה שמאלי? מי זוכר..).

תנסה אצל החבר'ה האלה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=354865

נ.ב.

שים לב שהפנס שלו סדוק, חורף מתקרב.. גשם.. לא כדאי לעכב את זה.

תודה רבה לך, התקשרתי אליהם והמחיר של הפנס 270 ש"ח .

אז יוצא לי לשלם 350 ש"ח צבע , 270 ש"ח פנס , 400 ש"ח פחחות וצבע אצלי .

יום חמישי הקרוב הרכבים נכנסים לפחחות, ואת הפנס אני אקבל כנראה רק שבוע הבא.

בנוגע למראה שלי , השגתי בחינם זכוכית למראה ואת הכיסוי למראה הדבקתי והחזרתי, עד שאני אזמין מ - eBay .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

תמסור ותדה לפחח של אבא שלך ותגיד תודה שיצאת בזה מאוד בזול. אני במצב יותר טוב משלך (משוחרר כבר שנה) ואני נוסע עם רכב מלא בשריטות. למה? כי אני לא הולך לבזבז שקל על קוסמטיקה, כשאת השקל הזה אני שם בחסכון לאונ', מה שייקל עליי בתקופת הלימודים. אני עושה 2 טיפולים בשנה במקום 1 (או כל 7.5K במקום 15), אבל לצבוע את הרכב זה נטו קוסמטיקה, כך שהיכן שאפשר לחסוך, תחסוך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...