Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה המכונית שלי החלה לרעוד בעת נסיעה במהירות של 80-90 קמ"ש.

רנו מגאן .

במוסך אמרו שזה משהו שקשור לתושבות (אני לא מבינה בזה כדי להסביר) ומשולש הגה...

והעריכו תיקון ב3500 ש"ח.

האם יש למישהו עצה בנידון? הייתכן שבזה מדובר, ואם כן- האם התיקון כל כך יקר?

תודה

פורסם

לפני שניגשת למוסך לבדיקה ולהצעת מחיר,

בדקת אויר בצמיגים ואיזון גלגלים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תושבות יעבירו רעידות גם בסרק כשהרכב לא זז, אם אין רעידות יוצאות דופן זה כנראה לא תושבות.

משולשים עולים כמה מאות + 150-200 שקל עבודה, כנראה והמחיר שנתנו לך הם למשולשים מקוריים, תלוי באיזה רכב ואיזה שנה - לא בטוח שכדאי להשקיע סכום זה.

אני לא חושב בכלל שמשולשים קשורים לרעידות, ייתכן ואני טועה.

הסיבה הכי סבירה לרעידות במהירות גבוה היא חוסר איזון בגלגלים האחורים, כנסי לפנצ'ריה ובקשי איזון לגלגלים, מומלץ לכולם (או לפחות שיבדקו אותם), האם נתקעת במדרכות לאחרונה? עלית/ירדת ממדרגה במהירות?

פורסם
שלום רב,

לאחרונה המכונית שלי החלה לרעוד בעת נסיעה במהירות של 80-90 קמ"ש.

רנו מגאן .

במוסך אמרו שזה משהו שקשור לתושבות (אני לא מבינה בזה כדי להסביר) ומשולש הגה...

והעריכו תיקון ב3500 ש"ח.

האם יש למישהו עצה בנידון? הייתכן שבזה מדובר, ואם כן- האם התיקון כל כך יקר?

תודה

אם את לא יכולה להסביר בדיוק אז בהחלט לא אנסה לנחש רק אמליץ לך לגשת לעוד מוסך לקבל חוד נוספת

פורסם

אתמול עשיתי איזון גלגלים בגלל רעידות דומות, לאחר האיזון הרעידות נעלמו כלא היו.

חבל על הכסף, קודם איזון ואם זה לא עוזר אז המשך בירור במוסך טוב.

פורסם

כל העצות שניתנו כאן טובות.

בנוסף הייתי מברר על מוסכים באזור שמוגדרים קודם כל כאמינים. לא בגלל בעיה , חלילה במוסך הנוכחי, אלא כי לא מזיק לשמוע חוות דעת שנייה. כמובן, יש לשאול על הבעיה ותת למוסך להגיע בעצמו לאבחנה. כך תהיי בטוחה יותר או לחלופין- ביקורתית יותר.

בהצלחה.

פורסם

ראשית יש צורך לעשות הפרדה.

הרעידות מתי ? בעת נסיעה מעל 80 קמ"ש ? או בעת האצה מעל 80 קמ"ש.

האם הרכב רועד גם כאשר המהירות גבוהה בעת כביש ירידה (ללא לחיצה על דוושת הגז) ?

האם הוא רועד בעת לחיצה על הגז וכאשר עוזבים את הדוושה הרעידות נעלמות?

האם כאשר עומדים עם הרכב בצומת שהוא על D הרכב רועד?

האם שעומדים עם הרכב בחניה והוא על P , הרכב רועד?

חשוב להפריד את כל המצבים האלו ולבדוק אותם בקפידה שכן רעידות מתחלקות למספר פרמטרים אפשריים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תודה לכולם על הזמן וההיענות.

לפני כחודשיים הרכב עבר טסט ושם שלחו אותי לאיזון גלגלים. עשינו אותו אבל הבעיה התחילה לאחרונה.

הרכב רועד בהאצה באיזור מהירות 80 קמ"ש. לא רועד בכלל בD אם לא נוסעים או אם נוסעים על מהירות נמוכה.

אני אקח את העצה שלכם ואלך לאיזון גלגלים שוב, ואולי לחוות דעת נוספת-

יש פה המלצות על בעלי מקצוע באיזור השרון (אני בהרצליה)? :wink:

• ספונסר פורום
פורסם
תודה לכולם על הזמן וההיענות.

לפני כחודשיים הרכב עבר טסט ושם שלחו אותי לאיזון גלגלים. עשינו אותו אבל הבעיה התחילה לאחרונה.

הרכב רועד בהאצה באיזור מהירות 80 קמ"ש. לא רועד בכלל בD אם לא נוסעים או אם נוסעים על מהירות נמוכה.

אני אקח את העצה שלכם ואלך לאיזון גלגלים שוב, ואולי לחוות דעת נוספת-

יש פה המלצות על בעלי מקצוע באיזור השרון (אני בהרצליה)? :wink:

כמו שכתב כאן דנידין, אם מדובר ברעידות רק בהאצה אז הבעיה היא לא באיזון גלגלים. תוודא שהרכב לא רועד בזמן שיוט בלי גז כשהגיר בניוטרל, אם הוא לא רועד אז הבעיה לא באיזון הגלגלים אלא במקום אחר.

בכל מקרה, המומחים לפתרון בעיות מסוג זה יושבים בחולון ושמם המעבדה לרכב. שווה לקפוץ לשם (בתיאום מראש, כמובן) באיזה יום שישי כשאין פקקים ולבקש מעידן או מג'וג'ו שיעשו איתך נסיעת מבחן קצרה לאיתור התקלה.

• תוכן חדש...