Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מדובר במאזדה 626 מודל 99.

בצמיגים כבר התחילו להיות סדקים ואמרו לי במוסך שמומלץ מאוד להחליף את הסט הקדמי בעלות של 450 לצמיג, צמיגי Falcon.

2 שאלות, האם כדאי להחליף את כל 4 הצמיגים או להחליף רק את הסט הקדמי? והאם המחיר שדורשים במוסך (מורשה אגב) הגיוני?

בנוגע לרדיאטור, לטענתם הוא רקוב (אכן יש נזילה קטנה) וגילו גם קרעים בצינורות, מה העלות של רדיאטור חדש כולל עבודה ומה שמסביב (צינורות וכו')?

תודה!

פורסם

אני מקווה שהתכוונו לצמיגי FALKEN ולא יצא להם חיקוי כבר . בכל מקרה המחיר 450 נראה לי יקר . אפשר לעשות השוואת מחירים

ברשת . מה מידת הצמיג שלך ? ברכב שלי למשל {195-50-15} הצמיג עולה 295 ש"ח .

המקום :"צמיגי זיתוני ונעים " גבעתיים .

פורסם

כן FALKEN טעות שלי.

ראיתי גם בסביבות 320-330 שקל, אגב הציעו לי באוטו-דיפו TYPHOON ב900₪ ל-4 צמיגים.

כנראה שמדובר בצמיג גרוע?

• ספונסר פורום
פורסם

לפאלקן יש כמה צמיגים טובים, השאלה היא מה המידה של הצמיג שלך?

בדרך כלל צמיג פאלקן 912 (צמיג טוב של המותג הזה) עולה פחות מ-450 ש"ח לצמיג, אבל בלי מידה אי אפשר להתקדם.

רדיאטור חליפי לרכב הזה עולה בערך 600-700 ש"ח לפני עבודה. צינורות צריך לראות באיזה צינור בדיוק יש חור כי השאלה שלך כללית מאוד. יש צינורות של 50 ש"ח ויש של 500 ש"ח.

פורסם
כל צמיג שיציעו לך במחיר כזה (כולל טייפון) הוא זבל!

מצטער לאכזב, כל צמיג אצלי עלה 250 והם מחברות טובות.

זה תלוי במידה (שפותח השרשור עדיין לא רשם).

מאוטו דיפו התרחק בבקשה, הם מקדמים מותגים סינים זולים. כתוב את המידות שלך ותקבל המלצות לצמיגים טובים ואיכותיים.

כנ"ל ממוסכים, אל תחליף צמיגים במוסך, הוא קונה מפ'נצריה ולוקח רווח נחמד לעצמו.

קבל המלצות על צמיגים ועל פאנ'צריות (כתוב גם את מקום מגוריך) ותחליף שם לאחר שעשית סקר שוק.

לגבי ההחלפה עצמה, הצמיגים החדשים צריכים לשבת על הסרן האחורי, את אלו שיושבים על הסרן האחורי מעבירים קדימה (אלא אם אתה מחליף את כל ה 4).

פורסם

626 משנת 1999 נועלת 195/65R15, מידה נפוצה מאוד שקיימת כמעט תמיד במלאי ויש בה מבחר גדול של צמיגים מכל המותגים.

פורסם

195/60/15 זו המידה.

בקשר לטייפון, קראתי כאן שירשור שאומר שמדובר במותג בית של קונטיננטל, והמחיר מאוד מפתה...עדיין להתרחק?

לצערי לא שאלתי את המוסך לגבי דגם הFALKEN אבל בכל מקרה לא אחליף שם אחרי שעשיתי סקר שוק קטן לגבי המחירים (צמיג FALKEN באזור 350₪).

אגב, עדיף להחליף את כל ארבעת הצמיגים או רק את הקדמיים?

ולמה להחליף בין הסרן האחורי לקדמי? מה ההגיון פה בעצם?

הרי בסרן הקדמי הצמיגים נשחקים מהר יותר, והצמיגים האחוריים אמנם פחות שחוקים אבל גם הם לא במצב חדש..

• תוכן חדש...