Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב עד 50 אלף לרכב לזוג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מתלבט ברכב לקנייה עם ראשונה,

חשבנו בהתחלה ללכת על הפיקנטו בגלל כל החוות דעת עליה,

אך אני חושש בגלל שאמרו לי שמעל 100 קמ"ש/בכביש מהיר הנסיעה נוראית,

אז חשבנו ללכת אולי על סופר מיני כמו i20 או סוויפט

ובקצה השני יש גם יונדאי i30 בתור אופציה

אני מחפש אוטו שיהיה חסכוני בדלק,עם כמה שפחות הוצאות שוטפות,

וחשוב לי שיראה טוב,

יש רעיונות.?

פורסם

דווקא הפיקנטו יכולה להיות החלטה לא רעה בכלל,

לגבי i20 או i30 אתה קופץ סגמנט בכל דגם.

משמע סופר מיני , מיני , משפחתית

אני ממליץ להחליט על גודל קודם ואז לחפש מעומדות בסגמט

מן הסתם שגודל ישפיע על צריכת דלק אחזקה וכו'.

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

השאלה שלי זה אם כדאי מיני או סופר מיני?

כי אני קצת מפחד מבחינה בטחותית,ואיכות נסיעה מעל 100 קמש שהבנתי שהיא בעייתית(במיני)

פורסם

שלום מתן,

מכוניות כמו קיה פיקנטו אכן נועדו בראש ובראשונה לנסיעות עירוניות אבל זה לא אומר שאי אפשר לצאת איתן מחוץ לעיר. לכן השאלה היא כמה מהנסיעות שלכם הם בתוך העיר וכמה מחוצה לה. אם אתה באמת עושים הרבה נסיעות ארוכות אז כנראה שתעדיפו מכוניות כמו יונדאי i20 או מאזדה 2. אבל אם אתם נוסעים מחוץ לעיר רק מידי פעם, אתם תעריכו מאוד את העובדה שהפיקנטו קטנה וקומפקטית ונעים יותר לנסוע איתה בתוך העיר (במיוחד בכניסה לחניות).

יש גם אפשרות נוספת והיא לבחור במכוניות שהן בין לבין, כמו סוזוקי ספלאש או ניסאן אקו-מיקרה. אלו מכוניות שהן קצת יותר גדולות מהפיקנטו וה-i10 אבל קטנות ממכוניות כמו יונדאי i20 או מאזדה 2, גם מבחינת נפח מנוע וגם מבחינת גודל פיזי. גם זאת אופציה שצריכה להיות על השולחן לדעתי.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

היי אני מתלבט ברכב לקנייה עם ראשונה,

חשבנו בהתחלה ללכת על הפיקנטו בגלל כל החוות דעת עליה,

אך אני חושש בגלל שאמרו לי שמעל 100 קמ"ש/בכביש מהיר הנסיעה נוראית,

אז חשבנו ללכת אולי על סופר מיני כמו i20 או סוויפט

ובקצה השני יש גם יונדאי i30 בתור אופציה

אני מחפש אוטו שיהיה חסכוני בדלק,עם כמה שפחות הוצאות שוטפות,

וחשוב לי שיראה טוב,

יש רעיונות.?

פורסם

לא ציינת כמה דברים חשובים:

1. אתם זוג צעיר - האם יש תחזית להפיכה לשלשה צעירה?

2. ידנית באה בחשבון?

אם אתם זוג צעיר ללא מחשבה על הרחבת המשפחה הפיקנטו בהחל יכולה להתאים לכם, וגם המכוניות שחצי דרגה עד דרגה אחת יותר. אני עמדתי לפני בחירה דומה לפני כ-3 חודשים, הייתי על סף רכישת פיקנטו אבל כיון שגם אשתי וגם אני נוסעים לא מע נסיעות בין עירוניות (אם כי לא ארוכות) בחרנו להגדיל את התקציב ולרכוש סופרמיני. אני מניח שבמקרה שלך הגדלת הקציב לא ריאלית, אז מדובר ברכישת רכב זקן בשנה-שנתיים. אם הרחבת המשפחה על הפרק חפשו סופרמיני בתצורת 3 קופסאות כדי שהבגאז' יספק את צרכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...