Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא כזאת , עד לא מזמן שמעו רגיל במערת הכל היה טוב ויפה אבל עכשיו התפתחה בעיה שכל פעם שאני מחבר את המטען לאייפון אני שומע רעשי אלטרנאטור חזקים מאוד.

ובנוסף אם אני מנתק את המטען מהמכשיר שומעים את המוזיקה גרוע ביותר .

יש לי Kia forte ואני משתמש במערכת הסטנדרטית של הרכב ( דרך חיבור ה aux )

חשוב לציין שהבעיה הזאת התעוררה פתאום ולא הייתה מקודם , מה זה יכול להיות ?

פורסם

תיארת פה בעצם שתי בעיות (רעשי אלטרנטור ושמיעה גרועה). האם שתיהן התחילו בו זמנית? מה זה אומר שומעים גרוע?

BassHead:vamp:

פורסם

בעיות קלאסיות של הארקה. אותו דבר היה מאז ומעולם בסופה 3 הצבאית (גם מערכת מובנית).

אם זה דבר שהתפתח לאחרונה, לדעתי יש לפרק את המערכת ולבדוק את הבידוד בחיבורים. אם הכל תקין כנראה מדובר בתקלה פנימית ברדיו דיסק של מגעים של ה-aux שמקצרים במסגרת (-).

פורסם

מה שאני מתכוון זה שאם המטען לא מחובר בכלל למכשיר אז שומעים גרוע ז״א רק צלילים עמומים ולא ברורים , לא שומעים מילים לדוגמא , כאילו שהכבלים לא מחוברים טו ב . ומצד שני שאני מחבר את המטען למכשיר שומעים את המוסיקה טוב אבל עם רעשי אלטרנאטור נוראיים ... וכן זו בעיה שהתפתחה לאחרונה . אם מישהו יוכל להעלות לפה מדריך או משהו כזה לפיתרון הבעיה זה יעזור מאוד ! תודה .

פורסם

כבל ה-pl שלך נדפק. תחליף אותו.

HU: Pioneer AVH-Z5050BT + Mosconi AMAS-LD4C DSP: Mosconi Gladen 6to8 AEROSPACE Amp1: Mosconi AS200.4 Amp2: Mosconi AS100.4 Front: Gladen AEROSPACE 165.3 ACTIVE Sub: DOUBLE Gladen Zero Pro 10

פורסם

פשוט תחליף את הכבל שמחבר בין האייפון למערכת.

הכבל הזה נקרא כבל PL.

או בשפה השכונתית כבל AUX.

HU: Pioneer AVH-Z5050BT + Mosconi AMAS-LD4C DSP: Mosconi Gladen 6to8 AEROSPACE Amp1: Mosconi AS200.4 Amp2: Mosconi AS100.4 Front: Gladen AEROSPACE 165.3 ACTIVE Sub: DOUBLE Gladen Zero Pro 10

• תוכן חדש...