Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר 4 ערוצים , אני רוצה לעשות גישור על מנת לקבל 2 ערוצים חזקים יותר,כדי לחבר קומפוננט 4 אום.

האם זה אומר שכל יציאה תעבוד על 2 אום?

פורסם

בעקרון כאשר מגשרים ערוצים ההתנגדות הסופית תישאר 4 אום , באיזה מגבר מדובר ?

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם
יש לי מגבר 4 ערוצים , אני רוצה לעשות גישור על מנת לקבל 2 ערוצים חזקים יותר,כדי לחבר קומפוננט 4 אום.

האם זה אומר שכל יציאה תעבוד על 2 אום?

בכלל לא.

מגברים בדרך כלל מסוגלים לעבוד ב2 אום ומעלה לארוץ ו אום4 ומעלה לגישור.

במיקרה שלך תתקין בגישור זה תקין לגמרי. :wink:

פורסם

מגבר לא משנה התנגדות לבד, התנגדות = רמקול. ההתנגדות הסופית היא ההתנגדות של הרמקול. אפשר לחבר 2 רמקולים במקביל ולהוריד התנגדות בחצי, או לחבר בטור ולהעלות התנגדות כפול 2.

גישור של 2 ערוצים במגבר לקבלת ערוץ אחד 4 אום מוריד כל ערוץ ל2 אום ואתה מקבל ביחד ערוץ אחד 4 אום עם עוצמה של 2 ערוצים ב2 אום.

רק תיקח בחשבון שאם אתה עושה גישור ומחבר קומפוננט, נכון זה מוסיף עוצמה אבל גם קצת מוריד מהאיכות.

פורסם

כמה דברים:

למוצא המגבר יש דרגות התנגדות, רוב המגברים בעלי דרגת התנגדות של 2-4 אוהם לכל ערוץ - כך שאם תחבר רמקול של 4 אוהם לערוץ תקבל עוצמה X, וכאשר תחבר רמקול בהתנגדות של 2 אוהם לאותו ערוץ, תקבל עוצמה 2X.

כאשר אתה מבצע גישור במגבר, ועובד עם 2 ערוצים כאילו היו אחד, דרגת ההתנגדות עולה, והוא יוכל לספק לך יותר עוצמה, אבל בהתנגדות של 4 אוהם בלבד.

כמובן שכל מגבר ומגבר עובדים שונה, ויש כאלו שגם בגישור מסוגלים לספק מקסימום עוצמה בהתנגדות של 2 אוהם ואפילו 1 אוהם.

אגב, למה אתה נעול שהמגבר יעבוד ב2 אוהם בגישור, אתה עובד עם סט כפול מקדימה?

• תוכן חדש...