Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פציעה שמסתיימת ב-3 תפרים אינה חמורה. הכותב לא ציין שהוא סובל משבר או שגובס. הוא לא אושפז והוא לא ציין שיש לו מגבלה משמעותית כתוצאה מהפגיעה (או שקיבל ימי מחלה או שהפציעה מפריעה לו להתפרנס).

אני פשוט לא מבין את הגישה הזו ה"ישראלית" הזו של לעשות רווח על חשבון חברת הביטוח רק כי אפשר.

האם באותה מידה פותח השרשור היה תובע אדם פרטי, שהיה נניח פוצע אותו שלא בכוונה במהלך משחק כדורסל במגרש שכונתי?

יכול להיות שלפות''ש יש גם פגיעה בגיד, אף אחד מאיתנו לא ראה אותו ו/או בדק אותו ולכן לא יכול לדעת מה מצבו.

לפני מספר שנים רב כאשר רק התחלתי לעבוד במקום עבודה החלקתי על רצפה רטובה ונפגעתי בזרת. לא נדרשו לא תפרים וגם לא גבס, לשיטתך ברור שלא קרה לי כלום.

העובדה היא שהזרת לא מונחת במצבה הטיבעי והיא לא צמודה לשאר האצבעות.

העובדה היא שבימים קרים מאוד (מזל שבמקום מגורי אין הרבה כאלה) יש לי כאבים.

מזל הוא גם שהזרת היא לא בדיוק אצבע דומינטנית כמו האגודל למשל, מה גם שזאת לא היד החזקה שלי.

דרך אגב אני לא עשיתי אז ''גלים'' מכיון שרק התחלתי לעבוד וחששתי מתגובות כמו שלך, מה כולו אצבע קטנה מה כבר קרה? ולא רציתי להראות כאחד שמנסה להרוויח על חשבון פגיעה קטנה.

לכן כן הפות''ש צריך לבדוק ולעשות ככל הניתן כדי לקבל את זכוייתו, יש מערכת של רופאים ותקנות על מנת לאמת/לשלול את תביעתו להם יש את כל הפרטים כדי להגיע למסקנה הנכונה (בדר''כ תמיד יש יוצאים מן הכלל).

פורסם
פציעה שמסתיימת ב-3 תפרים אינה חמורה. הכותב לא ציין שהוא סובל משבר או שגובס. הוא לא אושפז והוא לא ציין שיש לו מגבלה משמעותית כתוצאה מהפגיעה (או שקיבל ימי מחלה או שהפציעה מפריעה לו להתפרנס).

אני פשוט לא מבין את הגישה הזו ה"ישראלית" הזו של לעשות רווח על חשבון חברת הביטוח רק כי אפשר.

האם באותה מידה פותח השרשור היה תובע אדם פרטי, שהיה נניח פוצע אותו שלא בכוונה במהלך משחק כדורסל במגרש שכונתי?

סליחה מראש, אבל אתה קשקשן ברמות.

אני נפצעתי באשמת חברה צרכנית כלשהו, ונחתכתי בכף היד. ללא תפרים. עם הרבה עבודה במוקדי רפואה קידמיים.

בבדיקות התברר שנפגע גיד ויש שתי אפשרויות, לחיות עם עם זה ככה וזה מגביל ולפעמים כואב, או לעבור ניתוח שאתה יודע איך אתה נכנס אליו אבל לא יודע איך אתה יוצא ממנו, ועוד ביד הדומיננטית.

ויתרתי על הניתוח. רופא מומחה קבע 5% נכות קבועים, שלא נותנים לי כלום בת'כלס.

מה למדנו - שדעות לא מבוססות ולא מקצועיות כמו שלך, לא שוות את הפיקסלים שהן תופסות על המסך. זה יכול אולי להכניס אותך לפרופורציות, ובעיקר להבנה שאין לך מושג על מה שרשמת.

אגב, לא ויתרתי לאותה החברה שזילזלה בי והציעה פיצוי כאילו היתה לי תולעת בבמבה. (למען הסר ספק - זה לא היה מול אוסם).

לאחר דין ודברים ממושך של עורך הדין שלי עם החברה והמבטחת שלה הגענו לפיצוי בגובה חמש ספרות. בגלל שאני עומד לחיות עם החרא הזה כל חיי.

עכשיו אתה חייב לענות. תקרא שוב מה שכתבתי בסבלנות, ונסה לדמיין שאפילו עכשיו הפציעה הזו (ללא תפרים, ללא גבס, ללא אישפוז) כשאני כותב לך, מפריעה ומטרידה.

עיצבנת אותי עם הגישה שלך. :evil:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
סליחה מראש, אבל אתה קשקשן ברמות.

אני נפצעתי באשמת חברה צרכנית כלשהו, ונחתכתי בכף היד. ללא תפרים. עם הרבה עבודה במוקדי רפואה קידמיים.

בבדיקות התברר שנפגע גיד ויש שתי אפשרויות, לחיות עם עם זה ככה וזה מגביל ולפעמים כואב, או לעבור ניתוח שאתה יודע איך אתה נכנס אליו אבל לא יודע איך אתה יוצא ממנו, ועוד ביד הדומיננטית.

ויתרתי על הניתוח. רופא מומחה קבע 5% נכות קבועים, שלא נותנים לי כלום בת'כלס.

מה למדנו - שדעות לא מבוססות ולא מקצועיות כמו שלך, לא שוות את הפיקסלים שהן תופסות על המסך. זה יכול אולי להכניס אותך לפרופורציות, ובעיקר להבנה שאין לך מושג על מה שרשמת.

אגב, לא ויתרתי לאותה החברה שזילזלה בי והציעה פיצוי כאילו היתה לי תולעת בבמבה. (למען הסר ספק - זה לא היה מול אוסם).

לאחר דין ודברים ממושך של עורך הדין שלי עם החברה והמבטחת שלה הגענו לפיצוי בגובה חמש ספרות. בגלל שאני עומד לחיות עם החרא הזה כל חיי.

עכשיו אתה חייב לענות. תקרא שוב מה שכתבתי בסבלנות, ונסה לדמיין שאפילו עכשיו הפציעה הזו (ללא תפרים, ללא גבס, ללא אישפוז) כשאני כותב לך, מפריעה ומטרידה.

עיצבנת אותי עם הגישה שלך. :evil:

פותח השרשור לא ציין שהפציעה מגבילה אותו למעט 10 ימי מחלה שקיבל.

שהייתי מתנדב במד"א הייתי מגיע לעיתים לזירות של תאונות דרכים. לעיתים בגוף הרכב הנפגע היו שריטת קלות בלבד וה"נפגעים" ביקשו פינוי לביה"ח. הם כמובן היו מתהלכים ונראים בריאים לחלוטין אך טענו שהם סובלים מכאבים ודרשו פינוי לביה"ח. ה"שחקנים" היותר טובים מבניהם עשו הצגה של פציעה וכאבים, כי כנראה חשבו שלצוות האמבולנס יש שיקול דעת האם לפנות או לא לביה"ח (הערה 1: אין לצוות האמבולנס שיקול דעת).

לפי איך שהרכבים וה"נפגעים" נראו, אבחנו אותם כסובלים מ BITUHITIS. כלומר סובלים מרצון להוציא כספים מחברות הביטוח על "נזקי גוף". כמובן שבמקרים כאלו שוחררו לאחר מספר שעות מחדר המיון (זמן ה"טיפול" כלל בעיקר המתנה לרופאים ולצילום).

הערה 2: אני מאחל לכל נפגעי תאונות הדרכים ותאונות אחרות שיהיו ברמת פציעות של BITUHITIS אבל מעצבנת אותי הגישה של "לעשות כמה גרושים" על גבן של חברות הביטוח/ ביטוח לאומי (= משלם המיסים) שאין פציעה שבאמת גורמת לנכות או מגבלה.

פורסם

אהבתי את האבחנה של ה "ביטוחיטיס".

זה ממש לא המקרה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
פותח השרשור לא ציין שהפציעה מגבילה אותו למעט 10 ימי מחלה שקיבל.

שהייתי מתנדב במד"א הייתי מגיע לעיתים לזירות של תאונות דרכים. לעיתים בגוף הרכב הנפגע היו שריטת קלות בלבד וה"נפגעים" ביקשו פינוי לביה"ח. הם כמובן היו מתהלכים ונראים בריאים לחלוטין אך טענו שהם סובלים מכאבים ודרשו פינוי לביה"ח. ה"שחקנים" היותר טובים מבניהם עשו הצגה של פציעה וכאבים, כי כנראה חשבו שלצוות האמבולנס יש שיקול דעת האם לפנות או לא לביה"ח (הערה 1: אין לצוות האמבולנס שיקול דעת).

לפי איך שהרכבים וה"נפגעים" נראו, אבחנו אותם כסובלים מ BITUHITIS. כלומר סובלים מרצון להוציא כספים מחברות הביטוח על "נזקי גוף". כמובן שבמקרים כאלו שוחררו לאחר מספר שעות מחדר המיון (זמן ה"טיפול" כלל בעיקר המתנה לרופאים ולצילום).

הערה 2: אני מאחל לכל נפגעי תאונות הדרכים ותאונות אחרות שיהיו ברמת פציעות של BITUHITIS אבל מעצבנת אותי הגישה של "לעשות כמה גרושים" על גבן של חברות הביטוח/ ביטוח לאומי (= משלם המיסים) שאין פציעה שבאמת גורמת לנכות או מגבלה.

אתה תמיד נוהג לאבחן פציעות דרך האינטרנט?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...