Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 2013 אוט'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברצוני לרכוש רכב מסוג טויוטה קורולה 2013 אוט' SUN או GLI אני עוד לא סגור.

השאלה שלי היא היכן מומלץ לרכוש ואם כדאי לשקול ליסינג?

היתי רוצה לשלם חלק (כחצי) מהסכום ישר וכל השאר בתשלומים.

מה דעתכם על הרכב, האם הרכב מתאים למישהו שנוסע כ- +70 ק"מ כל יום ומעוניין ברכב משפחתי נח וחסכוני?

פורסם

שים לב שמדובר על גיר רציף ולא אוטומתי (CVT) מאוד חסכוני אבל יכול להיות מוזר (אין הילוכים, הסל"ד פשוט מטפס עם המהירות, כמו בקטנוע אם יצא לך לרכב)

פורסם
שים לב שמדובר על גיר רציף ולא אוטומתי (CVT) מאוד חסכוני אבל יכול להיות מוזר (אין הילוכים, הסל"ד פשוט מטפס עם המהירות, כמו בקטנוע אם יצא לך לרכב)

תודה שהפנת לזה את צומת ליבי, אני מניח שהגיר לא יהווה לי בעיה אקח את הרכב לנסיעת מבחן ואראה כבר עד כמה זה יפריעה לי.

פורסם

השאלה שלי היא היכן מומלץ לרכוש ואם כדאי לשקול ליסינג?

מומלץ לרכוש את הרכב בסוכנות של טויוטה.

לא מומלץ לשקול ליסינג כי אין הנחה משמעותית לקורולה "יד ראשונה אפס קילומטרים" מליסינג.

היתי רוצה לשלם חלק (כחצי) מהסכום ישר וכל השאר בתשלומים.

סבבה. כל סוכנות משנה של טויוטה תוכל לעזור לך לקבל מימון לחצי מעלות הרכב. כמובן שגם סניף הבנק שלך יוכל אולי לתת לך הלוואה על מחצית משווי הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה היתרון בצבע מטלי?

נאמר לי שזה תוספת של 1000 שקל למחיר, האם זה שווה את זה או שאפשר להסתפק בלבן ולחסוך?

פורסם
מה היתרון בצבע מטלי?

נאמר לי שזה תוספת של 1000 שקל למחיר, האם זה שווה את זה או שאפשר להסתפק בלבן ולחסוך?

יתרון?

זה פשוט עניין של טעם אישי

פורסם
יתרון?

זה פשוט עניין של טעם אישי

חשבתי שאם מבקשים 1000 שקל תוספת אמור להיות יתרון כלשהו, לא ?

פורסם

לעיתים מדובר באמת בצבע יותר יקר, ולעיתים היבואן שידוע שיוכל להרוויח יותר פשוט "מבדל" את המוצר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ההבדל לפי מה שאני זוכר בין SUN לGLI במחיר הוא סביבות ה2000 שקלים אבל אתה מקבל שם תוספות ואבזור שמצדיקים את ההפרשים האלה - אני לא רואה מה הטעם ללכת על SUN פרטית אם כל ההבדל במחיר הוא 2K שקלים

לחברות ליסינג שקונות צי רכבים זה ברור למה הם יעדיפו את הSUN אבל ללקוח הפרטי זה פספוס רציני לא לקחת את הGLI.

ואם לקחת צבע רגיל ולא מטאלי יחסוך לך אלפייה - כאן אני מאוד בעד הרעיון, לא חובב צבעים מטאליים גם ככה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם הוא רוצה לקנות 0 ק"מ מליסינג - GLI לא בא בחשבון כי ההנחה עליו נמוכה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...