Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הלכתי לאיבוד עם כל כמות האפשרויות אז החלטתי לצמצם את החיפוש שלי למשהו ספציפי.

סופר מיני ידנית כמובן (חסכונית), לא מכונית מרוץ אבל שתהיה קצת צעירה ודינמית ולא אפורה ומשעממת לגמרי.

שנתון 10-11, כמה שיותר חדש יותר טוב כמובן.

את התקציב אפשר למתוח אולי עד 55K במידה שהרכב מגיע מושלם בלי צורך ביישור קו.

מה האופציות שלי?

תודה.

פורסם

מצטער, לא יודע מה ההגדרה שלך לצעירה ודינמית, אבל בסכום הזה ובשנתון שאתה רוצה, אתה לא תמצא אחת כזאת. לדעתי הם כולן משעממות.

תעלה בתקציב ותירד בשנתון ואז תוכל למצוא אופציות קצת מעניינות יותר.

פורסם
מצטער, לא יודע מה ההגדרה שלך לצעירה ודינמית, אבל בסכום הזה ובשנתון שאתה רוצה, אתה לא תמצא אחת כזאת. לדעתי הם כולן משעממות.

תעלה בתקציב ותירד בשנתון ואז תוכל למצוא אופציות קצת מעניינות יותר.

אני לא מצפה לאיזה רכב ספורט, אני מתכוון למשהו צעיר לפחות במראה.

פורסם

זאת בקשה מוזרה.

מראה זה עניין סובייקטיבי ולכול אחד יש הטעם שלו, ולכן יהיה הכי פשוט להכנס ליד 2, להציב נתונים ואז לראות איזה רכב ניראה לך הכי יפה.

לדעתי מהאופציות לפי הדרישות שלך, סיאט איביזה תהיה הכי יפה.

• תוכן חדש...