Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברקסים אאודי איי4 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

החלפתי היום במוסך פולקסווגן (לא צ'מפיון ) ברקסים קדמיים

הברקסים מתברר מגיעים עם כבל חשמל,

המוסכניק הביא ברקסים וראה שכבל החשמל לא מתאים,

הוא חתך עם קאטר את כבל החשמל מהברקס הישן וליפף עם איזולירבנד על החדש

כשיצאתי הרגשתי לא טוב עם זה, מה עם מחר אסע על שלולית?

כמה זה מסוכן? והאם אפשר לחזור להתלונן ולבקש שיחליף וירכיב עם כבל חשמל תואם?

תודה רבה!

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם
והאם אפשר לחזור להתלונן ולבקש שיחליף וירכיב עם כבל חשמל תואם?

חד משמעית כן!

אם אין יותר רפידות עם תקע שתואם לרכב שלך, שיזמין מהמחסן 2 תקעים חדשים שתואמים את הרפידות ויחליף ברכב שלך (בהרכבות של סנדלים לתקע, לא עם איזולירבנד).

אני הייתי עושה את זה גם אם זה ילווה בעלות מסוימת, אחרי הכל, זו לא אשמת המכונאי שאין רפידות תואמות (חשמלית) לרכב שלך.

כל זה כמובן כמובן במידה ובאמת אין כאלה רפידות בשוק, מאוד ייתכן שהמכונאי הביא רפידות שתואמות במידה אבל לא ספציפיות לדגם, VW הרי משתמשים בחלקים זהים לכל ליין הרכבים של כל הקונצרן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תפקיד הכבל החשמלי להעביר מידע לגבי מצב השחיקה של הרפידות כלומר כאשר עובי הרפידה מגיע ל-4 מילימטר תדלק מנורת אזהרה בלוח השעונים.

מסוכן זה לא אבל רצוי להרכיב חלקים מתאימים.

רפידות מקוריות מגיעות עם קונקטור מתאים וגם רפידות תחליפיות תוצרת ATE מגיעות עם קונקטור מתאים.

איזה כייף לי :)

פורסם
חד משמעית כן!

אם אין יותר רפידות עם תקע שתואם לרכב שלך, שיזמין מהמחסן 2 תקעים חדשים שתואמים את הרפידות ויחליף ברכב שלך (בהרכבות של סנדלים לתקע, לא עם איזולירבנד).

אני הייתי עושה את זה גם אם זה ילווה בעלות מסוימת, אחרי הכל, זו לא אשמת המכונאי שאין רפידות תואמות (חשמלית) לרכב שלך.

כל זה כמובן כמובן במידה ובאמת אין כאלה רפידות בשוק, מאוד ייתכן שהמכונאי הביא רפידות שתואמות במידה אבל לא ספציפיות לדגם, VW הרי משתמשים בחלקים זהים לכל ליין הרכבים של כל הקונצרן.

אתה צודק אבל הייתי רוצה לשפוך קצת אור על נושא הזמנת רפידות.

מזה מספר שנים הזמנת רפידות לרכבי קונצרן VAG על סמך מספר שילדה אינו מספיק ולא חד משמעי לכן צריך להוסיף את מספר ה-PR שמופיע בספר הרכב או על מדבקה המוצמדת בתא המטען שבה מופיע קוד צבע הרכב, מספר שלדה וגם מספרי PR.

מוסכים לא מורשים וגם החנויות לא ממש מודעים לשינוי שחל בשנים האחרונות אצל הייצרן.

איזה כייף לי :)

פורסם

הקטע שהוא לא הזמין, הוא הלך לחפש במחסן שלו וכנראה זה מה שהיה,

שלמתי 450 פלוס מעמ שזה יוצא 531,

אין לי זכות במחיר הזה לבקש שיחליף לי לאחד בלי איזולירבנד?

האם אפשר לאמר שאתלונן באיגוד המוסכים אם לא?

אני קצת מתוסכל

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

אם יש רפידות עם קונקטור תואם במלאי והוא עשה את זה מטעמי נוחות או מלאי זמין, אני הייתי דורש שירכיב לי את הקונקטורים בחזרה על חשבונו.

תולי בסוג המוסך ובסוג הבעלים מה תהיה התגובה, או שישבו ויקשיבו לך או שירימו עליך ידית מומנט :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם יש רפידות עם קונקטור תואם במלאי והוא עשה את זה מטעמי נוחות או מלאי זמין, אני הייתי דורש שירכיב לי את הקונקטורים בחזרה על חשבונו.

תולי בסוג המוסך ובסוג הבעלים מה תהיה התגובה, או שישבו ויקשיבו לך או שירימו עליך ידית מומנט :wink:

עם הקומבינה שעשה עליו בחיבור של החוטים אני בספק אם מישתמשים שם בידית מומנט!

• תוכן חדש...