Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במכונית של אחד החברים (אקסנט 2001/2) המערכת ברכב פועלת ללא מפתח בסוויץ, רציתי לדעת כיצד לעשות את זה ברכב שלי,

מיצובישי לנסר 2006.

~דניאל

פורסם

בחיבורים של הרדיו דיסק מאחורה יש לך 2 כבלים של פלוס, אחד אדום ואחד צהוב.

הצהוב הוא מתח קבוע והאדום הוא מתח לאחר סוויץ', אם אתה רוצה שהמערכת תפעל ללא סוויץ' (דבר דפוק לדעתי, במקרה שאתה שוכח את הרדיו דיסק דלוק) תקח את הכבל האדום והצהוב של הרדיו דיסק, תקצר אותם ותחבר לכבל הצהוב של הרכב.

פורסם
בחיבורים של הרדיו דיסק מאחורה יש לך 2 כבלים של פלוס, אחד אדום ואחד צהוב.

הצהוב הוא מתח קבוע והאדום הוא מתח לאחר סוויץ', אם אתה רוצה שהמערכת תפעל ללא סוויץ' (דבר דפוק לדעתי, במקרה שאתה שוכח את הרדיו דיסק דלוק) תקח את הכבל האדום והצהוב של הרדיו דיסק, תקצר אותם ותחבר לכבל הצהוב של הרכב.

לא רוצה להציק אבל יש מצב לאיזו סכמה? פשוט זה רכב של ההורים ואני רוצה להיות בטוח שאני לא מפקשש.

פורסם

ממש אין צורך בסכמה. תנתק את הצמה שיוצאת מהרדיו דיסק מהצמה של הרכב. תחתוך את הכבל הצהוב והאדום שיוצא מהרדיו דיסק לפני המחבר ואת הכבל הצהוב שיוצא מהצמה של הרכב. תחשוף את שלושתם ותחבר אותם יחד. תעטוף את הכל בשכבה של איזורליבנד על מנת לבודד. כנ"ל לגבי החיבורים שחתכת. חבר חזרה את הצמות. בהצלחה.

פורסם
שלום,

במכונית של אחד החברים (אקסנט 2001/2) המערכת ברכב פועלת ללא מפתח בסוויץ, רציתי לדעת כיצד לעשות את זה ברכב שלי,

מיצובישי לנסר 2006.

~דניאל

מה עומד מאחורי זה????למה אתה עושה את זה???

peugeot 206 xs 2003

• תוכן חדש...