Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לובי לנפגעי פורד פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לשואל על המעצורים:

נכון, בזמן חניה כשהרגל רק על המעצור - לפעמים אין תגובה, והרכב ממשיך עד שנעצר על הרכב ליד....

בקשר לגיר: (חשבתי שהשאלה ברורה- לכולם הגיר קופץ בתחילת נסיעה)

הבעיה פשוטה- בזמן התחלת נסיעה רעידות וקפיצות - ולפעמים לא... לאחר 10K החליפו קלאצ' - הספיק ל2K והבעיות חזרו. עכשיו אפולו לא מוכנים לטפל ברכב- התשובה: ככה זה אצל כולם!! אם אני רוצה הם מוכנים להפסיק חוזה ליסינג בלי קנס, אבל לא מוכנים לחדש עוד פעם.

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז שבור הסכם ובקש גולף או אוקטביה. שם לפחות הבעיות בגיר (אולי) נפתרו, ובכל מקרה הפתרון ידוע... :-)

כמובן שיש גם אפשרויות רבות אחרות, יונדאי, קיה, ואחרים. אני רק מציע גיר דומה שכבר אחרי מחלות הילדות (אני מקווה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בקשר לשואל על המעצורים:

נכון, בזמן חניה כשהרגל רק על המעצור - לפעמים אין תגובה, והרכב ממשיך עד שנעצר על הרכב ליד....

מה שאתה מתאר קרה גם לי ולאשתי (שנוהגת רוב הזמן ברכב).

אשתי נלחצה מזה ופוחדת שיום אחד הרכב לא יעצור בנסיעה.

מעבר לזה, יש רעידות, לפעמים, בנסיעה איטית או התחלת נסיעה. אבל זה לא משהו שמצדיק מהומה לדעתי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זו לא הפעם הראשונה שאני קורא שיש בעיה בבלמים ולפעמים ביציאה מהחניה אין ברקסים ואנשים ניכנסו במכוניות לפנים- מה זה הדבר הזה ומדוע אין רעש וריקול בעניין??

אני מוכן ליספוק [לספוג] כל פגם ברכב חדש בתקופת אחריות - אבל הדבר הכי בסיסי וחשוב שזה הברקסים -זה לא ניתפס, אני הייתי זורק את הרכב לפח ופותח במסע תביעות להחלפת רכב!

איך יכול ליהיות שלפעמים הברקס לא מגיב?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

קבוצת נפגעים, לא הגזמנו בכלל....

גם אצלי הוחלף קלאץ, ומשמעותי הרבה הרבה יותר טוב. זה לא היה ולא יהיה גיר אוט' פלנטרי בחיים. מצד שני גם הזריזות שלו ולטעמי גם ההבדל בחסכון בצריכת הדלק הרבה יותר טובים מגיר אוט' רגיל.

אני משער שרוב צרכני הפוקוס הכמעט מוחלטים הם בעלי ליסינג, שאותם דברים כמו צריכת דלק לא מענינים, ויותר מזה, מכיוון שיש קלות גדולה מאד לגשת לקצין הרכב ולהתלונן על כל דבר, אז קל להתבכיין על כל שטות "ולזרוק" את המפתחות שיקחו אותו לבדיקה כי גם ככה מקבלים חלופי.

גם אצלי הוחלפה גומיה בדלת ימין אחורית, ולאחרונה שמתי פתאום לב לקצה של גומי שנשאר בחוץ לאחר סגירת דלת אחורית מצד שמאל. אין לי זמן לרוץ לקצין רכב בשביל השטות הזאת.

יתרה מזאת, גם שאר הפלסטיקה לא ברמה בינלאומית. יש לי קילופים על ה"אלומיניום" בהגה, יש לי קילוף של הציפוי האפור ליד ידית ההילוכים. SO WHAT.

אני חושב שזה גיר חדש, טכנולוגיה חדשה, ופורד אוכלת עכשיו בדיוק מה שקרה(ועדיין קורה) בפולקסווגן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

כל מי שרשם שהוא התעצל לטפל בגומיות אני מקווה בשבילו שהרכב לא יעבור בשלוליות גבוהות או הצפות נמוכות .

בקשר לניקלים בגיר/הגה מחליפים באחריות לחדש.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
גיר כפול מצמדים לא יהיה "מושלם" כמו גיר פלנטרי "ישן" - אבל היתרונות שלו עולים על החסרונות.

בנוגע לגומיות מסביב לדלתות - שאלו יהיו הבעיות שלכם (דבק חזק יותר או כמה ברגים יפתרו את הבעיה, בשביל זה להתחיל לבזבז זמן בתביעות ובתי משפט ?).

תהנו מהרכב ותפסיקו לחפש מה לא בסדר, גם אתם לא שיא השלמות :lol:

איציק

איציק, לעומת הפוקוס המגאן II היא קורולה.

הפוקוס שאצלנו עם 75K ק"מ ושנה וחצי כבר עברה החלפת משולש, משאבת מים, משאבת בלם מרכזית, גומיות דלתות אחוריות מתנפנפות, שסתום שמן שפרץ, פיוזים שעפים על ימין ועל שמאל (יש ברכב רק קודנית. כל השאר מקורי) ורק הגיר עוד בסדר (קצת רעידות בזינוק אבל לא משהו קיצוני). זו לא רשימה סבירה לרכב בכזה גיל שפרט למשולש שאולי נבע מעבודה מאומצת (גם בשביל זה זה מוקדם בהתחשב בעובדה שכל הרכבים שלי עובדים באותם התנאים ובאף אחד לא החלפנו משולש גם אחרי 250K).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נ.ב- לגבי הגיר הרובוטי: אחרי שנים אם הגיר הרובוטי אני לא רואה את עצמי אי פעם קונה גיר אוטומטי רגיל, זה הכי קרוב לכל הטוב של גיר ידני + מבטל את כל החיסרונות של הגיר הידני.

כבר שנתיים במצב ידני על הגיר ופשוט כל הזמן יש חיוך על הפנים אפילו באוטו חלש כמו הגרנדה.

אז מי שמיתייחס לגיר רובוטי כגיר אוטומטי- הוא תמיד ימצא על מה להיתלונן.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אחזור שוב על השאלה, האם המצב זהה בשאר רכבי פורד אשר עושים שימוש בגיר דו-מצמדי (פיאסטה/מונדיאו/S-MAX)?

smax/mondeo גיר שונה, רטוב. בפיאסטה למיטב ידיעתי זה אותו גיר כמו בפוקוס, יבש.

פורסם
smax/mondeo גיר שונה, רטוב. בפיאסטה למיטב ידיעתי זה אותו גיר כמו בפוקוס, יבש.

תודה,

אז לבעלי הפיאסטה, האם גם אצלכם יש בעיות בגיר?

ולגבי הבלמים, האם קיים בשאר דגמי פורד או שהפוקוס ייחודית?

ובכלל, האם הפוקוס בעייתית באופן ספציפי או שכל רכב פורד?

• תוכן חדש...