Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לובי לנפגעי פורד פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שציינתי אי-שם בתחילת השרשור הזה, אני מכיר מישהו שעשה את זה, פחות או יותר.

הבוקר הוא בישר לי בשמחה ששוחרר סופית מחוזה הליסינג ושקנה יונדאי i35, ״חדשה מהניילונים״.

יקבל בעוד 10 ימים.

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כדי לחדד את הנושא של הברקס:

גם כאשר המנוע חם- אחרי נסיעה של שעה - כשעוזבים את הדוושה של הברקס בלי לגעת בגז וגולשים כמטר או שתיים בלי לשחרר את הדוושה לגמרי, למשל בחניה או בגלישה קלה ברמזור, בלחיצה חזקה כדי לעצור לגמרי- הרכב ממשיך לגלוש כאילו לא לחצת כלל.המעצור יד תמיד עוזר!! במוסך המרכזי לא עשו כלום- לא הצליחו "לשחז את המצב"

(שיספרו את המכות על הטמבון...):evil:

כשפתחת את השרשור בכלל לא ציינת בעיות של ברקס.

עכשיו שהנושא הזה הוקפץ, אתה רוכב עליו. וזה תמוהה מאוד בעיני, כי בעיית ברקס חמורה יותר מגיר. רק שזה לא היה מה שהטריד אותך...

ואם במוסך לא מצליחים לשחזר, אז בעצם אתה מודה שזה אירוע נדיר. אחרת "היית מראה להם".

ולא שאני ממעיט באירוע נדיר כזה. זה עדיין בלתי נסבל.

רק שהדיווח שלך כאן, מוזר קצת בעיני.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אחרי למעלה משנה ו30K ק"מ, שום דבר ממה שכתבת לא מוכר לי.

למעט קפיצות קלות בגיר במהירות איטית (לפעמים) ודושת בלם קשה מאד במהירות איטית בתחילת נסיעה (קרה פחות מ10 פעמים), אין לי שום תלונה.

אם הייתי חוזר שנה אחורה, לא הייתי משנה את הבחירה שלי בפוקוס, שהייתה בזמנו הסטיישן היחידה שעלתה כמו גרסת ה4 דלתות.

מספיקה רק פעם אחת ....

לפני שנה פורד היו מספיק חכמים כדי למכור זבל בזול לעם ישראל חי,והיום כשיש כל כך הרבה מתחרות הרבה יותר טובות.

בעצם כל מתחרה הרבה יותר טובה.

הרבה יותר מרווחת.

ובעצם בלי שום הפתעות (שים לב שכל פוקוס שניה על הכביש הגומי של הדלת שלה מתפרק).

אבל היי,העיקר יש דיבורית בלוטות' מובנית.

נסה לעשות סיבוב ב I30CW - אתה לא תרצה לחזור לפוקוס שלך לעולם.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=442681

נראה לי שצריך לאחד נושאים בקצב הזה....

אצלנו יש חמישה עובדים שחוו חוסר יכולת לבלום(זה פשוט זהה בתחושה ללחיצה על דוושת הבלם מספר פעמים כאשר הרכב כבוי)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לפי מה שהצלחתי להבין מבין השורות, הבעייה היא במגבר הבלם - בוסטר.

מאחר והבלימה מכאנית לחלוטין, ובמקרה שחסר נוזל, כלומר דליפה או כשנכנס אוויר למערכת, דוושת הבלמים שוקעת "עד הרצפה" ואין יכולת בלימה.

זו תקלה שלעולם לא יכולה להפתר מעצמה, מאחר ויש אוויר במערכת.

במכונית בה מגבר הבלם אינו פועל, דוושת הבלם תהייה קשה מאד והבלימה תהפוך לחלשה, אם כי לא תיעלם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מישהו חיפש ומצא דיווחים ברשת על תופעה דומה (בלמים) בחו״ל?

אני עד עכשיו לא מצאתי שום אזכור לתופעה.

קצת מוזר שהיא מופיעה רק בישראל..

פורסם
מישהו חיפש ומצא דיווחים ברשת על תופעה דומה (בלמים) בחו״ל?

אני עד עכשיו לא מצאתי שום אזכור לתופעה.

קצת מוזר שהיא מופיעה רק בישראל..

לי יש הגרסה האמריקאית של הרכב קצת מעל שנה, לא נתקלתי בשום אחת מהבעיות שהוזכרו כאן אצלי ברכב ולא בפורומים בין לאומיים שאני קורא לפעמים, לא גומיות ולא בלמים. לגבי הגיר הרובוטי כמובן שיש תלונות, זה אותו זבל בכל מקום.

הגיר הרובוטי הוא פשוט זוועה, ולא רק בפורד. לפני רכישת הרכב התלבטתי האם לקנות אוטומת בגלל האפשרות להחליף מכוניות עם אישתי שלא נוהגת על ידני, אם הייתי מחליט ללכת על אוטומט לא הייתי קונה פוקוס.

פורסם

אתמול קראתי את השרשור הזה והיום יצא לי לנסוע כשעה על הכביש וששמים לב, באמת כל פוקוס שנייה שראיתי (ויש הרבה כאלו על הכביש) היה לך איזה גומי משתרבב מאחת הדלתות.

פורסם
אתמול קראתי את השרשור הזה והיום יצא לי לנסוע כשעה על הכביש וששמים לב, באמת כל פוקוס שנייה שראיתי (ויש הרבה כאלו על הכביש) היה לך איזה גומי משתרבב מאחת הדלתות.

מצחיק, הבוקר יצא לי לנסוע לת״א. בחזרה, כשאני לוקח את הסיבוב לרחוב בו אני גר, על הסיבוב חונה פוקוס ומשתרבב לה גומי שחור תחת הדלת הימנית האחורית.

עד היום לא שמתי לב.

פורסם

אצלי (2.0 הצ'בק, 65K), אין בעיה נראית לעין עם הגומיות, היום בדקתי באופן יזום וראיתי בדלת ימין למטה שהגומיה בקצה מתחילה

להפרד מהדבק (2 ס"מ בקצה).

את הבעיה המתוארת עם הבלמים לא חוויתי גם מעולם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
בפוקוס שלי (2.0 סטיישן) לאחר 35K ק"מ-

גומיה בצד אחד צצה לה וסודרה.

אין בעיות בגיר (התנהגות רובוטית רגילה) ואין בעיות בבלמים - לא כשהאוטו חם/קר.

כנ"ל. הרכב 25K הכל תקין כולל הרובוט.

יפעע..

• תוכן חדש...