Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לובי לנפגעי פורד פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חבר רכש ממנו פיאסטה ST2. מקווים שיהיה בסדר כמובן.

אני רק בהליכי גישוש ובדיקה. ב"דלק" עוד אין מועד מדוייק להגעת ה-1.0EB לצערי.

אצור עימו קשר לקראת הסופ"ש ואעדכן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דווקא בדלק אמרו לאבי (טלפונית) שניתן להזמין את ה1EB בהזמנה מיוחדת,

אני מאמין שזה היה ע"מ למשוך אותנו להגיע לסוכנות.

דיברתי כרגע עם הסוכן ממנו רכשתי את הפוקוס שלי - אין כרגע צפי ליבוא של 1.0EB. (וספק אם יהיה בכלל...)

שאלתי לגבי ה-1.6EB, גם אותן הן במלאי (הן רק ידניות), אבל אמורה להפתח הזמנה של כמה יחידות בקרוב.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לדלק מוטורס, ובצדק, אין כל סיבה לייבא את יחידת ההנעה הזו עד שלא תשודך לתיבה אוטו'.

חולק עליך. את ה-1.6 הידנית כבר לא מייצרים, כך שאין שום סיבה שלא להתחיל בשיווק ה-1.0 הידני.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
חולק עליך. את ה-1.6 הידנית כבר לא מייצרים, כך שאין שום סיבה שלא להתחיל בשיווק ה-1.0 הידני.

אבל זו לא השאלה. השאלה היא האם בכלל משתלם להם להתעסק עם הדגם הזה שגם כך ימכר במספרים קטנים מאוד. שוק המשפחתיות הידניות הוא מזערי. אם זה היה אותו מנוע כמו בשאר דגמי הפוקוס אז זה לא מצריך הערכות מיוחדת של המערך הטכני והחלפים, אך מכיוון שזה מנוע שונה הגורר מכלולים שונים, בשביל 100 יחידות בשנה (הערכה) ליבואן בסדר גודל כמו דלק מוטורס זה סתם כאב ראש.

אני מאמין שעם מתיחת הפנים לדגם שתוצג בקרוב (אולי כבר בנובמבר בלוס אנג'לס?) המצב כניראה וישתנה ואז אולי תשודך תיבה אוטו' למנוע זה ואז לא תהיה סיבה שלא להביא גם את הגרסאות הידניות עם מנוע זה.

פורסם

אני מת על העיצוב החיצוני שלהן, במיוחד הסטיישן, אבל אז אני מתיישב בהן... היחידה שהייתי מוכן להתפשר לגביה היא ה- ST, בגלל מה שהיא מציעה מעבר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אבל זו לא השאלה. השאלה היא האם בכלל משתלם להם להתעסק עם הדגם הזה שגם כך ימכר במספרים קטנים מאוד. שוק המשפחתיות הידניות הוא מזערי. אם זה היה אותו מנוע כמו בשאר דגמי הפוקוס אז זה לא מצריך הערכות מיוחדת של המערך הטכני והחלפים, אך מכיוון שזה מנוע שונה הגורר מכלולים שונים, בשביל 100 יחידות בשנה (הערכה) ליבואן בסדר גודל כמו דלק מוטורס זה סתם כאב ראש.

אני מאמין שעם מתיחת הפנים לדגם שתוצג בקרוב (אולי כבר בנובמבר בלוס אנג'לס?) המצב כניראה וישתנה ואז אולי תשודך תיבה אוטו' למנוע זה ואז לא תהיה סיבה שלא להביא גם את הגרסאות הידניות עם מנוע זה.

על איזו מתיחת פנים אתה מדבר?

הפיאסטה המחודשת יצאה רק השנה.

אתה מתכוון לפוקוס?

פורסם

אכן, גם הפוקוס צריכה לקבל את חזית ה"אסטון". לפי הידוע לי - זה יקרה רק בז'נבה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
נסעתי על ה-SPACE STAR, היא סבירה מאוד ביחס למחיר ותעולת שהיא נותנת זמינות הכוח לא כזאת חזקה אבל עדיין רכב חמוד לצעירים לעיר ולנסיעות חד פעמיות מחוץ לעיר.

אם אמרת "חד פעמיות " זה נכון . ואילו היית מוסיף את המשפט "פעם אחרונה " , היית עוד יותר צודק .

פורסם
ברשותי פוקוס סטיישן 1.6 2012 מליסינג מזה כ-16 חודשים עם 50000 ק"מ.

להלן ריכוז התקלות:

שבועיים לאחר שקבילתי את הרכב נשמעו נקישות מטרידות במהלך הנסיעה מאזור הבולם/מתלה קדמי.

בפעם השלישית שבוחן בכיר בניר צבי בדק את הרכב, נמצא כי "כבל ההגה" היה משוחרר ובא לציון גואל.

על הדרך טיפלו בנזילת שמן שלדברי איש הליסינג נפוצה ברכב זה (להזכיריכם, רכב בן שבועיים).

לאחר 45000 ק"מ הגיר עבר עדכון תוכנה שלא הואיל (שיהוקים בתחילת נסיעה ומחלת ים לפרקים בפקקים).

לפני יומיים הגומיות בשתי דלתות נפלו, מבט זריז בתחתית הדלת גילה שהדבק התייבש.

הציפוי על ההגה מתחיל להתקלף.

בסה"כ מרוצה מהרכב, אולם אין סיכוי שהייתי רוכש אותו באופן פרטי...

היום הסתכלתי בפיאסטה {תשובה לכמה חברים כאן} והגומיות לא תפוסות עם דבק אלה עם "קליפסים" קטנים שעשויים מפלסטיק

לבן , שנכנסים לתוך הדלת עצמה .

פורסם

חוזר שניה לעניין הגומיות בפוקוס, תמונה מלפני כמה דקות, מהחניה.

פורד פוקוס, ניראית דיי חדשה.

ImageUploadedByTapatalk1381162585.862556.jpgImageUploadedByTapatalk1381162603.884994.jpg

וזה לא הרכב הראשון שאני רואה ככה, פשוט עכשיו טרחתי לצלם.

פורסם

הבנו.

יש בעיה בגומיות.

אכן תמונות קשות ומזעזעות, לא יודע איך ארדם עכשיו...

עוד משהו לתרומה עניינית?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא צריך להגיב בצורה כזאת לכול דבר, סתם החלטתי לשתף את החברים פה.

ואם כבר, אז מהנסיעה האחרונה שלי על פוקוס עם הגיר הרובוטי השורה הסופית - גרוע! רועד בגלישה לרמזורים, מרגיש כאילו הרכב עומד להיכבות.

אבל כן העביר הילוכים חלק כשמושכים הילוכים ולוחצים על הרכב.

פורסם
לא צריך להגיב בצורה כזאת לכול דבר, סתם החלטתי לשתף את החברים פה.

תגיד, אתה חושב שגומיה כזו מצדיקה "לובי"? אולי בכלל צריך לוביסט שיארגן book יפה של גומיות. צריך מחאה אמיתית, לא פורומים. פקק באיילון עד ששר התחבורה יתערב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...