Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לובי לנפגעי פורד פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת השמע שלה באמת טובה.

לגבי מגביל המהירות ובקרת שיוט וחיישני גשם אמיתיים זה קיים ברוב האירופאיות (בפלואנס המאובזרת זה קיים יחד עם חיישני אורות, חיישני רוורס, פתחי מיזוג אמיתיים למושב האחורי ועוד כל מיני שטויות לא נחוצות כמו תא כפפות מקורר) אבל אלה באמת שטויות. מבחינתי אוטו טוב זה אוטו שיש לו את האבזור השימושי (החישמול הרגיל בתוספת בקרת שיוט עם מגביל מהירות, חיישני רוורס וחיישני גשם אמיתיים), מושב נוח וניתן לכונון כמו שצריך ושאחרי נסיעה של 500 ק"מ ללא עצירה ארד ממנו רענן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני די בהלם מההתייחסות הסלחנית שלכם לבלמים - נצא מנקודת הנחה שהכתבה ב-ynet נכונה,

מספיק פעם אחת שהברקסים לא יעבדו טוב, גם בנסיעה של 10 20 קמ"ש בשביל לגרום לאסון.

בקרת האיכות של יצרני הרכבים לוקה בחסר.

asdasdasd

פורסם
לא הובנתי, באשמתי כמובן. אין לי בעיה עם צבע התאורה ( למעשה עד עכשיו לא ידעתי שהיא כחולה ), אני לא מתחבר לקונסולות כאלו שמנמנות, עם פתחי איוורור מוארכים ש"עומדים" הפוך ובצידי הקונסולה ועם המון כפתורים מבלבלים, מסורת שלזכרוני הרחוק מדיוק החלה בדרום קוריאה ומצויה היום בכל יונדאי ממוצעת. אבל זה אני וזה הטעם שלי, שלא מחייב אותך כמובן.

ובאותו ענין, תן לי לוח שעונים וקונסולה כמו ב.מ.וו פשוטה ו"פרימיטיבית", אפילו איזו גולף או סקודה ואני מתחייב להתענין נמרצות בפוקוס.

אני עם רועי. בעניין הזה :-) זה כבר דור II שהם הפכו את הקונסולה שלהם לוידאו משנות ה- 80.

http://img397.imageshack.us/img397/2164/img1292nb2.jpg

נוחות נסיעה מעולה?

גם לי יש השגות בנושא. לי היה בסדר, אשתי מאוד התלוננה, ובמיוחד במושב האחורי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני די בהלם מההתייחסות הסלחנית שלכם לבלמים - נצא מנקודת הנחה שהכתבה ב-ynet נכונה,

מספיק פעם אחת שהברקסים לא יעבדו טוב, גם בנסיעה של 10 20 קמ"ש בשביל לגרום לאסון.

בקרת האיכות של יצרני הרכבים לוקה בחסר.

לא מתייחס למה שלא חוויתי או נתקלתי ממקור ראשון. אם הייתי נתקל או שומע על כך ממישהו שנוהג ברכב ועבר על בשרו הייתי מתייחס בהתאם לחומרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם לי יש השגות בנושא. לי היה בסדר, אשתי מאוד התלוננה, ובמיוחד במושב האחורי.

איל, כבר שלא הבנתם - נוחות מעולה מבחינת נוחות הנסיעה עצמה, היא משככת היטב ושומרת על איכות נסיעה טובה עד מאוד.

מושבים זה עניין סובייקטיבי - מן הסתם. לא נסעתי בפוקוס בסיסית, רק ישבתי בה ואכן יש פער בינה לבין המושבים שאצלי בכל הנוגע לתמיכה וכמובן האופציה לכיוון תמיכת גב תחתון.

לגבי המרווח - שוב, מסכים לחלוטין. הפוקוס מרגישה צפופה ביחס למתחרות (בהשוואה אל היטי, היא עדיפה במימד הרוחב - 3 נוסעים יושבים בצורה נוחה יותר, אבל גם זה פחות רלוונטי לאור העובדה שזה קורה פעם ב...). למרות הגידול בבסיס הגלגלים, הקודמת מרגישה מרווחת יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוקיי, אז למדנו שיש בעיות בגיר ה-DSG של קבוצת VW.

למדנו ש(אולי) יש בעיות בגיר הדו מצמדי של פורד.

לא היו תלונות על הרובוטי של רנו (למרות שהוא אמור להיות זהה לשל פורד).

מה לגבי קיה / יונדאי ? האם גם דו-מצמדי שלהן התגלו בעיות?

.We apologise for the inconvenience

פורסם
נראה לי שאפשר להוסיף לרשימת הטובים גם את הגיר של אלפא רומאו.

אצלי הוא מתפקד מצוין ולא שמעתי על תלונות מאחרים.

אבל הוא מראש הרבה פחות נעים מה- DSG או משל פורד/רנו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מכיר בעיות בגיר גם במיצובישי ספייס סטאר.

לא שמעתי על בעיות אצל קיה או יונדאי.

איזה בעיות? אשמח לפירוט, יש לי חבר שמתעניין באחת כזו.

פורסם

לספייס סטאר יש בכלל גיר רציף, ולפחות מנסיון עם דגמים אחרים של מיצובישי עם תיבות רציפות, הן מפגינות אמינות גבוהה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לספייס סטאר יש בכלל גיר רציף, ולפחות מנסיון עם דגמים אחרים של מיצובישי עם תיבות רציפות, הן מפגינות אמינות גבוהה.

מה ההבדל בין אוטומטי לגיר רציף?

asdasdasd

פורסם
היי,

גם אני שאלתי כאן את השאלה האם בעיות האמינות/איכות מופיעות גם בפיאסטה החדשה אך עד עתה לא נענתי.

אפילו הגדלתי ראש ופתחתי שרשור נפרד בנושא הפיאסטה, אך משום מה המנהלים החליטו שנכון להעביר את השרשור לפורום ייעוץ לקנייה (אין לי מושג למה, סה"כ לא ביקשתי המלצה על רכבים או עזרה בקנייה..)

אז בפעם המי יודע כמה, האם מישהו שמע על בעיות אמינות/איכות זהות בפורד פיאסטה החדשה (2013)?

יש לי את הפיאסטה 2013 כבר 10 חודשים . בין לבין יצא לי לנסוע {לא מעט } על הרבה רכבים חדשים כמו : קליאו , 208 ,

קאיה ריו , סוזוקי ספלאש , סוויפט , איביזה ...בקיצור חרשתי לא מעט את קבוצת הסופר מיני הזאת , בגיר הידני ויש מסקנה אחת ויחידה : הפיאסטה עולה כמעט על כל אלה בהיגוי , התנהגות כביש , מזגן , מע" סאונד , גודל , פלסטיקה פנימית , שלא מתפרקת או מרעישה , בידוד מרעשים {מנוע} , חיסכון בדלק , רק הסוויפט קצת יותר חסכונית ממנה . המנוע מאוד אמין , הגיר מצויין עם העברות טובות , הקלאצי מאוד שקט מאיזור מיסב הלחץ , בניגוד לקלאו או 208 , שום גומיה לא התפרקה , הבלמים עובדים ללא דופי ,ועוד... בקיצור אין בעיות אמינות ברכב מלבד דפקט בייצור בצבע של הרכב שהופיע רק אצלי מסתבר .

רק אחרי שנסעתי ברכבים האחרים למדתי להעריך את רכב שקניתי .

הדבר היחידי שנשאר על הפרק הוא קילוף הצבע של ההגה בחלקו התחתון {שהוכר על ידי המוסך כפגם בייצור }המוסך שלח לי הודעות כדי להגיע להחליף את ההגה אך אני חושש שבמהלך העבודה יפגעו במשהו אלקטרוני אחר שם , ולא חסר מה . אני לא נתתי להם תשובה עדיין לגבי זה . הכוונה למתי להחליף .

השרות במוסכים כנראה בסדר , וזה משמועות בלבד , אך השרות בהנהלת השרות בניר צבי זוועה ! לקח להם 4 חודשים להיפגש

איתי כדי לסגור את פינת הנקודות הקטנות {מאוד} על הצבע . אחרי הרבה הבטחות טלפונים ומכתבים . בסוף נתנו 2 טיפולים

15000 ו30000 חינם . זה העידכון בנתיים .

פורסם
מה ההבדל בין אוטומטי לגיר רציף?

כל תיבה רציפה היא תיבה אוטומטית.

בתיבה רציפה אין גלגלי שיניים כמו בתיבה פלנטרית, אלא רצועה שנעה על גבי קונוסים ולכן נהנית מאין סוף יחסי העברה.

לאחר שהתגברה על מחלות הילדות שאיפיינו אותה, הפכה לנפוצה יותר ויותר, ומתאימה במיוחד למכוניות היברידיות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יכול להיות מאוד שהם אמינות מאד , אני לא מטיל ספק בכך , אבל אני מבטיח לך שלאחר נסיעה של 5 דקות ב SPACE STAR ,אתה

לא תתקרב לרכב הזה יותר , ואפילו תתגעגע לגיר הרובוטי של ה-107 . זה עד כדי כך .

• תוכן חדש...